Отзывы покупателей о Аккумулятор ProCraft Battery 20/4С 20 В 4 А⋅ч Type-C (030280)
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока под нагрузкой не проверял, просто на болгарке покрутил. Работает. Бред заряд 40 ватт, полностью разряженный наверно больше возьмёт. Как повербанк тоже функционирует.
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре тримає заряд,можна використовувати як повер банк,дуже задоволений.
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви високо оцінили автономність акумулятора та можливість використовувати його як павербанк завдяки роз'єму USB Type-C.
Бажаємо, щоб акумулятор і надалі надійно служив вам та забезпечував тривалу роботу ваших інструментів!
Дякуємо, що обрали Procraft!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чому в характеристиках до товару не написано, до ця батарея не може заряджатися від штекерної зарядки пристрою прокрафт? Пишете що тип с роз'єм є додатковою опцією. Це не правда. Це єдиний спосіб зарядити через нього батарею. Дуже незручно. Придбав як запасну до тримера для матері, тепер я так розумію прийдеться окремо десь купувати потужний зарядний пристрій тип с.
- Достоинства:
- Поки не помітив
- Недостатки:
- Немає входу для штекерної зарядки пристроїв Прокрафт
- Представник бренду
Доброго дня!
В описі товару зазначено, що дана акумуляторна батарея оснащена роз'ємом Type-C для заряджання та розряджання. Інформація про наявність роз'єму DC 20 В у характеристиках відсутня. Також це можна побачити на фотографіях товару.
У вашому випадку рекомендуємо придбати зарядний пристрій слайдерного типу. Таке рішення дозволить заряджати акумуляторні батареї з посадкою М1 незалежно від наявності додаткових роз'ємів на акумуляторі та забезпечить коректне заряджання акумуляторних батарей різних виробників із відповідною платформою
• Зарядний пристрій Procraft Charger20/1 Eco (032005_Pro)ссылка
• Зарядний пристрій Procraft Charger20/1 (030201) ссылка
• Зарядний пристрій Procraft Charger20/2 (030202) ссылка
• Зарядний пристрій Procraft Charger20/2.4A (030291) ссылка
• Зарядний пристрій Procraft Charger20/4A (030292) ссылка
• Зарядний пристрій Procraft Industrial C20/2 (100206)
• Зарядний пристрій Procraft Industrial C20/4 (100204)
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для моїх задач вона виявилася трохи запотужна/заважка. Достатньо було б 2Ah. А от функція power bank сподобалася. Живить ноут без проблем. Заряджатися вона через type c роз'єм теж вміє.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.