Отзывы покупателей о Конфеты Пригощайся Чернослив и Курага 270 г (4820022713315)
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Дуже смачні!
- Достоинства:
- Свіді
- Недостатки:
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Дуже смачні цукерки,рекомендую
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Люда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Цукерки дуже смачні. Замовляю не вперше. Упаковка при отриманні були ціленькі, не пошкоджені. Дякую виробнику і Розетка за швидку доставку і хороше пакування.
Дякуємо за щирий відгук! Ваша підтримка – це найкраще натхнення для нас.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Мама їх обожнює
- Достоинства:
- Смачні
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Смачні! І начинка і глазур! Рекомендував!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Дуже смачні цукерки
- Тетяна Б***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Сухофрукти всередині дуже сухі, неможливо навіть прожувати.
Дата виробництва 19.12.2024- Достоинства:
- Недостатки:
- Найнижча якість сухофруктів, в складі "шоколаду" пальмова олія.
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою.
Зазвичай, наші цукерки з чорносливом та курагою мають м'яку та соковиту текстуру. Можливо, у вашій партії трапилися фрукти з підвищеною сухістю. Ми обов'язково проведемо перевірку технології сушіння, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.
Ми цінуємо вашу думку та прагнемо покращувати якість нашої продукції.
З повагою,
Команда "Пригощайся"
- ольгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Смачні)
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Брала їх для мами,їй не дуже сподобались.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Не сподобались. Чорнослив і курага всередині дуже тверді, не вгризеш і не розжуєш. Доводилось різать ножем впоперек щоб все таки з, їсти цукерку.
- Достоинства:
- Нема.
- Недостатки:
- Вказала.
Пані Алло,
Дякуємо за ваш відгук щодо наших цукерок. Нам дуже прикро чути, що ви отримали незадовільний досвід з нашим продуктом.
Зазвичай наші цукерки м'які та соковиті, тому ситуація, яку ви описали, є нетиповою. Можливо, через нестабільну роботу обладнання під час відключень електроенергії сталося надмірне пересушування продукту.
Ми щиро перепрошуємо за цей прикрий випадок. Ваш відгук є дуже важливим для нас, і ми обов'язково врахуємо його для покращення якості нашої продукції. Ми докладемо всіх зусиль, щоб запобігти повторенню подібних ситуацій у майбутньому.
Сподіваємось на ваше розуміння та віримо, що наступного разу ви отримаєте справжнє задоволення від наших цукерок.
З повагою,
Пригощайся
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Дуже смачні
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Мій топ
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Рекомендую.
- Достоинства:
- Цукерки якісні!!! Свіжі, смачні, гарно упаковані.
- Недостатки:
- Немає.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Смачні, дякую
- Достоинства:
- Смакота
- Недостатки:
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 270
Свіжі, смачні , якісні! Дуже дякуємо за таку чудову продукцію !!!
- Достоинства:
- Смакота