Отзывы покупателей о Зарядное устройство ProCraft Charger 20/2.4 А (030291)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Володимир К***

все швидко відправили В роботі ще не перевіряв

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що замовлення було швидко відправлене та отримане вчасно. Сподіваємось, що при подальшому використанні ProCraft Charger 20/2.4 A ви залишитесь задоволені його роботою.

• Дмитро А***

Все стабільно заряджає.
    Лиш іще не звернув увагу, як довго триває зарядка

• Олексій П***

Все супер швидко і все працює!!!

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з зарядним пристроєм.

• Александр Б***

Все работает. Заряд берёт. Зарядка быстрая.

Достоинства:
    Хорошая цена с своем сегменте
    • Представник бренду

• Тарас С***

Вроді все ок ще пробував

Достоинства:
    Шведко відправили
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Представник бренду

• Владимир Б***

Нормальная зарядка, в комплекте шел зарядный блок на 1А и с штекером, принято решение взять хорошую зарядку, заряжает отлично АКБ на 2Ah и 4Ah, не греется

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.

• Павло І***

Браковане. Не заряджае. Не рекомендую

• Евгений

Зарядка работает нормально, но оказалась только с двумя контактами, а не тремя как на фото.

• Представник бренду

Дякуємо за відгук та уважність! Вже подали фотографії на оновлення. Раді, що ви обрали саме нас.

• Андрій Б***

Придбав цей зарядний пристрій недавно -- все працює добре.

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Петро М***

Добре