Отзывы покупателей о Картридж Printpro HP (Q2612А) LJ 1010/1015/1022 (PP-HQ2612)
- AI аналіз відгуків61 відгук: позитивний: 80%, нейтральний: 10%, негативний: 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар. Друкує без плям та поломок. Дуже задоволений цим товаром.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все нормально працює.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Погано друкує. Вже подумав проблема з принтером, але вирішив відновити оригінальний. Результат на фото - зліва відновлений ориг, зправа цей "новий". Не рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня! Така якість друку підпадає під гарантийний випадок. Якщо картридж не пустий, зверніться будь ласка по гарантії.
- Олександр
Картридж замінили, новий друкує добре.
як тепер змінити оцінку? )
- Кирилл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На LaserJet M1005 встал хорошо, печатает также хорошо.
Представник постачальникаДоброго дня, Кириле! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре. Задовільнений. Працює добре, якість друку не гірше, ніж було у рідного картриджу. Ресурс - ну побачимо, поки не знаю, тільки встановив. Але за свої гроші думаю, що файно.
- Достоинства:
- гарна ціна. друкує не гірше, ніж був оригінальний картридж.
- Недостатки:
- поки не побачив.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже добре.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить до HP 1018
- Достоинства:
- Ціна. Працює добре
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Павел Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
на НР 1020 працює чудово.
- Достоинства:
- Не дорогий, на вид якісний.
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный картридж по цене чистки и заправки старого.) Поставил и работай. Подходит для HP 1022.
- Достоинства:
- Печатает
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую.....
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре.
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеславе! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Анатолий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зняв захисну плівку, дві пластикові заглушки, вставив в принтер 1022, і друкуй!!! Дякую за якість товару.
- Достоинства:
- Насичений чорний, надійна упаковка.
- Недостатки:
- Поки що немае.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість друку дуже гарна!
Представник постачальникаДоброго дня, Валентино! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Зиглин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упакован погано, пенопластові вставки замалі чи коробка велика. При друку якийсь сторонній звук.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Друкує насичено. Подивимось на скільки листків його вистачить)
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко відправили. Картридж 100% підійшов. Якість друку відмінна.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
швидко отримав
- Достоинства:
- ціна і термін доставки
- Недостатки:
- з однієї сторони слід від тонера
- Чоловская Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удивительно что за такую сумму, он хорошо печатает. Покупкой довольна
- Достоинства:
- Стоимость
- Недостатки:
- Пока не нашла
Представник постачальникаДоброго дня, Дар'я! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала швидко. Дуже задоволена. Друкує гарно(поки 40 сторінок).
Надійно запакований.
Дякую за товар і доставку.
Зробила висновок, що краще купити новий картрідж ніж заправляти старий. Надійніше.
Ще раз дякую.- Достоинства:
- Якість і ціна.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші!
- Достоинства:
- Огонь!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На HP LaserJet 1018 встав як рідний. Тестову сторінку видрукував чудово. Принаймні краще, ніж до цього друкував рідний заправлений хтозна-чим.
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Видимо мне не повезло. Ждал 3 дня доставки. Задержали не критично, но...
Картридж печатал только полосу информации. Отнёс назад. Продавцу вложил в коробку пример печати. Странно, по дате изготовления почти вчера, а состояние пустоты.
Представник постачальникаДобрий день , Олег! Прикро, що виникла ця ситуація. Добре, що питання вирішене .
Сподіваюсь, що Ви матимете змогу оцінити переваги використання товарів нашого бренду.
- Валентин З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшов до HP LJ 1018 без проблем.
- Достоинства:
- Не висока ціна.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, дякую...
Представник постачальникаПавло, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лежал принтер 3 года без дела. Решил отнести в сервис на досыпку тонера и чистку барабана, а потом нашел этот картридж. Цена дешевле, доставка сегодня на завтра. Удовольствие от покупки максимальное. Всем принимавшим участие спасибо!
- Достоинства:
- Цена, качество, оперативность
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Сергію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картридж просто . Якість відмінна. Ціна гріє душу. Як згадаю скільки переплачував за орігінал сльози навертаються. Вже руки чешуться купити прозапас че парочку, поки не розібрали як гарячі пиріжки!
- Достоинства:
- Висока якість , низька ціна. Краще не буває!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Висока якість , низька ціна. Краще не буває!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала. Працює. Швидка доставка.
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично. Пашет.
Представник постачальникаВітаємо, Вадиме! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Николай Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятно удивлен. Печатает качественно. Сколько копий напечатает - будет ясно со временем. Но для домашнего использования - лучший выбор. Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Хорошая цена, качество.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Владимирович Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает, на hp 1022 встал отлично. При цене заправки в 200 грн, цена более чем адекватная. Сравнивал массу другого аналогичного, купленного на Розетке картридже, правда другой фирмы
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Илья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал для своего старичка LJ 1010. Печатает на Ура ! очень доволен . + к нему шел флакон сжатого воздуха для продувки загрязнений , как бонус .
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил. Быстро получил. Все нормально работает.
- Достоинства:
- Пока работает без нареканий
- Недостатки:
- Пока не обнаружил.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила. Поставила в HP Laser Jet 1020.
Работает, качество как должно быть)))- Достоинства:
- Недорогой, качество
- Недостатки:
- Пока не нашла