Отзывы покупателей о Аккумуляторная батарея Procraft 20 В 4 Ач (030294)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Віктор Д***

Все ок працює

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.

• Ігор Б***

Не корректно показывает заряд батареи. Заряд принимает, вольтаж нормальный, а вот с индикацией заряда что-то не норм.

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Не правильно показывает заряд .

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що акумулятор Procraft 20 B 4 Ah добре тримає заряд і виглядає якісно.

Щодо індикації рівня заряду - це особливість деяких моделей, де показники можуть бути не зовсім точними. Важливо орієнтуватися на фактичну роботу інструмента та час автономності, адже сам акумулятор приймає заряд і видає правильний вольтаж.

• Александр Б***

Хороший аккумулятор с качественной платой BMS

Достоинства:
    Высокотоковый
    • Представник бренду

• Тамара З***

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як її заряджати.

• Представник бренду

Доброго дня! Акумуляторна батарея Procraft 20 В 4 А·год (030294) повністю сумісна із зарядними пристроями Procraft лінійки 20 В, а саме:

• Зарядний пристрій Procraft Charger20/1 Eco — артикул 032005
      • Зарядний пристрій Procraft Industrial C20/2 — артикул 100206
      • Зарядний пристрій Procraft Industrial C20/4 — артикул 100204
      • Зарядний пристрій Procraft Charger20/1 — артикул 030201
      • Зарядний пристрій Procraft Charger20/2.4 A — артикул 030291
      • Зарядний пристрій Procraft Charger20/4 A — артикул 030292
      • Зарядний пристрій Procraft Charger20/2 — артикул 030202

Також акумулятор може заряджатися від зарядного пристрою з круглим DC-роз’ємом 20 В, передбаченого для відповідних моделей Procraft.

• Ігор С***

Якісна.

• Ярослав С***

Працює

• Богдан Г***

Чудовий акумулятор ще брав вчора
    Високо струмовий дійсно тримає чудово в навантаженні і вчасі користувався на циркулярній пилі прокрафт пк24

Достоинства:
    Хороший корпус і сам по собі важкий
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Володимир

Швидка доставка. Все працює чудово.

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим акумулятором.

• Костянтин Ж***

Доставили оперативно,все працює

Недостатки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.