- AI аналіз відгуків120 відгуків: Позитивні: 38% | Нейтральні: 20% | Негативні: 42%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Дякую хороший стілець!
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Вже пару років користуємося, все нормально, все ціле.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий комп`ютерний стілець! Навіщо платити більше?
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Протримався рік, почав скрипіти потім зігнувся. Не раджу, купуйте щось дорожче або БУ нормального бренду.
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Ненадійний, якість збірки
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ніжки гнуться, крісло жахливе. Максимум підходить щоб на нього одяг покласти, або кота посадити.
- Достоинства:
- Легке
- Недостатки:
- Ніжки гнуться
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що стілець не виправдав ваших очікувань. Модель ISO black С-11 розрахована на стандартне навантаження до 100 кг і виготовлена з міцного металевого каркаса. Деформація ніжок можлива лише у випадку перевищення допустимого навантаження або неправильного використання.
- Норель О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Был неприятно удивлён что из сиденья пришлось выковыривать полиэтилен. Во первы заче вообще его туда засунули? А во вторых остатки полиэтилена которые не получилось выковырять портят внешний вид. Плюс по бокам висят нитки тканевой обивки, что говорит о плохой обработке краев.
- Недостатки:
- Остаток ураковочного полиэтилена портит вид.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що у вас виникли такі незручності з стільчиком.
Поліетиленова плівка використовується для додаткового захисту під час транспортування, щоб уникнути пошкоджень та забруднень. Зазвичай її легко видалити перед використанням.Ми обов’язково передамо цю інформацію на виробництво для вдосконалення процесу пакування.
Дякуємо за ваші зауваження – вони допомагають нам ставати кращими!- Юрій
Не парься, скоро ти його викинеш і не через залишки плявки
- Норель О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
По соотношению цена качество можно брать если на нем будет сидеть легкий человек или сидеть будут периодично.
- Достоинства:
- Дешевизна
- Недостатки:
- Через какое то время разваливается по сварке, отгибается спинка
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Черный
Купили для сина. Користується місць. Усим задоволені. Дякую
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався наш товар. Ми цінуємо вашу довіру до продукції компанії Примтекс Плюс.
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
могу рекомендовать
- Достоинства:
- серый цвет хорошо смотрится, стул устойчивый, пришёл в плёнке, всё нравится, цена
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Гарний добротний стілець. Купили дітині. М'який і стійкий.
- Достоинства:
- Міцний, широкий і устойчивий.
- Недостатки:
- Не має.
- Дарина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-черный
Звичайний, зручний стілець, прийшов одразу зібраний, жодних пошкоджень не було. Якість задовільна, добре вписався у робоче місце дитини
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався товар компанії Примтекс Плюс. Якість нашої продукції завжди на високому рівні, і ми цінуємо вашу довіру.
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все добре, нарікань немає
- Константин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ніжка відламалася через 4 місяця при використанні як домашній компьютерний стілець.
- Достоинства:
- Ціна-зручність
- Недостатки:
- недовговічний
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Якість товарів компанії Примтекс Плюс зазвичай відмінна, тому ми обов’язково приймемо до уваги вашу інформацію.
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Замовляв для дружини червоний. Приємний колір, головне їй сподобався. Побачимо на скільки вистачить, але завжди можно самому удосконалити та укріпити конструкцію. У попереднього стула були слабкими місцями ножки та спинка.
- Достоинства:
- Гарний вигляд.
- Недостатки:
- Ціна.
- Обушинский С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пока стоит, нормально, 3 дня.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Анастасия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Звичайні стільці для офісу. Стоять більше року, нарікань немає
- Достоинства:
- Ціна, дизайн, практичність
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість чудова!)))
- Алиса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-коричневый
Стулья были куплены летом 2022, как временное и бюджетное решение. Однако, они не прожили и двух полных лет. При не самом активном использовании в качестве домашнего компьютерного стула — ножки попрощались с нами. Если стул так быстро ломается от 60ти килограммового человека, то что говорить ещё.
- Достоинства:
- Удобные, мягкие
- Недостатки:
- Дешевый материал, непрочный.
- Майборода Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Швидко зламався, пластикова спинка майже відразу відстала від фанери, ніби і не була прикручена, а потім погнулмся в середену ніжки, зварені між собою елементи двома-трома каплями. Може мої 90 кг забагато для стільця, або сиджу якось не так
- Достоинства:
- дешевий та зручний
- Недостатки:
- ніжки швидко ламаються, є страх просто впасти поки сидиш :(
- Кирилл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-черный
Просто зручний стул
- Достоинства:
- Поки не зламався)
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Оббивка стула выполнена качественно. Цвет красивый красный, яркий, но не раздражающий. Сидеть на нём комфортно! А вот ножки... 2 из них по дороге поободрались кое-где из-за плохой упаковки... С одной даже слетела и потерялась чёрная накладка, чтобы пол не царапался... Хотелось бы, чтобы в дальнейшем такой товар лучше упаковывали перед отправкой!!! Потому что страдает репутация производителя!!! В следующий раз с таким дефектом не заберу.
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відповідає опису
- Посполітак В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Норм
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Замовила червоні два стільця. Перед цим 4 роки користувалась стрільцем цієї фірми(відмовилась ніжка). Колір топчик. Якизось недоліків на виробі суттєвих не помітили. Приїхали зараковпні в целофан. Доставка швидка.
- Достоинства:
- Ціна. Не хитаються, стійкі, м'які. Нічого не стирчить. Кіт зацінив)))
- Недостатки:
- Відсутні.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Черный
Купив у січені, 2019 р. Нормальний стілець, Головне, за конструкцією під'єднання сидіння, не вставати на нього, та не качатися на ньому.
Вага десь 115 кг. За відчуттям цей десь за місяців 2-5 теж зламається (тобто відпрацює повні 5 років), тому зараз замовляю крісло (бо коли це коштувало десь 500 грн, це мало сенс) - Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный + синий
Через 5 дней после начала эксплуатации отвалился крепеж спинки. Сперва слева, через неделю справа. Сейчас спинка просто надета на каркас. Стараюсь не откидываться на спинку, бо боюсь - развалится вообще. Сиденье пока держиться, но скрипит немилосердно, так что, думаю, тоже доживает последние дни.
- Достоинства:
- Какое-то время на стуле можно сидеть
- Недостатки:
- Время, в течении которого на стуле можно сидеть, быстро проходит
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
"Розібрався" майже через місяць-півтора.
Стілець розраховано, щоб на нього класти речі :(
Якщо використовувати за призначенням -дуже швидко "розібрався" - опори окремо, сідушка окремо.
Потребує нової сварки:(((((- Достоинства:
- Гарний колір
- Недостатки:
- Усе інше - неякісно зварені кріплення стула
- Маргарита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-коричневый
Стілець прийшов як на картинці дуже гарний і хороший
- Микита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-коричневый
Загалом не рекомендую до купівлі. Ніжки почали загинатись вже за 3 тижні користування. Можливо якщо ви більш аккуратно будете користуватись, то у вас не буде такої проблеми.
- Достоинства:
- Варіативність кольорів
- Недостатки:
- Посередня якість, не найзручніше крісло.
- Микита В***
Всеж таки стілець зламався, прослужив трохи більше 4 місяців
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручний, доволі кріпкий - саме те, що мені потрібно
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-коричневый
Стула мне хватает на 1.5-2 года, сейчас буду уже 3й брать. Проблема постоянно одна и та же - в месте сварки отрывается перекладина. Последний раз сломался прямо подо мной и я грохнулся и ушиб копчик. Решайте сами, я беру ибо все остальное для меня дорого.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество опасное для здоровья
- Іван
Не проще ли взять нормальный стул, пусть и дороже, чем постоянно покупать этот который ломается?
- Дар‘яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серо-черный
Фото не відповідають дійсності, товар привозять під замовлення, тому фото не можуть вислати попередньо. Прислали зовсім не ті стільці, замість сірого з чорним - світло сірі однотонні. В чаті дуже довго відповідають з приводу повернення, не відразу змінюють статус замовлення.
- Недостатки:
- Вислали не те зовсім
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупала сыну, 14 лет, сломался через 2 месяца(((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохое качество
- Олександр Л***
а я такие чиню и служат вечно
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стілець непоганий. Сидіте можна.
- Достоинства:
- Доставка Розетки як завжди на висоті
- Недостатки:
- У деяких місцях якість точкового зварбвання залишає бажати кращого.
- Виталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стул как стул, заказывал 2шт, приехали целые.