- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При увімкненні подрібнювача пробиває напруга на корпус. Вибиває УЗО. Написав в гарантійний відділ, пройла доба, поки відповіді немає.
- Валерій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на мене добротний млинок
- Достоинства:
- Тихенький гарно меле
- Недостатки:
- Невиявив
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
""Якість матеріалів і надійність. Виробник приділив особливу увагу якості матеріалів і збірці пристрою, що забезпечує його довгий термін служби. ""
Цей пункт можна одразу видаляти з опису, під час роботи відвалився фіксатор сита що викликало дуже неприємні емоції, результат- примусова зупинка двигуна, пошкоджені молоточки та зіпсований настрій, не перемолов навіть 20 кг. кукурудзи і одразу фіаско, видно що фіксатор був зовсім не проварений, фото додаю- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива якість збірки
- Представник бренду
Добрий день. Нам шкода, що ви зіткнулися з проблемою фіксатора сита та якістю збірки. Зверніться будь ласка в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення гарантійного ремонту товару. Список АСЦ в Україні Ви можете знайти на упаковці, в гарантійному талоні, а також на офіційному сайті виробника.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала кормоподрібнювач для батьків в село. Вони задоволені. Користуються щоденно.
- Достоинства:
- Потужний мотор,сита легко міняти.Якісно зроблений кормоподрібнювач.
- Недостатки:
- Спадає кришка з патрубка для качанів кукурудзи, довелося хомут надіти.
- Представник бренду
- Лиля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює все добро
- Достоинства:
- Працює супер
- Недостатки:
- Ржаві деталі
- Анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую Розетка за своєчасно доставлений товар. Все сподобалося, встановив і запустив в роботу , агрегат працює добре.
- Достоинства:
- Швидкий прийом і виконання заявки .
- Недостатки:
- Не виявив.
- Представник бренду
- Цимбалістий І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для подрібнення зерна і кукурузи для птиці.Роботою задоволений.
- Достоинства:
- Все добре подрібнює.Єдине що до першого запуску потрібно заморочитись на що його поставити.Зробив для нього основу з деревяного бруса.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Представник бренду
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый вечер! Я как постоянный покупатель Розетка, очень расстроилась. Прислали кормоизмельчитель весь в царапинах, в некоторях местах уже ржавчина, с остатками пыли от зерна и небыло в коробке ни чека, ни гарантийного талона. Такое ощущение, что этим аппаратом уже пользовались. Фото прилагаю ниже.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний кормоподрібнювач, потужний. Свої функції виконує.
- павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дробилка справила хороше враження сподіваюсь буде працювати багато років
- Достоинства:
- На перший погляд якість дуже хороша...
- Недостатки:
- Поки немає
- Представник бренду
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сплдобався. Меле зерно на відмінно, але резинова кришечка що закриває отвір для качянів самовільно буває спадає коли молов кукурудзу. Треба зось думати.
- Олександр Б***Продавец: Rozetka
Задоволиний
- Олексій К***Продавец: Rozetka
Все добре працює,но хотілось би шоб передня кришка була с толстішого металу!
- Достоинства:
- Виконує свою при роботу
- Недостатки:
- Передня кришка м'яка
- Представник бренду
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Відправка швидка ,меле добре ,швидко,рекомендую
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: pTp
Очень хорошо работает и тихо! кабель питания маловат! только с переноской!
- Достоинства:
- 2,5 кв для такого агрегата это нормально
- Недостатки:
- небыло 2х болтов для стяжки прижимной крышки! и нет крышки с верху много разлетается!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: pTp
Все добре ,продавець молодець бистро відповів ,бистро прислав.що до млина працю пока нарікань нема все як в опису, випробував решто 4мм пшениця,дякую,рекомендую!
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Поки нема