Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея ProCraft Battery 20/8C 8 Ач Type-C (030287)

• Олександр Г***

Ніде не зазначено, але через Type C також можно заряджати батарею зарядним на 40 Вт (20 В, 2 А)

Достоинства:
    Зарядка батареї через type c
    Недостатки:
    Немає DC для заряджання як в дешевих батареях.
  • Сергій К***

Відсутність гарантійного талона,і взагалі відсутність документів

Достоинства:
    Недостатки:
    Нема гарантії
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Виробник не постачає окрему інструкцію з експлуатації для зарядних пристроїв, тому вона не входить до комплектації.
      Що стосується гарантійного талона, у разі придбання товару на Rozetka підтвердженням покупки є електронний чек. Він може бути використаний як документ, що підтверджує придбання, під час звернення щодо гарантійного обслуговування.
      Зазначимо, що зарядні пристрої Procraft розраховані на відповідний режим експлуатації та зазвичай не потребують гарантійного ремонту. Проте, якщо у вас виникне будь-яка несправність, ви завжди можете звернутися до сервісного центру для діагностики та вирішення питання в межах гарантійних умов.

• Олег О***

Все хорошо

• Роман Ч***

Товар відповідає заявленим показникам.

Достоинства:
    Тайп С. Швидка доставка.
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

Раді чути, що акумуляторна батарея повністю відповідає вашим очікуванням та заявленим характеристикам.

Особливо приємно, що ви відзначили наявність роз'єму Type-C та швидку доставку.

Бажаємо вам тривалої та комфортної роботи з інструментами Procraft. Дякуємо, що обрали нашу продукцію!

• Володимир Ш***

З'єднання з пристроєм відмінно.
    Заряд бере. Від батареї працює. Як буде в роботі час покаже, поки все добре.

Достоинства:
    Тype-C.
    Недостатки:
    Не виявлені.
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування акумуляторною батареєю ProCraft Battery 20/8C 8 А·год Type-C (030287).

Щиро вдячні вам за відгук — саме завдяки зворотному зв’язку від наших користувачів ми маємо можливість удосконалювати нашу продукцію та ставати кращими. Окремо дякуємо, що високо оцінили зручність функції заряджання через роз’єм Type-C — нам приємно, що ця можливість стала для вас корисною.

Бажаємо вам тривалого, продуктивного та надійного користування. Дякуємо, що обираєте Procraft!