- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 150
Все прошло хорошо, в процессе доставки ни один орех не выпал, финики не перемешались, аккуратно лежали в коробке. Вкус фиников с орехами без открытий.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 150
Очень вкусно, сложно за раз не умять) Но мало, всего 12 штучек
- Достоинства:
- Красивая коробка, без сахара, орешки внутри цельные
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Христина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 150
Смачно і якісно
Приємно, що ви отримали позитивні враження від замовлення.
- Кайдакова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 150
Свіжі фініки, не жорсткі. Чудовий смак. Натуральний смаколик, корисний. Гарний подарунок. Полюбляю горіхи і це дійсно цікаве поєднання інгредієнтів.
Я алергик, тому досить прискіпливо та ретельно підбираю солодощі.- Достоинства:
- Натуральний без консервантів та барвників. Дуже сподобались.
- Недостатки:
- Мало ))
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 150
якість виконання (подачі) цукерок препаршива
значить я думала це "цукерки"
насправді це просто розрізаний вздвож фінік (як булка на хот-дог) і в нього вкладений горішок і ще якісь сухофрукти. просто вставлені бещ всякого закріплення це лежить у короьці на паперових розділювачах. це усе абсолбтно ніяк ні між собою не закріплено, ні всередині щоб кожна ця "недоцукерка" закріплена була - такого немає
в підумку я взяла 4 коробки на подарунок - це соромно навіть собі купляти за такі гроші . усе перевернуте, все шо було всередині тих фініків повипадало, самі фініки поз‘іжджали з паперу. короче я дуже дуже не рекомендую витрачтаии гроші на це. бо це не цукерки а просто набір сцхофруктів ще й в перемішку з папером.- Достоинства:
- та ніяких
- Недостатки:
- пакування паршиве, назва цукерки не відповідає дійсності. це сухофрукти
- Олександр
А как вы себе представляли орехи в финиках? Не под микроскопом же их туда засовывать?
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 150
бомбезно
- Достоинства:
- ВСЕ свіже
- Недостатки:
- немає!!!!!!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 150
Дуже гарно виглядає та добре смакує! Фініки доповнюють фісташки, лісовий горіх, мигдаль, журавлина. Це справді смачно! Чудова ідея подарунку!