Отзывы покупателей о Упаковка конфет Пригощайся Что-то вкусненькое к кофе 280 г х 2 шт (4820022713643)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Дуже смачні цукерки, дякую!
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Смачні!
Приємно, що ви отримали позитивні враження від замовлення. В нашому асортименті ще багато смачненького!
- ЛіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Дуже тверді, хоч тільки місяць тому виготовлені. Взагалі несмачні, тільки зуби зламати. Знала б, то не купила, не розумію, гарних відгуків.
- Недостатки:
- Тверді, несмачні, жахливі
- Леся З***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
- Достоинства:
- Смачно. Якісно,Корисно
Офіційне представництво.
Ціни від виробника.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
А мені дуже сподобалися цукерочки. Різні смаки. Гарне упакування. Неодноразово замовляла солодощі цього виробника. Повсякчас задоволена. Дякую.
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Мужу понравились, мне нет. Они твердые, тонкие и необычные.
- Достоинства:
- Шоколад вкусный
- Недостатки:
- Возможно вызвали аллергию
Дякуємо, що поділились враженнями! Щиро раді, що наші солодощі припали вам до смаку.
- Іруська Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Смачні цукерки, єдине що в складнику є все ж олія пальмоядрова гідрогенізована ...
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Цукерки дуже оригінальні та незвичайні на смак!! Також сподобалось яскраве пакування з котиком, яке одразу підіймає настрій ))
- Достоинства:
- Смак, гарне пакування
- Недостатки:
Приємно знати, що ви залишились задоволені!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Уперше бачу, щоб продукт насправді був такий же красивий, як на малюнку
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Смачні,як завжди у "Пригощайся" Симпатичне пакування! Рекомендуємо!
- Достоинства:
- І ціна приємна!
- Недостатки:
- Пакування з плотнішого картону було б надійніше!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Смачні цукерки і гарно запаковані. Приємна покупка собі або на подарунок.
Дякуємо за довіру та позитивні емоції. Нехай кожен смаколик буде вам у радість.
- Світлана П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Получила в подарок от коллеги с Киева,очень благодарна и вкусняшка понравилась.
- Достоинства:
- Отличное качество,отличная упаковкс как для себя и своей семьи и на подарок.
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Смачні, дякую.
Гарна упаковка.- Представник постачальника
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Красиве пакування
- Достоинства:
- Смачні
- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки. Запрошуємо також скуштувати наш зефір, ароматне печиво, цукерки без цукру та натуральні соки. Чекаємо на ваші враження.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Смачні цукерки, гарна коробка.
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Цукерки смачні. Спробувала майже весь асортимент виробника. Але замовляла двічі саме цю позицію.
- Андеева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 280
Цукерки гарні,ціна приємна,дякую.
- Достоинства:
- Все гарно.
- Недостатки:
- Не має.