Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Игровой смарт-проектор для игр и фильмов Android 240 ANSI поддержка Wi-Fi 6 Bluetooth Salange P30 Ultra портативный мини-проектор для дома и офиса домашний кинотеатр HDMI USB поворот на 180°

• Жепко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

Брали на подарунок, якість нас вразила, гарне чітке зображення, дітям сподобалось , для ігор теж класний але треба з ними розібратись

• Владислав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

Проектор чудовий, все працює, все є в комплекті, на вигляд якісний, компактний, працює на Android. Все відповідає опису товару. Відправили дуже швидко. Поки не було нагоди повноцінно протестувати, але перші враження суперові.

Достоинства:
    Проектор міні ігрова консоль з 2 джойтиками в комплекті.
    Є карта пам'яті з іграми, пульт і батарейки для нього.
    Android система.
    Приємна ціна.
    Недостатки:
    Бракує інструкції на українській мові (є лише англ.),але майже все інтуїтивно зрозуміло і без неї.

В кімнаті має бути темно для найкращої якості картинки,але це норм для такого проектору.
  • Григорій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

Товар якісний, відповідає опису, всім рекомендую. Брали на подарунок дітям - вони захваті)

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE

Користуємось цим міні-проектором як для фільмів, так і для ігор. Дуже зручно, що він портативний і має підтримку Wi-Fi. Android робить інтерфейс зрозумілим, а кількість вбудованих ігор реально великий плюс для розваг з друзями. Єдине — іноді трохи гуде при активній роботі, але це не заважає. Загалом комфортний гаджет для буденних вечорів.