- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Все чудово працює
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даремно витрачені кошти
Представник постачальникаДоброго дня! Якщо новий картридж має такі дефекти друку, це гарантійний випадок. Зверніться будь ласка по гарантії.
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бачу, що в продавця всі позитивні відгуки про товар, тому певно мені не пощастило і картридж прийшов бракований. Спочатку не зрозуміла, спробувала надрукувати. Вся сторінка залиплась фарбою, він одразу осипався весь, тепер навіть не знаю як правильно почистити принтер після такого. Перед тим якраз друкувала на старому картриджі, ніяких проблемм не було.
Чекаю відповіді від продавця про заміну товару.- Достоинства:
- Поки нема переваг
- Недостатки:
- На жаль прийшов бракований
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже прикро, в ситуації що склалась. Зверніться будь ласка по гарантії. Гарантія на сумісні лазерні тонер-картриджі становить 12 місяців від дати покупки або до закінчення оригінального тонеру, але не більше 36 місяців від дати виробництва, що вказана на упаковці.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний картридж, швидка доставка. Друкує добре, з встановленням проблем не було, запрацював без проблем на принтері SCX-4200 який надрукував майже 62 тис. сторінки. Звісно, після профілактики та чистки принтера, оскільки зі старого картриджу сипався тонер, та були інші проблеми пов'язані з віком приладу. Упаковка герметична, вказана дата виробництва 10.04.2023
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Страхова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний катрідж, все в нормі, друкує якісно. Ціна невелика.
- Денис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor
Після двох тижнів використання, катридж почав погано працювати. Якщо друкується два листка, то на другому листку є відбитки того, що було на першому. Заповнив гарантійну форму на ремонт чи повернення, також намагався звʼязатись з продавцем.. Але ніякої відповіді не отримав