Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Упаковка биоактиватора Profi Plus для дворовых туалетов 25 г х 6 шт (5900785999832/5414528003804)

Оценка пользователей 3.52/5
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Об'єм стічних вод дійсно зменшується,нейтралізує неприємний запах біля септика приблизно на третій день після першого використання.
    Використовувати дуже просто — достатньо засипати вміст пакетика в унітаз та змити

Достоинства:
    велика упаковка, ціна
    Недостатки:

Тетяно, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої продукції!

• Микола Б***

Гарно

Миколо, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Замовляв для дворових туалетів, прийшла рівно половина «для септиків»
    Нажаль виявив вже вдома, пакування схожі, не будеш же на пункті видачі перебирати
    Сам засіб раніше використовував, враження позитивні

Андрію, дякуємо за ваш відгук. Зверніться будь ласка в чат підтримку Rozetka.

• Олег М***

Є якась різниця? )

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Недоволен . Покупал здесь , приехал на точку выдачи , забрал, а когда приехал домой обнаружил что срок годности до октября 24 года.
    Ну думаю ладно , попробую.
    Ну вообщем ничего от слова совсем.
    С таким же успехом можно стиральный порошок сыпать.

Ярославе, дякуємо за ваш відгук! Для більш детальної консультації та вирішення проблеми, зверніться будь ласка на нашу пошту - [email protected]

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Действительно работает, покупаю второй год уже.

Артеме, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Нам понравился. Надо только налить много воды,тогда работает. Первый раз недолила, результат был хуже.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Уходит быстро запах хвои

Жанно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Владимир В***

ВСЕ ЯК ТРЕБА ПРАЦУ

Володимире, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Виталий П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Загрузил пакетик работа пошла. Не стоит надеятся на чудо просто помогает природнему процесу

Достоинства:
    работает

Віталію, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• василь м***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

продають товар якого немають в наявності

Достоинства:
    Недостатки:
    брехуни
  • Затонских Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Убирает запах на пару дней. Не берите!

Яно, дякуємо за ваш відгук. Проте хочемо зазначити, що біоактиватор це не хімічний засіб, тому швидкої реакції не потрібно очікувати, у складі живі бактерії, тому для підтримання життєдіяльності бактерій та отримання довготривалого ефекту необхідно систематично вносити препарат відповідно до вказаного на упаковці дозування.

• Василий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Враховуючи скільки грошей витратив на цей препарат - простіше було б новий 'септик' зробити. Не раджу. Марна трата грошей.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

На 6 кубів використав 6 пакетиків,впродовж тижня результату 0,0.Можливо тиждень то замало,але враження що придбав поганий товар.

Достоинства:
    Простий у використанні
    Недостатки:
    Не працює
    • Олександр П***

а можливо тому що треба інструкцію та опис читати) стане зрозуміло чому не спрацювало

• Олег М***

Олександр а щ чого ти взяв що він не дивився? Він написав вкинув 6иракетіа далі що?

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Діє чудово! Засипали в туалет, двічі змивали. Використали за тиждень 6 пакетів (в нас велика сім'я). Десь приблизно через 2 тижні рівень води впав на 0.5 метра! Засіб рекомендую, замовляю ще!

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Немає!

Євгеніє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Насыпали по инструкции. Результата никакого.

Ірино, надайте, будь ласка, більше інформації про вашу ситуацію: стан ями до внесення, об'єм ями, спосіб внесення, частота внесення, дозування, і тоді ми зможемо надати розгорнуту консультацію.

• Олександр

Спробуйте "waste treat" (зелена таблетка за 12-13$). Більше нічого іншого брати не захочете :)

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Ожидала большего.Объем действительно уменьшился,а запах остался.

Достоинства:
    Уменьшает объем
    Недостатки:
    Запах небольшой остается.

Ольго, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції. Продовжуйте використання біопрепарату, і з кожним разом результат буде покращуватись.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

По началу была довольна, запах исчез быстро. Но прошёл сезон, яма наполнилась, ничего не переработалось и теперь даже запах не исчезает. Опять придется чистить, а я так надеялась. Очень жаль.

Достоинства:
    Первое время исчезает запах.
    Недостатки:
    Содержимое не переработано.

Елена, дякуємо за ваш відгук. При дотриманні інструкції внесення біопрепарату і дозування результат має бути стабільним, а то й покращуватись. Опишіть, будь ласка, більш детально вашу ситуацію, і ми зможемо надати розгорнуту консультацію.

• Віктор

не працює взагалі

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює

Вікторе, опишіть, будь ласка, більш детально вашу ситуацію, і ми зможемо надати розгорнуту консультацію щодо використання наших біопрепаратів.

• Віктор

Пишу детально. придбав 12 упаковок препарату. засипав у вуличний туалет по 2 упаковки що 2 тижні. ефекту ноль.

Вікторе, біоперпарати Profi Plus слід вносити щотижня. 2 тижні - занадто велика перерва для прояву результату, враховуючи стан ями.

• Анатолий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Засіб діє.Вміст вигрібної ями має завжди покритий рідиною.Запах?Набагато менший але без належної вентиляції не надійтесь на те,що вміст септика втратить свій природний запах.
    При використанні по інструкції дає добрий результат

• Всеволод П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 100 г

Попередньо купував на базарі, тут значно дешевше. Дуже якісний препарат, на третій день зник запах у вуличному туалеті. Легкий приємний запах хвої, що дуже подобається. Надіюсь, що якість препарату з часом не зміниться, як це буває з багатьма продуктами на які є попит.

Достоинства:
    Якість і ціна.
  • Максим К***

Результату не видно користуюсь вже близько 2ох неділь

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Пока работает отлично, свою функцию выполняет. Наконец то я нашла средство, которое убрало запах в туалете. Спасибо продавцу. На дальнейшую работу посмотрим, пока засыпала только два раза. Доставка вовремя. Продавца рекомендую.

• Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Неприятный запах практически исчез но расслоения и образования корки на поверхности не соответствует описанному на упаковке процессу. Я продолжу применять препарат еженедельно по результатам отпишусь.

Достоинства:
    Приятный хвойный запах
    Недостатки:
    Произошло расслоение в выгребной яме, в результате чего образовалась корка
  • Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Купила. Еще не использовала. Надеюсь, что согласно действию по инструкции, у меня все получится.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

При покупке бросил в туалет 2 пачки препарата и добавил два ведра 10-литровых воды появился слабый еловый запах.
    Через неделю добавил ещё два пакета и два ведра воды.
    После этого через пару дней пропал запах.
    Через неделю добавил ещё два пакета и два ведра воды и так оставил до поздней осени.
    В Декабре выкачивали выгребную субстанция была переработанная жидкая.
    Можно сказать что препарат работает

Достоинства:
    Работает
      Представитель поставщика

Олександре, дякуємо за ваш відгук! Для збереження ефекту від препарату і стабільної роботи бактерій, слід вносити препарат круглорічно. Винятком є лише той час, коли вміст ями промерзає - тоді потрібно розпочинати використання біопрепарату спочатку зі стартової дози.

• Дмитро С***
  • Galina S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Только убрал запах,на пару дней

Достоинства:
    Их нет
      Представитель поставщика

Галино, зникнення запаху - це перша ознака того, що бактерії почали працювати. Якщо ефект зник за декілька днів - це ознака недотримання рекомендованої дози або ж технології застосування. Також важливо дотримуватись регулярності внесення - тобто щотижня.

• Олег Ф***

Если пропал запах - это сработал неионогенный ПАВ, который в составе, а это химия. Но это не говорит о том что бактерии заработали.)

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 100 г

Какая разница в использовании "Profi Plus для дворовых туалетов" и "Profi Plus для септиков", например для дворового туалета ? Что лучше ?

Представитель поставщика

Іван, дякуємо за ваше запитання.

Кожен із засобів має індивідуально підібрану формулу для максимального результату в септику або у дворовому туалеті.

Для дворового туалеті найкраще обрати саме біопрепарат для дворових туалетів Profi Plus, оскільки у ньому міститься збільшена кількість ензимів, які розщеплюють тверді відходи, тобто якраз ті відходи, які переважають у дворовому туалеті.

Біопрепарат для септиків містить збільшену кількість бактерій, які розщеплюють відходи у більш рідкому середовищі, тобто коли у яму потрапляють змішані відходи: туалет, ванна, душ, посудомийка тощо.

• Квитко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Делали согласно инструкции, но безрезультатно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помог

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук! Скільки часу минуло з моменту першого застосування біопрепарату, і як часто ви його застосовували? Який об'єм ями і яку дозу ви вносили?

Справа в тому, що при дотриманні технології внесення і усіх рекомендацій, результат обов'язково мав би проявитись. Відповіді на запитання допоможуть нам зрозуміти що саме стало причиною відсутності результату, і тоді ми зможемо надати розгорнуту консультацію.

• Ворониченко О***

Спасибо. Получил быстро.
    Но почему то без упаковки и инструкции?

Представитель поставщика

Олег, дякуємо вам за покупку!

Один пакетик 25 г - це і є одиниця продажу, відпускається без додаткової картонної упаковки. Інструкція застосування є на пакетику. Згідно правил Розетки, мінімальна кількість до замовлення біоактиватора в пакетиках - від 6 шт.

Якщо вас цікавить біопрепарат з додатковою упаковкою (як окрема одиниця продажу), то радимо звернути вашу увагу на Біоактиватор для септиків Profi Plus 22 шт. та Біоактиватор для септиків Profi Plus 54 шт.

• Воробей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Всыпали,как советовали в предыдущих комментариях,сразу два пакетика в яму,у нас где-то 2,5куба,запах довольно быстро прошел,насчет объема не могу сказать,что уменьшился,но мало времени прошло,через неделю добавим еще 2 пакетика, дальше посмотрим.Раз запах прошел,значит работает,может со временем и объем уменьшится,в общем пока довольны.

Представитель поставщика

Дякуємо за ваш відгук! Так, зникнення неприємного запаху свідчить про те, що біопрепарат працює. Рівень стоків з часом повинен зменшуватись. Слідкуйте за наявністю води в ямі, і долийте її, якщо необхідно.

• Александра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Пока засыпала дважды с периодом 7 дней. Уровень нечистот заметно уменьшился. При запуске бактерий в яму доливала воду. Не могу сказать, что запах устраняет сразу. Думаю, что это вопрос времени.

Достоинства:
    Реально работает.
      Представитель поставщика

Александра, дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали нашу продукцію. Продовжуйте застосовувати біопрепарат, дотримуючись усіх рекомендацій для досягнення бажаного результату. Додаючи воду, слідкуйте, щоб її температура була не вище 40 градусів.

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 100 г

Запах хорошо уменьшился в уличном туалете .Заказал еще.

Достоинства:
    Работает
      Представитель поставщика

Руслан, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції. Продовжуйте застосовувати біопрепарат, щоб зберігати відсутність запаху, а також для зменшення об'єму стоків в ямі.

• Ян
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес: 150 г

Заказываю второй раз, работает хорошо.

Представитель поставщика

Ян, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої продукції!

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 100 г

Добрий день. Прочитавши багато негативних відгуків та хочу дещо спитати. Скажіть будь ласка як його застосовувати в вуличний туалет. Чи потрібно його розводити з водою та заливати чи просто в яму висипати??? Яма 4 м

Представитель поставщика

Ярославе, дякуємо за ваш відгук. Дуже часто біоактиватори застосовуються без дотримання інструкцій, або від живих бактерій очікують миттєвого результату у ямі, яку не чистили роками, і як наслідок - негативні відгуки. Наші препарати є високоякісними і мають дуже багато позитивних відгуків не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Щодо вашого запитання, то біоактиватори Profi Plus не потрібно розчиняти у воді перед застосуванням, а слід додавати одразу в яму. При цьому, якщо вміст ями сухий або густий, тоді слід додати воду у такій кількості, щоб вона покривала вміст ями. Бактерії працюють значно краще у середовищі, де є вода, тому потрібно слідкувати за її рівнем і додавати при потребі.

Оскільки яма 4 м3, тоді радимо внести 3 пакетики як стартову дозу, і 2 пакетики щотижня. Залежно від результату, щотижневу дозу можна буде скоротити до 1-2 пакетиків.

• Нина Г***
      Представитель поставщика

Ніна, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Ангелина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 25 г

Рекомендую тем,кто сомневается в выборе,но следовать инструкции и не торопить события.

Достоинства:
    Экономный и экономичный. Используем по одному пакетику в месяц-результат отличный. А цена намного ниже отечественных аналогов.
    Недостатки:
    Себя оправдывает полностью.
      Представитель поставщика

Ангеліна, дякуємо за ваш позитивний відгук!

Згідно інструкції, засіб потрібно застосовувати щотижня. Якщо одного пакетика на місяць для ваших потреб цілком достатньо, і результат вас влаштовує, тоді немає ніяких заперечень. Однак, якщо застосовувати препарат щотижня, тоді результат проявиться дуже швидко, і препарат стабільно і безперервно буде виконувати свою роботу.