Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Лежак для кошек Природа Place 58 х 48 х 16 см (4823082417797)

Оценка пользователей 4.94/5
  • Наталия Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 58 x 48 x 16. Цвет: Серый

Супер!!!Якісний, класний лежак!

• Андреас М***

Чудове ліжечко . Замовили 2 для кожної кімнати бо нашому йорку дуже подобається спати лише в ньому . Будемо брати ще для кухні .

Достоинства:
    Мʼяке , затишне, бортики тримають форму , легко прати
  • Коломієць А***

Якісно виконаний. Для котика вагою 5 кг зручний, просторий. Котик новим ліжечком задоволений.

• Евгения Ф***

Гарне ліжечко для кицьки за свою ціну, для кота британця місця вистачає

• Татьяна Т***

Брали для такси кролячої, вміститься ще пів-такси. Тепер це найулюбленіше місце собаки (після дивану)!

Достоинства:
    Якість тканини сподобалась, колір, розмір співпадають з описом
  • Ольга П***

Купила своей кошке 18 лет, старушка после операции, нужно было место для отдыха, чтоб не пачкать застелили постелью. Быстро приучилась к лежанке(никогда не было лежанки). Просторная и мягкая, хорошо набитая упругая. Съёмная подушка, дно прешита резиновая основа. Очень довольны товаром, скорее всего возьму ещё для собачки.

Достоинства:
    Просторная, мягкая, хорошо набитая, кошка оценили
    Недостатки:
    Пока нет, посмотрим после стирки
    • Людмила

Если не сложно,
      можете измерить внутренние размеры лежака, можно по подушке.
      Подушка съёмная? И какая ширина стенок, ориентир ?
      Ещё вопрос, в описании написано - поролон и синтепон. Поролон в стенках? Прощупывается? На фото стенки округлые, дутые, там явно синтепон, где прощупывается поролон?

• Юлия Ю***

Чудовий ліжак, гарна якість, швидка доставка, Боні сподобався (цуцик вагою 4,5кг) зручно помістився в цей ліжак

Достоинства:
    гарна якість
    Недостатки:
    не має
    • Людмила

Добрый вечер, какой размер лежанки?

• Яна Х***

Дуже зручний для собаці. М'якенький, теплесенький , подушка виймається, тканину легко чистити та прати. Все сподобалось

• Христина

Подушку перу вручну, потім викручую в пралці. Тканина схожа на плотну простинь. Не сильно ізносостійка лежанка, але м'яка і зручна для невеликих песиків і котиків.

• Бичан Ю***

Котик задоволений) ліжаночка чудова

Достоинства:
    Якість ціна

• Анастасія

Киці подобається. Із задоволенням там лежить. Раніше мостила їй сама гніздо на дивані, а зараз в неї є своє персональне королівське місце! І мені подобається. Підходить під мої меблі )

Достоинства:
    Зручне, колір співпадає з фото. Киця схвалює )
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Євгенія Д***

• Розова Е***

Дуже класний лежак. Кішка, правда, пару днів придивлялася, але потім таки прийняла нове місце для відпочинку.

Достоинства:
    Доволі простора лежанка

• Ірина П***

Коті ліжечко дуже сподобалося.

• Олена

чудове ліжечко. Кішечці дуже подобається. Спить переважно в ньому

• Сергій М***

Не того кольору, що на фото на сторінці пропозиції.

Достоинства:
    Якісна, м'яка, простора, доставлена швидко.
    Недостатки:
    Немає.
    • Тимофій С***

А у вас є фото?

• Віктор Т***

Мені прийшла лежанка якогось схожого на беж коліру, " в рубчик".

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість доставки
    Недостатки:
    Колір геть відрізняється від фото
  • ОКСАНА С***

Коту дуже подобається ця лежанка)). Якісно зроблена, яскрава, рекомендую

Достоинства:
    Якісно пошита, м'яка, яскрава
  • Серединская Е***

Кот сразу в него лег и не хочет уходить . Отличный лежак . Наш кот весит около 5 кг.

Достоинства:
    мягкий ,просторный .
  • Максим Ш***
    Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 58 x 48 x 16. Цвет: Серый

Котику вісім місяців і п'ять кілограмів, облюбував і спить із задоволенням.

Достоинства:
    Гарний, якісний, об'ємний. Зручно транспортувати.
    Недостатки:
    Не виявлено.