Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Туалет для котов Природа Comfort M 41 х 30 х 13 см Ультрамарин (4823082417384)

Оценка пользователей 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    220 відгуків:  позитивний: 86%, нейтральний: 9%, негативний: 5%
    Лоток для котів від Prирода отримав переважно позитивні відгуки користувачів. Покупці відзначають його міцність, зручність у використанні, сучасний дизайн, високі бортики, що утримують наповнювач усередині, а також доступну ціну. Більшість котів і навіть кроликів швидко звикають до нової покупки. Серед недоліків час від часу згадують недостатню висоту бортиків для "копачів", випадки пошкодження при доставці й невеликі зауваження до розміру для великих тварин. Загалом це перевірений і комфортний туалет, який значно покращує чистоту навколо дому. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Не могу оценить лоток на 100%, так как кошка решила что мы купили ей кровать... Неделю не могу её оттуда согнать..ходит пока в старый )). Внешне отличное качество, прочный, высокий, красиво смотрится в интерьере ).

Достоинства:
    Отличное качество

Добрый день!
      Спасибо за доверие и выбор в пользу бренда Природа! Мы рады, что Вы остались довольны. Если Вам понадобиться совет или консультация, пожалуйста, обращайтесь!

• Вера В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Лотки из очень гладкого пластика, поэтому моются лёгким споласкиванием. Бортик снимается и одевается без утомительных подковыриваний посторонними предметами. Сельские котята, которых забрали на зиму в квартиру, признали лотки сразу. Формулу (количество котов)*2+1 лоток мы заменили на просто "каждому по лотку" - работает. И людям, и зверям удобно.

Достоинства:
    Легко моется, легко снимается и одевается бортик
    Недостатки:
    Не выявлены

• Анастасія

А навіщо замазувати котам морди? Я ще з дітьми це можу зрозуміти, але й котів...

• Шуріна А***

дякую за смішне фото. два рудих бандюка з заблюриними мордами) застукані на місті злочину) як з кримінальних сводок)))) посміялась вголос

• Ярослав З***

Крутий та зручний лоток
    Ця покупка краща ніж покупка самого кота

Достоинства:
    Висота і величина
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Киці одразу сподобався лоток. Їй ще й лежати там зручно)

Достоинства:
    Замовниця задоволена
    Недостатки:
    Для великого кота буде замалий
  • Лилия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Лоток класний, бортик не дає вилітати наповнювачу
    І як на мене дизайн не поганий

• Панченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Це найкращий лоток. Я навіть не знаю як тепер перебороти заздрість до кота) Бо кіт власник такого суперового лоточка:)

Достоинства:
    Якісний
  • Таміла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Я б хотіла залишити відгук, але я цими туалетами не користуюсь, користуються мої шість котів. Поки що ніхто з них не скаржився.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Якість відмінна.пластик міцний.відсутній запах,не смердить.колір відповідає замовленному. нічого не висипається з нього в процесі))хоча кіт ще той засранець)))

Достоинства:
    Ціна.Зроблено а Україні(Місто Герой Харків)
    Недостатки:
    Жодних...Котяра задоволений.
  • Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

О чудо! Кот ни в какую не хотел ходить в старую низкобортную ванночку, а в эту сразу наложил "признательный подарок", даже без наполнителя! Очевидно хороший качественный невонючий материал, удобный заход и высокие бортики. Котейка оценил! :)

Достоинства:
    Удобный в мойке, красивый дизайн. Качественный пластик. Нравится котейке.
    Недостатки:
    Пока не замечено.

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Брали для кролика. Наш "кабанчик" в свой треугольный горшок уже не помещался, пришлось что-то придумывать, т.к. найти треугольный горшок для грызунов большего размера не удалось. Теоретически они есть, но в наличии нигде нет - всё раскупили. Взяли этот. С учётом врождённой ненависти кроликов к квадратным горшкам (просто наблюдаю это уже не на первом кролике), могу сказать, что этот туалет - наименьшее из зол. Кроль, конечно бунтовал: грыз его, пинал, яростно пытался выбросить всё содержимое наружу... Но после нескольких часов разъяснительных моих с ним бесед :) всё-таки понял что в него надо делать. По итогам этих нелёгких пары часов могу сказать, что бортик пристёгивается к лотку очень надёжно (кролик не смог его сорвать при всём своём желании), и выполняет свою функцию на 5 (кроль так и не смог ничего выкинуть наружу, хотя и лапами копал, и мордой спереди работал, как экскаватором, но ничего у него не получилось - всё, что он пытался разбросать, всё возвращалось обратно в лоток).

Достоинства:
    Очень хорошо и надёжно пристёгивается верхний бортик. Оптимальный средний размер лотка, рассчитанный на животное весом 2-2,5 кг.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Природа! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Суреровый лоток! Спасибо Розетке! Если б еще работники Розетки наклейки свои со штртх-кодом ставили в "изнаночных" местах, было бы супер

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Наконец-то мне не приходится подметать после каждого похода кошака в туалет. Очень хороший лоток, кот быстро его освоил))

Достоинства:
    Высокие борта, качественный пластик
    Недостатки:
    Ободок не плотно одевается

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Хороший лоток: плотный пластик, надёжно пристёгивающийся ободок, демократичная цена.

Достоинства:
    Главный пользователь принял в эксплуатацию :)
    Недостатки:
    Нет.

Бажаємо Вам гарного дня!

• Євгеній Ш***

Суперове коритце.
    Котики не стидаються, будують свої пірамідки регулярно. Гребуться аж бігом.

Достоинства:
    Все лишається у кориті, за борти наповнювач не може перевалитись, бо є спеціальна кромка, яка повертає все на круги своя.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    Було б чудово, щоб саме себе чистило)
  • Ната
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Дуже симпатичний і зручний , підходить по всіх параметрах тваринки , киця теж оцінила ❤️‍, а ще цією покупкою підтримали нашого харківського виробника

Достоинства:
    Ціна, виробник Харків
    • Сергей

Ощущение по фото, что заказчик (кот) не доволен)))))

• Отрох О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Класна штука для котів, що намагаються вирить ядро землі

Достоинства:
    Кругом лотка майже нічого не валяється:)
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Нещодавно придбав цей туалет для своєї кішки. Вона швидко звикла до нового місця. Високі борти ефективно запобігають розсипанню наповнювача, рамка легко знімається і миється. Розміри туалету оптимальні. Матеріал – міцний. Сучасний дизайн та приємний сірий колір. Рекомендую.

Достоинства:
    Компактні розміри, ціна, зʼйомна рамка, дизайн
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зручний, комфортний для нашої кішки. Вона зразу ж прийняла його. Міцний, має спокійний сірий колір. Доставка своєчасна, безпроблемна.

Достоинства:
    Головне, що задоволена котя
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

У мене кішка-гребун! З цього лотка майже нічого не вигрібає, дуже зручний і гпрно виглядає!

Достоинства:
    Розмір, зовнішній вигляд, функціонал.
  • Раїса Д***

Настільки сподобався,що замовляю 2!Дуже якісний,зручний та гарний

Достоинства:
    Зручна форма,менше мусора навколо з цим лотком.Компактний та гарний.
  • Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Придбала цей кошачий лоток і залишилась дуже задоволена! Він не тільки виглядає гарно, але й дуже зручний у використанні. Матеріал міцний — вже не один рік у використанні і все як новий! Кішці сподобалося відразу — вона швидко освоїлася та із задоволенням ним користується. Лоток легко чиститься, що є великим плюсом. Дуже рекомендую бо у використанні вже не один рік

Достоинства:
    Міцний пластик, високі бортики, легко чиститься, колір незмінний навіть через декілька років
    • Людмила М***

А чому ви мені на моє звернення що не прийши бонуси ,пишите що не знайли замовлення в системі? І не нараховуєте бонуси ?

• Женя

бонуси нараховуються не одразу, а протягом 4 днів після публікації. Почекайте, мають нарахувати, якщо всі умови виконані

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Песка стало меньше вокруг лотка. Но не так, чтобы совсем не высыпается из лотка. Кошка у меня гребёт хорошо.

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хорошая посудина. Коту нравится.

• Владимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хорошее качество. В меру компактный и высокий. Наша киця любит грестись, но практически весь наполнитель остается внутри. Моется легко.
    Скользит по линолеуму, пришлось подложить резиновую подложку.

Достоинства:
    Отличный лоток за такую сумму!
    Недостатки:
    Пока не выявил
  • Сергей Д***

Кот не разочарован

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Хороший лоток...С виду прочный...Так как только вчера познакомили с ним котенка,не знаю заценит или нет,время покажет...

Достоинства:
    Цена, качество, размер
    Недостатки:
    Для меня нет

Желаем Вам хорошего дня!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Щільний, міцний, добре миється, приємний темно-сірий колір

Достоинства:
    Чудова якість

Бажаємо гарного дня!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Отличный лоток. Очень плотный качественный пластик без запаха. Глубокий серый цвет, вписывается в интерьер убоной. Кот пошел с удовольствием сразу)

• Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хороший лоток, зроблений із якісного, міцного пластику. Ідеальний розмір і зручні високі бортики, які ще й зйомні! Котику зручно і комфортно

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Наш кот доволен. Передает привет :)

Достоинства:
    Компактный
  • Ольга С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Давно присматривались к лотку для кошки поглубже. Этот вполне устроил. С бортиком. Наконец-то кошка не выгребает весь наполнитель на пол. Украинский производитель радует. И цена приемлемая.

Достоинства:
    Глубина, легко моется, цена
  • Анна П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже сподобався. Особливо сподобалася міцність лотка. За таку ціну, доволі якісно і непогано. Рекомендую до покупки.

• Світлана Б***

Класний лоток!

Достоинства:
    достатньо великий і глибокий
  • Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Хорошая вещь ,кошки довольны.

• Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Брал два так как две кошки у меня, думал будет у каждой свой туалет, но они ходят то каждая в свои ,то обе в один не разбираясь...короче ходят...значит им понравились оба.

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Великий та зручний. Коти наповнювач не викидають через борти.