Топи продажів

Отзывы покупателей о Сплиттер Promate MediaSplit-H2 HDMI to 2xHDMI Black (mediasplit-h2.black)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Александр С***

Мав надію, що можна буде розділити екрани. Але нажаль.

Достоинства:
    Якість матеріалів, не гріється.
    Недостатки:

Доброго дня! За допомогою спліттера можна виводити зображення від одного джерела на два монітори в режимі дубляжу. У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для повернення товару, якщо щось не підійшло.

• Зарина К***

Прекрасно работает, изображение выводит, звук тоже. По качеству материала отличный, оплетка надежная, думаю долго прослужит.

• Ернест Ш***

Чудова штука. Брав щоб розділити сигнал з Nintendo Switch на 2 дисплеї (між TV i монітором). З точки зору пропускної здатності, оверкілл для консолі. Якість зображення ідеальна.

Такий сетап абсолютно невілював потребу брати ще одну Dock Station (яка коштує в 3 рази більше ніж цей кабель). Ще сподобалось що є вхід для додаткового живлення.

Достоинства:
    Кльова картинка і якість збірки
    Недостатки:
    Не виявив

• Амелія Ю***

Легке підключення, працює без перебоїв. Якість зоображення на висоті, все сподобалось. Рекомендую

• Валерія К***

Використовую для встановлення мультимедійних систем в офісах та конференц-залах. Цей спліттер працює надійно і не втрачає якість сигналу. Він легко підключається і дозволяє поділити сигнал HDMI на два вихідних пристрої. Роблю це з ним безперервно і з задоволенням.

Достоинства:
    Висока якість зображення

• Максим Б***

Став нашим рятівником у робочому офісі. Ми можемо виводити зображення з одного комп'ютера на два монітори, що значно полегшує спільну роботу та презентації перед клієнтами. Цей спліттер є надійним та допомагає підтримувати високу продуктивність.

Достоинства:
    Відмінна річ, рекомендую
    Недостатки:
    Ніяких

• Марк П***

Спліттер легко налаштовується - достатньо лише підключити його і все готово до роботи. Немає складних налаштувань чи програм, просто насолоджуйтеся переглядом.

Достоинства:
    Якість зображення

• Юлия М***

Можна переглядати фільми на двох екранах з чудовою якістю зображення. Спліттер гарної якості, працює відмінно.

Достоинства:
    Якість зображення

• Юрченко В***

Зручна річ коли треба швидко докинути ноут для роботи до основного компа.

Достоинства:
    Якісний працює швидко
    Недостатки:
    Не має

Дякуємо за придбання продукції Promate. Бажаємо приємного використання!

• Александр Б***

Підєднав 1 монітор щоб протестувати чи працює так як побачив відгуки що є випадки коли пупували і він не працював, підключивши до 1 екрану нічого не вдбулося картинки навіть на 1 не виводить, затлефонував на горячу лінію виробника щоб запитиати чи це ок, відповіла дівчинка що пишіть на телеграм бо я нова я нз, а ми прац до 17 й інші пішли, короче дно сервіс і товар не рекомендую купували для компанії

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Не рацює як тільки підключив з упаковки до гаджетів

Добрий день! Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для повернення товару.

• Денис

Просто перестал работать на 3 месяц

Доброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Для гарантійного обслуговування зверніться до Сервісного центру Розетка.