Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Картридж PrintPro NS Xerox Phaser (106R02773) 3020/WC3025 (PP-X3020NS)

Оценка пользователей 4.21/5
  • AI аналіз відгуків
    54 відгуки:  Переважно позитивний (приблизно 75% позитивних, 10% нейтральних, 15% негативних).
    Клієнти зазвичай задоволені картриджем PrintPro NS для Xerox Phaser 3020/WorkCentre 3025, відзначаючи просту установку, гарну якість друку та привабливу ціну. Перевага у співвідношенні ціна-якість, сумісності та зручній експлуатації є основними аргументами «за». Проте зустрічаються поодинокі випадки заводського браку, помилок розпізнавання картриджа принтером та не завжди прогнозованої витрати тонера.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Віктор Б***

Замовлення прийшло протягом доби, принтер Xerox 3020 розпізнав картридж, все працює чудово, рекомендую.

Достоинства:
    Швидка доставка, якість товару.

Доброго дня, ВІкторе. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Євген Ш***

картрідж швидко закінчується. з 4 картріджів 1 протримався взагалі меньше тижня. Інші протримались від 10 до 14 днів. Картріджи іншого виробника тримались більше місяця. Не рекомендую. Тільки якщо ви мало друкуєте.

Достоинства:
    дешево
    Недостатки:
    швидко закінчуюються

Доброго дня, Євгене. Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав очікувань. Ми обов’язково врахуємо вашу думку для покращення якості та сервісу. Якщо у вас залишилися питання чи потрібна допомога — будь ласка, зверніться до служби підтримки.

• Сергій Л***

Все отлично!

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Александр Ш***

Покупаю в третий раз, принтер для распечатки документов, хватает примерно на 3 месяца интенсивной печати, родной просто умер после 30-50 заправок, каждая заправка 300 грн- хватало недели на три

Достоинства:
    Все норм, принтер 3020
    Недостатки:
    Пока нет

Доброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій Т***

Норм

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Не о*** пользователь

Супер, с Workcentre 3025BI определился без проблем, качество печати отличное, посмотрим на сколько хватит...

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    не выявлено

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Сергій Р***

Беру картриджі вже три роки, жодних нарікань.

Доброго дня, Сергію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Інеса Ш***

Користуюся три тижні. Гарно друкує. Побачу на скільки вистачить.

Достоинства:
    Заміняє заправку.
    Недостатки:
    Не знаю

Доброго дня, Інеса. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Виталий К***

Хорошее соотношение цены и качества.

Доброго дня, Віталій! Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Вячеслав Р***

Підійшов повністю до мого XEROX 3020. Рекомендую!. Головне - зняти захисний пластик з головки, бо можете зламати коронки навідних шлюз.

Достоинства:
    Повна ідентичність
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, В'ячеславе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Сергій П***

Приблизно через декілька тижнів після початку використання отримав таку проблему, як при використанні картриджа помилка - недійсний картридж.
    Принтер WC3020

Доброго дня! Нам прикро, що ви зіткнулися з несправністю. За гарантії — зверніться за місцем покупки.

• Оксана А***

Все працює. Якість хороша

Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Оксана К***

Вперше отримала таку проблему, як при використанні картриджа помилка - недійсний картридж.
    Як це розуміти.
    Принтер WC3025

Доброго дня! Зверніться будь ласка до сервісного центру, для вирішення проблеми. ссылка

• Сергій

Замовив вже другий. За співвідношенням ціна-якість більш ніж влаштовує. Перший надрукував 860 сторінок (90% таблиця на весь лист, 10% текст). Тобто ціна друку однієї сторінки десь 62-65 коп., що цілком прийнятно. Коли фарба почала закінчуватись друк просто ставав тьмянішим, але без пустих ліній і читався до останнього. Єдине, що насторожило після 860 сторінок картридж заповнений на 30%, але текст вже майже не читається, струшування не допомагає, тому вирішив замінити на новий.

Достоинства:
    гарна якість друку
    Недостатки:
    за такі кошти не виявив

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Богдан

Загалом добре, швидко зручно ,замість заправки підходить. Другу накладні для нової пошти для такого дуже добре.

Достоинства:
    Ціна, зручність
    Недостатки:
    Якість друку

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Віктор С***

Отримав картридж до принтера Xerox 3020. Поставив - працює добре, друк якісний. Покупкою задоволений.

Доброго дня, Віктор! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• К. В***

Придбав для бфп Xerox Work Centre 3025. Підійшов без проблем. Питань щодо встановлення, розпізнавання та друку не було. Через свій софт одразу був визначений даний картридж. Заповнення 100%. Якість друку відмінна. Раджу до придбання.

Доброго дня, Василю! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Наталія

дуже задоволена, користуюсь з кінця 2021 року. Друкую мало, кілька сторінок на тиждень, ще й на економному режимі, тож вистачить надовго. Зручне встановлення, якісь друку відмінна.

Достоинства:
    гарна якість
    Недостатки:

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій О***

Встановив. Працює як годинник. Якість друку - відмінна. Зауважень немає

Достоинства:
    Доставка -своєчасна. Якість друку - відмінна
    Недостатки:

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Ірина

Картриджу вистачило на 500-600 листів. Після 10% пускає полосу.

Достоинства:

Доброго дня! Ресурс картриджу 1500стр при 5% заповненні.
      Для довідки. При друку повністю заповненого аркуша формату А4 ми споживаємо тонер або чорнило у 20 разів більше, ніж при друку з 5% заповненням. Наприклад, якщо виробник вказав, що картридж може надрукувати 1500 аркушів (з урахуванням 5% заповнення), а ми будемо друкувати чорні прямокутники на всьому аркуші, то він зможе надрукувати лише 75 аркушів. Тобто, чим більше тексту або зображень на сторінці, тим менше аркушів зможе надрукувати ваш картридж!

• Наталія З***

Надійно працює

Достоинства:
    Низька ціна
  • Руслан М***

Після друку десь 700 сторінок почав залишати слід від тонера. Замінив на картридж, що йшов з принтером у комплекті - проблема зникла. тобто можна розраховувати до 1000 сторінок максимум, а краще на 500-600, потім можуть бути питання. Але це дешевше ніж оригінал, тому думаю брати ще

Достоинства:
    Підходить під принтер 3020
    Недостатки:
    Після друку десь 700 сторінок почав залишати слід від тонера.
  • Дмитро В***

Працює

• Павел В***

Відруковує те, що написано. Інколи більше якщо печатати в економ режимі

Недостатки:

Доброго дня, Павло! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Покупець

купую 2 раз, якість помітно впала, 1 раз хватило на довше, 2 раз швидко закінчився, при чому на 22% його вже треба було трусити кожну сторінку при друці.
    друкую лише текст, без зображень, якість друку 600 dpi стоїть.

Достоинства:
    закінчились
    Недостатки:
    впала якість
    висока ціна
    мало кладуть порошку

Доброго дня! Нам шкода, що знайомство з продукцією PrintPro мало для вас негативний досвід. Ми гарантуємо друк заявленої кількості сторінок при 5% заповненні листа. Гарантія на сумісні лазерні тонер-картриджі PrintPro становить 12 місяців від дати покупки або до закінчення оригінального тонеру, але не більше 36 місяців від дати виробництва, що вказана на упаковці. Якщо картридж, не розбирався та немає механічних пошкоджень, Ви можете звернутись по гарантії для усунення дефекту.

• Константин

В целом не плохой , но если не повезет - его хватит на 90-100стр.

• Сергей М***

Велике дякую!

Достоинства:
    Всі.
    Недостатки:
    Немає.

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Сергій С***

Недорогий картридж. По якості не помітив відмінностей від оригінала. Можливо, якщо його заправляти повторно, то якість буде гіршишою ніж у оригала, але я не пробував. Якщо використовувати без перезаправки, то це чудовий варіан.

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Олександр Х***

Цікаво буде з'ясувати, чи можна його заправити.

Достоинства:
    За такої ціни друкує просто чудово
    Недостатки:
    Поки що надрукував близько 150 аркушів і не знайшов, до чого причепитися
  • Наталья К***

Отлично

• Федор П***

Нормальный. Печатает хорошо. Когда количество тонера снижается ниже 20% появляются сильные зоны просветления, приходится доставать картридж и трусить его - улучшение печати на несколько листов.

Достоинства:
    Дешёвый
    Недостатки:
    При низком проценте тонера недопечатывает.
  • Дімітрій

#мояраспаковка Картридж соответствует всем заявленным в описании характеристикам

Достоинства:
    Качество
  • Наталья

Отлично! Вечером заказала, на следующий день забрала в точке выдачи Розетка. Гарантия по чеку.

Хороший картридж за отличную цену, да ещё и получилось купить по скидкой. Устанавливается очень просто, надо снять защитную крышку и вынуть оранжевые пластиковые втулки с боков. И всё, можно сразу ставить в принтер. Xerox phaser 3020 Bi опознал картридж как родной )). Печатает.
    Для текстовых документов разницы между родным картриджем Xerox и Print Pro не заметила. Отличная альтернатива родному картриджу, да ещё и хорошая экономия получится, по сравнению со стоимостью родного картриджа.

Достоинства:
    Картридж с чипом. Печать хорошая. Простая установка. Подходит для Xerox phaser 3020Bi.
    Цена!
    Хороший вариант для тех, кто не хочет возиться с заправкой и заменами чипов. Купил - и печатай.
    Недостатки:
    Пока не нашла
  • Александр С***

Прекрасная альтернатива дорогим оригиналам. В печати разницу от родного картриджа не нашла.

Достоинства:
    Низкая стоимость
  • Костянтин

Чудово підійшов для Xerox WorkCentre 3025BI. Достатньо витягнути старий картридж, вийняти новий з коробки, зняти герметичну упаковку, зняти захисну кришку, вийняти помаранчеві транспортні запобіжники і вставити в МФУ. Все, друкує.

Достоинства:
    Значно дешевший, ніж оригінальний картридж.
  • Василий П***

Брал в комплекте с Xerox WorkCentre 3025BI , после получения сразу же проверил.
    Встал как родной :) Принтер его опознал. Печатает не хуже родного. Рекомендую.

Достоинства:
    нормальный картдриж