- ЄлизаветаПродавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Мені дуже сподобався засіб для грилів. На трохи розігріту духовку набризкала засіб через піноутворювач і буквально через 10 хвилин побачила реакцію. Мені залишилось лише змити все вологою губкою. Ще знаю, що ним можна чистити витяжки, але то новий левел.
Засіб для ван теж шикарний - після довгої відсутності вдома прийшлося вимивати наліт зі скла у душовій, то він справився на ура!
Засіб для скла ще не пробувала, але маючи позитивне враження від двох засобів думаю, що й він класно спрацює. Все ж таки професійний- Достоинства:
- Зручний піноутворювач
Працює без додаткових зусиль - Недостатки:
Єлизавета, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт. Ваша думка важлива для нас, з метою підтримання високого рівня якості продукту та сервісу!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
я редко оставляю отзывы, но в этот раз я в приятном шоке. чайник отмыла на ура, хотя уже купила новый, потому что до этого нагар вообще не могла очистить. теперь блестит ) для ванны особо результата не увидела, возможно потому что чищу ванну день через день, особо тяжелых загрязнений нет. для стекл еще не пробовала. огромный плюс то, что нет едкого запаха, но работать надо в перчатках, тяжело потом пену с рук смывать. однозначно добавлю в список крутых средств и знакомым посоветую
- Достоинства:
- легко чистить
- Недостатки:
- не обнаружила
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Всі засоби дієві та хорошої якості
- Достоинства:
- Хороші засоби за недорогу вартість
- Дмитрий С***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Від пригорілого жиру-точно гарне,відмила ок 100%
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не дуже розприскуеться як піна
Дякуємо за відгук!
- Гаврилюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Набір для всього. Спробував, все як пишуть.
- Достоинства:
- Якість.
Віталій, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Рекомендую.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Дуже якісна та дійсно чудова продукція. Очищає всі поверхні без зусиль. Рекомендую !!!
Оксано, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт.
- Петро О***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Дуже зручно що тепер якісна хімія іде в такому зручному наборі!
Раніше користувався засобами для кухні та ванної, а тепер спробував засіб доя скла і також їм задоволений!- Достоинства:
- Якість за доступною ціною
- Недостатки:
Петро, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт. Ваша думка важлива для нас, з метою підтримання високого рівня якості продукту та сервісу!
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Замовила набір засобів для прибирання. Під час доставки трохи протік засіб для скла.
Загалом нормально особливого з вау ефектом, просто працюючі засоби.
Протестувала поки тільки гриль і для скла.
Гриль ніби непогано відчищає пригоріле.
Засіб для скла трохи розчарував - на дзеркалі і склі лишались розводи.
Засіб для ванни теж нормальний, але в мене і немає сильного вапняного нальоту чи іржі.
доповню відгук, якщо буде чим- Достоинства:
- Не мають їдкого запаху
- Недостатки:
- Засіб для скла лишає невеличкі рощводи
Дякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл
Придбала весь набір, із нього спробувала засіб для грилю, дуже круто чустить духовку, мікрохвильовку і чайни зверху. Справді справляється ж жиром. Для ванни також гарний засіб, але більше від нальоту у ванній на кранах чи кухні. Для склад нічого незвичайно як звичайний містер мускул. Загалом задоволена
- Достоинства:
- Гарно чистять
- Недостатки:
- не виявлено
Марія, дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви обрали наш продукт. Ваша думка важлива для нас, з метою підтримання високого рівня якості продукту та сервісу!