Отзывы покупателей о Кабель Promate ProLink-DP200 DisplayPort to HDMI 2 м Black (prolink-dp200.black)
- Богдан Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Золото всюди і навіть тут. Крутий шнур для таких, як я, хто любить якість.
Представник постачальникаДякуємо за придбання продукції Promate. Бажаємо приємного використання!
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Передає зображення і відео на великий екран. Відео у відмінній якості з будь-якого носія. Звук і відеоряд йдуть синхронно, не перериваються.
- Достоинства:
- Тканинна оплітка, гнучкий, немає сторонніх запахів
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції Promate. Щиро раді, що Ви задоволені роботою товару нашого бренду. Бажаємо приємного використання!
- Віктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Добре працює. Він своїх грошей точно вартує.
- Достоинства:
- Працює добре.
- Недостатки:
- Коробка мабуть коштує третину від загальної вартості
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Чудовий якісний кабель, рекомендую
- Станислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Бездоганна якість зображення та звуку. Кілька разів пропадали зображення та звук. Підключений компьютер через ресівер Yamaha RX-V6A. Лікувалось перезвантаженням компьютера. В цілому задоволений.
- Достоинства:
- Бездоганна якість зображення та звуку.
- Недостатки:
- Кілька разів пропадали зображення та звук.
- Ярослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Спочатку купив на Розетці кабель дешевше і іншого постачальника. Нажаль той моментально втрачав сигнал. Грався зі зміною портів безуспішно. Повернув втративши час та гроші за зворотню пересилку. Цей кабель працює "з коробки" без нарікань.
- Достоинства:
- 4К йде без затримки
- Недостатки:
- Якби коробка була простішою мабуть коштував би дешевше
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Працює справно
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Гарний кабель
- Достоинства:
- Якісний, виглядає доволі ефектно
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Кабель хоч і дорогий, але дуже якісний, тим паче в обплетенні. Придбанням задоволений, раджу!
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Ніт!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
упаковка була відкрита до мене хоча на роз'ємі немає слідів використання (можливо хтось помилково замовив його до мене і повернув).
Працює
- Діма В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Гарний кабель, передає сигнал без втрати якрості чи тормозів.
Представник постачальникаДякуємо за придбання продукції Promate і за ваш відгук!
- Тимур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Ідеальний варіант для підключення мого ноутбука до телевізора. Я задоволений якістю передачі зображення та звуку. Два метри довжини дозволяють зручно розташувати пристрої на зручній відстані один від одного. Чорний колір кабелю виглядає стильно і підходить до будь-якого інтер'єру. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість зображення,зручна довжина, якісний та надійний кабель
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Я задоволений кабелем, протягом тривалого часу використання без будь-яких проблем чи втрати якості сигналу. Кабель має добре захищенне плетіння, що гарантує довгий термін служби.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Я використовую кабель для підключення моєї геймінгової системи до великого монітора. Цей кабель забезпечує чітке та яскраве зображення, і затримок немає. Я можу грати у свої улюблені ігри з задоволенням, завдяки цьому кабелю.
Також кабель виявився ідеальним для підключення моєї аудіо-відео системи. Він забезпечує чіткий звук та відмінне зображення, і я завжди задоволена результатами. Довжина кабелю дозволяє мені легко організовувати свою аудіо-відео систему.
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Якщо спробуєте дивитись фільми, ютуб на плазмі до перегляду на ноуті чи планшеті повертатись не захочеться. Синхронна передача звуку, картинки без втрати якості.
- Достоинства:
- Картинка та звук на висоті
- Недостатки:
- Не має
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Кабель работает через раз, то есть контакт то нету, и это с разными мониторами. Заказал ещё один похожий у другого продавца, все заработало, этот же не советую к покупке. Жаль что не было возможности сразу его проверить
- Недостатки:
- Кабель живёт своей жизнью, точно не стоит своих денег
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром.. У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для повернення товару.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Кабель зламався за тиждень, Розетка відмовляється повертати гроші. Буду писати жалобу Держпродспоживслужбу. Не рекомендую, неякісний товар
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зломався за тиждень
- Степан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
неробочий
- Недостатки:
- Кабель виявився не робочий не підключає ноут до тв
Представник постачальникаШкодуємо про негативний досвід. Якщо Ви використовували його для підключення до інтерфейсу DisplayPort ноутбука на HDMI Вашого телевізору, але сигналу немає, тоді це скоріше за все брак. Для повернення: на сторінці ссылка оберіть зі списку замовлень ваш товар - і натисніть "Гарантійне обслуговування".