- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Величезна, міцна, зручна, надійна клітка для шиншилл та дегу. Але є величезний мінус ( все чекаємо, що виробник щось придумає)- покриття самої клітки. Вже на третій день, тваринки починають "займатись" прутиками, обгризаючі їх. Буквально за місяць, клітка втрачає свій гарний вигляд, з часом починає ржавіти. Передидущої клітки нам вистачило для трьох дегу на 2 роки. Вона залишилась міцна, не поломана, але вигляд став жахливий. Написано хром, але хромовані клітки, навіть кустарного виробництва так не облазять.
Ще, хотілось би, щоб піддони для такої клітки теж були завжди у продажі. Для розплідників, такі нюанси дуже актуальни.- Достоинства:
- Міцнімть, надійність, зручність
- Недостатки:
- Покриття
- Ксенія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Встигли придбати клітку перед самою війною . Шиншила живе в ній , це вже 5 (за 9 років) клітка у нашого гризуна , з усіх , ця найкраща . Компактна , легко мити , вичищати .
- Достоинства:
- Компактна , легко чистити , мити
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Природа! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клетку брали для белки Дегу) Я честно говоря не ожидала что она такая ОГРОМНАЯ, белкин доволен :) места очень много чтоб гулять. Клетка прочная, поддон качественный высокий и легко снимается.
- Достоинства:
- Цена для такой клетки отличная, клетка идеально подойдёт для мелких грызунов.
- Недостатки:
- Клетка покрашена, а не гальванирована.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Огромная, просто- преогромная клетка.
Приятно удивлена качеством, хотя до этой покупки уже покупала клетку для попугайчика.
Клетка тяжелая, массивная, отличный поддон. Дверка плотно закрывается ( подойдет для хитрунов- грызунов, которые отлично справляются с открыванием клеток).
Купили для дегу, трое животных легко разместилось в таких "хоромах". Кроме того, что навешали гамачки, качельки, колесо.
Полочки в клетке тоненькие конечно, дегу сразу подьели их наполовину, но это не страшно, их легко можно сделать самим.
Очень рекомендую такой дом вашим грызунишкам!
Спасибо производителю! Прекрасный товар.- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Полочки
- Диана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом, хорошая клетка с удобным поддоном и широкой дверцей. Бралась под крысят. Для взрослых крыс и подростков от пяти месяцев подойдёт. Для моих малышей оказалась чуточку неудобна из-за ширины прутьев.
- Достоинства:
- просторная, полочки перевешиваются как угодно
- Недостатки:
- будьте осторожны, беря под крысят, кое-где очень широкие расстояния между прутьями, пришлось залатывать
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клетку брали для трехмесячных крысят. Не сбежали, поэтому могу сказать что для крысок тоже подходит. Мы довольны приобретением
- Достоинства:
- Большая, не хилая, тяжелая, и поэтому устойчивая, и поэтому тихая, большая дверца, что удобно при уборке
- Недостатки:
- В некоторых местах расстояния между прутьями достигают 22 мм, но никто не сбежал
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив 6 жовтня , було написано що відвантаження 7 , але вже 8 і статус ,комплектується, ще не змінено. ТТН 461430511
Эксперт RozetkaДоброго дня, Максим! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали клітку для двох щуренят. Клітка нам сподобалася. Доволі простора (розміри заявлено правильні), гарна основа для наповнення. Міцний пластик синього кольору у піддона, міцний дріт з покриттям, між прутами 1,6 см. Єдиний мінус-- зверху, де бічні сторони кріпляться з дахом більші отвори, близько 2см, що для утримування саме щурів забагато (в описі заявлено, що підходить). На фото, якщо уважно придивитися, цей нюанс видно. Ми вирішили цю проблему-- додатково обмотавши ці місця дротом. Користуємося кліткою вже декілька місяців. З плюсів- миється легко, дверцята дуже просторі, що дуже зручно для прибирання в клітці і для вигулу щурів по кімнаті.
Це наше перше замовлення в Розетці. Була невелика затримка у відправці, але після дзвінка менеджеру все швидко і ввічливо виправлено. Сьогодні зробили ще одне замовлення -- маємо надію, що все буде супер.- Достоинства:
- Простора, зручна, гарно миється, великі дверцята.
- Недостатки:
- У 2-х місцях є більші отвори між прутами, ніж заявлено, але це можна виправити.
- Оля П***
Зараз вже перечитала і бачу, що в описі виправлено- вилучили, що клітка може підходити для щурів. З одного боку це добре, а з іншого боку ціна/якість клітки хороша і за маленького нюансу вона може бути зручною і для утримування щурів. Все ж таки я б хотіла рекомендувати її і для власників не лише шиншил, а й для щуролюбів )
- Kira D***Продавец: Rozetka
Клетка принципе прикольно для крыс подходит.Ну когда мне пришла клетка там на прутьях было что-то не так.
- Достоинства:
- Клетка огромная для крыс подходит деревяшки можно передвигать крысам понравилось.
- Недостатки:
- Что то на прутях
- Кот N***Продавец: Rozetka
Сверху крыса не вылезет?
- Кот N***Продавец: Rozetka
Почему акция? Не распродаеться?
- Maria O***Продавец: Rozetka
Здравствуйте! А какое расстояние между прутьями?
- Оля П***
1,6 см. Брали для щуриків 3-4 міс. Але зверху, де дах приєднується до бокових стін,у двох місцях було значно ширше. Прийшлося самостійно там примотати дротом, щоб не було втеч. Думаю, що дорослі щури вже не змогли б у них пролізти.