Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Упаковка конфет Пригощайся Endorfini 0.7 кг (4820022718501/4820022770707)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 700

Мені сподобалися цукерки, їх багато та різні смаки. Склад чудовий, без цукру, можна діткам.

Достоинства:
    Смак, різні смаки, без цукру
    Недостатки:
    Ціна без акції кусається
  • Олена Б***

Дуже смачні цукерки, сухофрукти без доданого цукру. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Швилка доставка, цукерки свіжі, без цукру.
  • Тетяна К***

Смачні, корисні. Найбільше сподобалися фруктові,чорнослив,курага і кава

• Інна Д***

Дуже смачні

• Сергій Є***

Однозначно високоякісний та смачний продукт. Щиро рекомендую!

Достоинства:
    Усі можливі
  • Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 1500

Смачні цукерки. Натуральні, без додавання цукру.

Достоинства:
    Натуральні, без додавання цукру.
  • Олексій С***

Гадаю, цукерки сподобаються не всім, і за консистенцією і за смаком, але з них можна обрати собі щось до вподоби. Проте, вони натуральні і корисні. Дякую виробнику, що намагаєтесь робити цукерки без цукру з різними смаками!!!

Достоинства:
    Натуральність, корисність (АІ назвав його ледь не зразковим для цукерок),відносно низький рівень природніх цукрів.
    Недостатки:
    При невисокому рівні цукрів, більшість цукерок відчуваються надто солодкуватими (можна якось зменшити це відчуття?).В одній з 6 спробуваних цукерок попалася немала шкаралупа горіху,добре що зуби цілі
  • Шваюк Р***

Смачно і корисно)

• Ганна К***

Смачні, купую не вперше

• Тетяна Л***

Не сподобалося, особливо з маком, гірчать

Достоинства:
    Недостатки:
    Несмачні
  • Галина К***

Жахливі цукерки зі специфічним смаком.
    Не рекомендую

• Олександр Ш***

Цукерки сподобались, зїв зразу 10 штук) Сподіваюсь пройде)

• Наталія К***

Смак специфічний, бо основою є сухофрукти без додавання цукру, тому не всі їх розуміють і не всім вони одразу подобаються. ВАле це нормально, бо після переповнених цукром солодощів ці відрізняються. Добре, що думаєте про тих, кому цукор не рекомендується і про корисні смаколики.

Достоинства:
    Самі натуральні цукерки
  • Наталія К***

Цукерки дуже смачні, різн начинки, а головне натуральні. Окрема перевага,можливість доставки у міста, де відсутні магазини виробника, а смакоту хочеться отримати.

Достоинства:
    Смачні цукерки, зручне пакування, як окремий бонус нижча ціна ніж у виробника і безкоштовна доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Вячеслав П***

Швидко доставили!
    Маю цукровий діабет, мені підійшли!
    По термінах придатності супер свіжі!

Достоинства:
    Доставка!
    Якість!
    Недостатки:
    Поки що, не виявлено!
  • Клавдия Б***

Дуже рада , що обрала ці цукерки. Шукала саме такі- досить солодкі, досить пружні і ситні.
    Є же свої фаворити у смаках. Дуже смачно

Достоинства:
    Різні смаки
    Недостатки:
    Не виявила
  • Тетяна Х***

Не сподобались.Жахливий смак, наче хтось виригав.Твердючі.

Дякуємо за відгук. Прикро, що Endorfini вам не сподобались — хоча багатьом ці цукерки дуже подобаються, смаки у всіх справді різні.
      У нас є ще багато інших варіантів: фруктові, грильяжні, шоколадні. Сподіваємось, серед них знайдете свої улюблені!
      Команда «Пригощайся»

• Світлана М***

Чудові цукерки. Раніше купувала онуку, а зараз і дідусь приєднався (після того, як в нього виявили діабет, а солодке смачненьке полюбляє)

Достоинства:
    Натуральні, без цукру

Приємно знати, що вам сподобалося! У нас ще багато смачненького!

• Ольга

Цукерки не сподобались. Всі на один смак, тому що основа з вівсянки, думала що це буде по типу цукерок з сухофруктів різних. А так це вівсянка з різними смаками.

Недостатки:
    Дивний смак
  • Олексій Т***

Дуже специфічне поєднання Інгредієнтів / смаків. Сподобається не всім.

Достоинства:
    Написано натуральні
    Недостатки:
    Смак не для всіх
  • Денис П***

Хороші цукерки, смачні та корисні, для дітей те що треба

• Юрій С***

Чудові цукерки, просто бімба

• Марина У***

Чудові цукерки без доданого цукру

• Володимир Н***

Смачні та корисні

Нам приємно, що вам сподобались наші цукерки без цукру Endorfini! Пропонуємо також скуштувати інші види солодощів без доданих підсолоджувачів: пастилу, горішки, цукерки в коробках “Фініки асорті”, “Фруктовий трюфель” та “Барвистий трюфель”. Сподіваємось, вони теж стануть вашими улюбленими.

• Лілія Л***

Дуже смачні натуральні цукерки. Свіжі. Сподобалися

Достоинства:
    без цукру, натуральні
    Недостатки:

Приємно знати, що ви залишились задоволені!

• Оксана П***

дуже смачні Endorfini, це цукерки повністю з сухофруктів,

Достоинства:
    смачно і корисно.

• Тетяна Л***

Смачні цукерки. Тільки треба мати на увазі, що вони не як звичайні шоколадні

Нам приємно, що вам сподобались наші цукерки без цукру Endorfini!

• Олена С***

Чудове обслуговування

Достоинства:
    Бистро
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.

• Наталья К***

Цукерки дуже смачні !!!

• Катерина

Дуже смачні цукерки, особливо з кокосом. І склад чудовий. Лише горіхи та сухофрукти, тому на смак відповідні. Мені дуже подобаються , рекомендую

Приємно знати, що вам сподобалося! У нас ще багато смачненького!)

• Інна Г***

Цукерки супер! Натуральні, смачні. Спробувала у гостях і шукала собі такі ж, знайшла на розетці. Рекомендую і буду купляти ще.

Достоинства:
    Натуральні з сухофруктів
  • Ігор Г***

Оперативно доставили. Сьогодні спробував різні смаки. Цукерки сподобались! Але потрібно розуміти, що це не класичні цукерки, вони не глазуровані, без доданого цукру. Вони фруктові, м'які, в індивідуальному пакуванні. В цілому якісні цукерки від українського виробника.

Достоинства:
    Для мене основна перевага - без доданого цукру, м'які, різні фрукти.
    Недостатки:
    Як і всі цукерки - швидко закінчуються!
  • Артем П***

Смачні цукерки мені сподобалися))

Достоинства:
    Смачні
  • Олена

Найгірші цукерки, які доводилося спробувати. Липке, незрозуміле місиво з уламками якихось шкарлупок і запахом старої вівсянки. Просто викинули, нікому не рекомендую.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Неїстівне, тхне пліснявою

Нам дуже прикро чути про ваш негативний досвід з нашими цукерками "Endorfini". Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували максимум задоволення від наших продуктів.

Цукерки "Endorfini" - виготовляються із сушених фруктів та горіхів. Вони не містять доданого цукру, барвників та консервантів, тому мають натуральну м'яку текстуру і можуть відрізнятися від звичайних глазурованих цукерок. Саме ця натуральність і є однією з головних особливостей цих цукерок.

Ми розуміємо, що не всі звикли до такого формату, і нам шкода, що цукерки "Endorfini" не сподобалися вам. Можливо, вам більше до вподоби класичні цукерки.

Ми запрошуємо вас ознайомитися з іншими нашими продуктами, серед яких ви знайдете широкий асортимент смаків і текстур.

З повагою,
      Команда "Пригощайся"

• Євген

М-да, Олена.... Я всё кручусь вокруг этих Эндорфинов и никак не могу заказать, а у вас "пліснява".... Жодних натяків, але знаючи цього виробника та його продукцію, мабуть є сенс вам обрати іншого виробника зубної пасти.

• Маргарита
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 1500

Хороші цукерки із сухофруктів для тих, хто слідкує за здоров’ям і зменшує доданий цукор у раціоні. Чудовий варіант для дітей.

Достоинства:
    Без цукру
    • Наталія К***

Щодо цукерків без цукру, не всі їх розуміють і смакують, бо це без додавання цукру лише сухофрукти і якщо ви їх не люите або вам це не смакує, то не означає що погано. Смак дійсно спефицічний, але ящо ви куштували різні протеїнові чи енергобатончики, то вони аналогічного складу. У нас в сії теж не всім "зайшло", бо це специфічнв натуральні смаколики, без підсилення та додавання шкідливого (цукру).