Отзывы покупателей о Принтер Prinics PicKit M1 Smartphone Photo Printer White (M-1W)
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не заряджає! Не стоїть своїх грошей! Не рекомендую!!!!
- Fedorina V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікаво, навіщо продавати одноразовий товар?Для нього просто немає картриджів з фотобумагою у продажу.
Сам принтер класний.Потрібно трохи нервів з настройками,фото по розміру і якості більші і кращі за принтер xiaomi.
То як Ви вже продаєте даний товар,спробуйте продавати і комплектуючі до нього.- Достоинства:
- Гарний друк.Фотобумага більша розміром ніж в інших більш крутих принтерів
- Недостатки:
- Немає в продажу картриджів з фотобумагою .Тільки з Китаю.
- Тарас Ф***
Можете, будь ласка, дати посилання на картриджі? Не можу ніде знайти.
- олена м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не однозначну оцінку ставлю бо з одної сторони класний,а з іншої таке враження що ним користувалися.Довго не могла запустити
- Недостатки:
- Вживаний
- Моцарь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не работает приложение . Что делать
- Вікторія А***Продавец: Rozetka
Мені прийшов зовсім не такий принтер!!!Це не припустимо! Чому я переплати 380 грн? Якщо прийшов зовсім не такий?
- Тарас Ф***Продавец: Rozetka
Продають товар, не маючи розхідних матеріалів по всій країні. Ще й ігнорять. Принтер, мабуть, гарний, але на нього ніде немає картриджів.
- Ольга Г***Продавец: Rozetka
Виглядає так, ніби їм користувалися, корпус замацаний. Упаковка потерта й вскрита. Не зрозуміло, що має йти в комплекті
- Достоинства:
- Не виявивла
- Недостатки:
- Дуже сумнівний товар
- Александр С***Продавец: Rozetka
Подскажите, правильно ли я понимаю, что одного картриджа, ориентировочно хватает на 20 фото?
Если нет, то на сколько, примерно фото хватает?
И где можно отдельно бумагу купить?- Василь К***
10 фото.
- Влад И***Продавец: Rozetka
Какая бумага для него подходит ?
- Коля
Тут поищи:
ссылка
- ГостьПродавец: Rozetka
все подряд не напечатаешь :(
- Достоинства:
- очень крутые фотографии
- Недостатки:
- цена на бумагу