- Руслан Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Это уже вторые, брал жене, а пол года назад брал себе.
- Достоинства:
- Отличный звук, батарея держит 2-3 дня с утра до вечера, то есть около 30 часов.
- Недостатки:
- Амбушюры не очень, выскальзывают .
- Руслан Ц***
Добавлю. С телефоном не рекомендую использовать , к компу, к ноуту подключаться более менее нормально, с телефоном больше проблем.
- александр а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
підключаються відразу, трішки здивували розміри (то мої очікування, гадав менші) але звучання супер, як гарнітуру не використовував.
- Достоинства:
- звук
- Недостатки:
- розміри
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Наушники отличные, легко подключились, звук хороший, чистый. Удобные и хорошего качества
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Перша спроба купити була не дуже вдалою - попався некоректно працюючий екземпляр. Але Розетка швидко та просто оформила повернення і я замовив таку ж саму модель. Тепер насолоджуюсь.
- Достоинства:
- Звучать класно, баси, як не мене, соковиті. Підключаються легко. Шумодав працює ефективно.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
Представник постачальникаДякуємо за придбання продукції Promate. Бажаємо приємного використання!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие наушники. Качественный звук. В ушах сидят удобно. Хорошо держат заряд. Немного долго соединяются с телефоном, но не критично. Два устройства на связи тоже прекрасно
- Достоинства:
- Дизайн. Звук
- Недостатки:
- Не нашёл
- Альона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Зручні навушники, мені підійшли, але не для кожного вуха. Брат брав з собою, то у нього боліли вуха після них. Звук чудовий, в транспорті люблю слухати огляди фільмів.
- Достоинства:
- є всі потрібні кнопки
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Перший день - політ нормальний.
Думала, що будуть компактніші.
Ну а коли побачу, як себе проявляють, доповню відгук.
Батарею ще не проганяла на дальність- Достоинства:
- По характеристиках мають бути класні. Поживем - побачим)
- Недостатки:
- Якби були компактнішими. Особисто для мене громіздкі трохи. З часом звикну
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції Promate. Щиро раді, що Ви задоволені роботою товару нашого бренду. Бажаємо приємного використання!
- Оксана
Доповнюю.
Через тиждень почали "хандрити".
З першого разу під'єднуватись до Bluetooth не хочуть.
Потрібно декілька разів виключати/включати навушники, щоб з'єднатись.
Батарея - питань не маю.
Звук - теж хороший.
А от під'єднання до телефону стало проблемою.
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
большое время работы от батарейки что удобно по сравнению с наушниками вкладышами, больше не задумываешься о том что наушники могут выключиться.
Удобное включение, выключение, удобная регулировка громкости нажатием(а не свайпом)
Приятные аудио эффекты подключения-отключения.
Быстрое и надежное подключение к телефону
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Ця марка вже третій раз не підводить якістю. Навушники з хорошим звуком, продумані і приємні на дотик. Реально можна не знімати цілий день і слухати музику.
- Наталія С***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Найкращі з усіх якими користувалась .Хочу ще такі ж на подарунок але нажаль нема в наявності
- Достоинства:
- Звук,заряд,і т.д.все на вищому рівні
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
якісний звук та мікрофон для розмов
- Достоинства:
- не дорогі
- Недостатки:
- не виявлено
- хельцер е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Добротные наушники, полная изоляция посторонних звуков, заряд держат отлично. Год юзаю, нареканий ноль.
- Галина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Дуже задоволена. Якісно передають звучання, а при розмові по телефону - голос, без сторонніх шумів вулиці
- Достоинства:
- Баси, мікрофон
- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Соответствуют описанию
- Достоинства:
- Качественный звук по отношению к цене
- Недостатки:
- Нужно иметь подходящией наружный слуховой проход
- Семён П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Якісні навушники з хорошим активним шумозаглушенням. Звук відмінний, особливо якщо ввімкнути режим ANC. Зручні в носінні і не дуже важкі. Батарея тримає доволі тривалий час, зручно користуватися кнопками на навушниках для управління музикою і дзвінками.
- Достоинства:
- Чудові навушники, мені сподобались
- Дарья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Гучні навушники, немають шипіння, чи посторонніх шумів. Привабливий колір, зроблені якісно.
- Достоинства:
- Легко підключити
- Недостатки:
- Не знайшла
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Дуже гучні навушники. Легкі в користуванні, під'єднались до телефону без проблем. Заряджаються швидко.
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Отличный звук!Прекрасное качество!Удобная зарядка!
- Достоинства:
- Соответствую описанию!Спасибо!
- Недостатки:
- Нет!
- Олег М***
Поддерживается ли функция общения с голосовыми помощниками?
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже круті навушники! Звук чистий, якісний — слухати музику одне задоволення. Батарея тримає просто чудово: на одній зарядці навушники працюють до трьох днів навіть при активному використанні. Повністю задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Жодних мінусів поки що не помітила.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові навушники
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Promate!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Привіт. Думав поставити трійку, але софтверно виправив проблему і тому 4, але про це далі детальніше.
Навушники брав для робочих зідзвонів, так як їх багато, на провідних навушниках "висіти" не зручно інколи, а мої hator hypergang занадто великі для моїх реалій, а саме потреба в переміщенні та перевезенні всього енвайронменту в рюкзаку, то вирішив взяти щось компакте та бездротове з високою атвономністю. В даній ціновій категорії це здається одні із декількох навушників які можна записати до цих параметрів.
Із плюсів в цілому непогана ціна за таку автономність, на перший погляд більш менш непогана збірка навушників, сподіваюся пропрацюють довго.
Із мінусів можу відмітити звук як із відра та якийсь loud ефект зависокий, можливо якусь музику можна так слухати, але для зідзвонів не дуже, мова колег забивається низьким гулом. Але виправив цю проблему софтверно зрізавши включно до 500 герц до -3дБ. Десь від 500 герц і до 20кілогерц плавною лінією піднімав частоти до +14дБ. Мову людей став розбирати значно краще, пропав низький гул, але при цьому не постраждав звук для музики, я б сказав, що стало більш менш непогано.
Із висновку цього пункту, можу заключити, що із коробки звук сильно не збалансований.
Ще один момент, але це скоріше проблема в цілому використання блютуз гарнітур для дзвінків - це використання гарнітури повністю для дзвінків (навушники + мікрофон гарнітури), звук в такому випадку досить низької якості.
Гарнутіру слід використовувати суто як блютуз навушники без мікрофону за протоколами HFP A2DP SBC-XQ або HFP A2DP AAC, мікрофон або ноутбучний, або сторонній, в такому випадку якість звуку та затримки з непоганими показниками.
Із мінусів додатково можу відмітити не найвдалішу форму самого навушника. В моє вухо влізло все ок, але самі навушники якісь великуваті. В кого маленькі вушки ті нехай проходять повз. І діло не в резинках, а в формі та розмірі самого навушника.
Ну і ще один цікавий момент, резинки мають досить різкий запах якихось ліків. Сподіваюся цей запах вивітриться.- Достоинства:
- Автономність, ціна
- Недостатки:
- Звук із коробки як із бочки, не найвдаліша форма та розмір навушника, різкий запах резинок
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Promate! У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для повернення товару, якщо щось не підійшло.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Извиняюсь за занудство, я кажется разобрался с тормозами при подключении
При подключении девайса режимы "Аудіопристрій телефона" и "Мультимедійний аудіопристрій" (см скриншот) оба включены и возникают какие-то конфликты при подключении (не знаю какие и кто в этом виноват)
Если включить только один режим - то коннектится очень быстро и все работает.
В первом случае как гарнитура при звонках, а так же Viber, Skype, Telegram и тд. но киношку и ютюб в наушниках посмотреть не удастся
Во втором - работает как аудио-колонки. Звук из киношки и ютюба выводится на наушники, но поговорить по гарнитуре не удастся.
Вот такое вот кино. Иногда подключаются оба режима но после плясок с бубном.- Олег
Но активный шумодав (ANC mode) просто супер. Звуки маршрутки гасит практически полносттю. Я реально впечатлен.
режим Ambient sound позволяет четко слышать окружающие звуки и при этом слушать музыку никому не мешая. Например разговаривать с кем-то не прерывая музыки.
В общем хороший девайс если-б не эти фокусы с подключением... - Олег
добавлю еще.
После некоторых экспериментов выяснил что именно режим гарнитуры (аудіопристрій телефона) очень тяжело активируется на телефоне.
И сильно подозреваю что проблема именно в наушниках... I'm sorry, но это так
сдавать назад не буду, т.к. брал для того чтобы кино в маршрутке смотреть и в проводах не путаться. Эту функцию они выполняют.
Но если Вам нужна именно гарнитура - надо поискать что-то другое, иначе проблемы обеспечены
- ДанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Купив ці навушники пару тижнів назад.
Все чудово, звук якісний та гучний. На диво гарно передають низькі частоти, з незвички навіть трохи прикрутив їх у еквалайзері на телефоні.
До телефону (на ньому блютуз 4 версії) під'єдналися одразу без жодних проблем, працюють корректно як і навушники, так і як гарнітура.
Режим шумозаглушення працює добре, як і режим прозорого звуку, приємно здивований. Але є один неприємний нюанс з режимом прозорого звуку.
Заряд тримають реально довго, заряджаються швидко. За час користування (десь три тижні приблизно) заряджав поки що всього один раз.
Зручні у використанні, не заважають, не боїшся що випадково один з них випаде з вуха і загубиш. Чудовий компроміс для людей, які більше звикли до дротових навушників і хочуть спробувати щось нове, але бояться що загублять маленькі блютуз-навушники більш стандартного дизайну.
Тож в цілому купівлею задоволений)
Але є кілька мінусів:
- коли залишається мало заряду (здається, менше 20 відсотків) занадто часто лунає звук-сповіщення про це, що трохи дратує;
- в перший раз було доволі складно відкрити гумову заглушку на юсб-порті для зарядки, але можливо це потрібно для захисту від вологи;
- найменший розмір амбушур хотілося б трохи меншим зробити, трохи тиснуть, але то вже скоріше особливості мого вуха, у мене такі проблеми з більшістю навушників.
І найголовніший мінус: інколи в режимі "Ембіент саунд", якщо торкнутися отвору для мікрофону у лівому навушнику, з цього ж лівого навушника лунає різкий та огидний писк на всю гучність (навіть якщо гучність музики була мінімальною), що дуже неприємно.
В усіх інших режимах такого не відбувається. З правим навушником такого не відбувається.
Але навіть незважаючи на це, навушниками все ж скоріше задоволений, бо ця проблема виникає у доволі вузьких ситуаціях, і якщо знати про цю особливість то вдається уникати цього писку прямо у вухо. Проте, це все ж таки доволі суттєвий мінус.
Цікаво, чи це саме проблема (брак?) у моїх навушниках, чи це проблема цієї моделі в цілому? Чи можна це якось виправити? І через що взагалі формується цей писк?
Однак, незважаючи на це, все одно рекомендую ці навушники - плюси таки переважають.- Достоинства:
- Тримають заряд, якісний звук, соковиті баси, добре шумозаглушення.
- Недостатки:
- Трохи набридливі сповіщення про розряджання, і головне: у режимі "Ембіент саунд" якщо торкнутись мікрофона у лівому навушнику у ньому звучить дуже голосний писк.
- Олександр К***
Режим "ембіенд саунд" це режим в якому весь час працює мікрофон для того щоб в наушниках було чути що відбувається навколо. Через це якщо торкнутись мікрофона в цьому режимі то можливі якісь сторонні шуми.
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за розгорнутий відгук і раді, що навушники вам сподобались. Стосовно питань:
- передали інформацію про сповіщення виробнику, очікуємо нову прошивку
- заглушка має щільну посадку для забезпечення пило-вологозахисту за стандартом IPX4
- стосовно "прозорого режиму", це не брак. В навушниках є вбудований мікрофон, який захоплює зовнішні звуки та додає їх до музики, даючи змогу краще чути, що відбувається навколо. саме тому виникає сторонній шум, коли ви його торкаєтесь.
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
В целом за такие деньги неплохо , громкие хотя с эквалайзером нужно повозиться так как эти наушники аляHD звучание по факту просто занижены определенные частоты ( ощущение как будто в складе стоишь и слушаешь музыку ) через эквалайзер в ручном режиме можно это дело подправить! Амброшюр очень удобный на удивление хорошо сидит в ухе ! При громкости в 70% хватает на 12-10 часов беспрерывной работы! Заряжаться быстро , связались с телефоном без проблем ! Режим anc так и не понял что делает , при переключении ничего не меняется , по поводу активного шумоподавления тоже непонятно! Были наушники более дорогого сегмента и Я знаю как работает активное шумоподавление, здесь оно либо не работает либо нативное
- Достоинства:
- Максимальная громкость,автономность,стоимость,удобный амбушюр
- Недостатки:
- Дешёвый пластик который быстро затирается( непосредственно затычки ), посредственное качество звука (звучание ) , либо нет активного шумоподавления либо не работает должным образом
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з товаром. Зверніться до СЦ Розетка для гарантійного обслуговування.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Так, як попередні, подібного типу, навушники вже підходять до критичного стану почав шукати нові. Вирішив придбати цю модель. Спокусила тривалість роботи. На жаль до мого Poco X3 Pro під'єднуються лише для прослуховування медіа і то після "танців з бубном". На фото видно,що видає. Якщо стати розробником і ввімкнути кодек ААС для блютуз, то працює в режимі навушників, як гарнітура ніяк. Якщо ж того не робити, то підключаються дуже довго і відразу від'єднуються. До телефону ж Poco M4 Pro прив'язались в момент і в якості гарнітури і як медіапрослуховувач. Поки думаю, чи варто за такі гроші навушники, адже потрібна саме гарнітура.
- Достоинства:
- Хороший звук.Гучний і якісний із сочними басами. М'яка силіконова нашийна дуга (думав буде пластикова)
- Недостатки:
- Не до всіх телефонів підходить.
- Євген
З моїми телефонами так само працюють. Щось не доробили вони в цих навушниках. Realme 5 pro, Xiaomi і Motorola.
Представник постачальникаДякуємо за придбання продукції Promate і за ваш відгук!
- Шевченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
купила под новый год, прошло только 5 месяцев и вот правый наушник перестал работать (((( судя по комментариям это какая-то массовая проблема (( очень жалко
- Достоинства:
- аккумулятор, конструкция, удобные
- Недостатки:
- качество звука не для любителей музыки
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Зверніться до Сервісного центру Розетка для гарантійного обслуговування.
- Яков Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
самый большой недостаток описал выше.
так как рабоче-спортивная гарнитура просто огонь! надежная и крепкая.. все нравиться. Но как же мать его глючит в играх с войс чатами... вообще не понятно почему, звук сразу зажевывает, скрипит, зависает!- Достоинства:
- надежные, достаточный уровень аккумулятора, хороший уровень звука
- Недостатки:
- при игре в игры где надо И микрофон И звук (встроенные войс чаты в игры) звук портиться просто УЖАСНО!! не растространяется на дискорд или другие звонилки.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Promate! Нажаль, дана модель навушників немає ігрового режиму. Якщо Вам щось не підійшло, Ви можете повернути товар протягом 14 днів.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Прикольные громкие наушники. С tecno camon 19 pro работают без проблем
- Достоинства:
- Хороший звук.
Работа с голосовыми помощниками. - Недостатки:
- Очень громкий сигнал при активации голосового помощника. Его бы раз в пять приглушиь
- Олег Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Удобные, звук качественный (как по мне)
НО: тут же писали несколько раз, нужны некоторые танцы с бубном чтоб подключить его к телефону (Xiaomi Redmi 11, Android) после подключения вроде все работает.
Не знаю в чем дело, может в телефоне может еще в чем...
Подключение/отключение к компу или к ноуту происходит мгновенно и без проблем.
А вот с телефоном - прямо беда...
Или я что-то не так делаю или слишком нетерпеливый.- Достоинства:
- Почему-то плохо подключается к телефону
Хорошие наушники
- Достоинства:
- Качество звучания
Автономность
Одновременное подключение к двум источникам звука - Недостатки:
- Громкий звук активации голосового помощника
Хватило на месяц активной работы. Пропал звук в правом динамике
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і вибір продукції Promate! З приводу навушника- зверніться до СЦ Розетка для гарантійного обслуговування.
- Саня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Данные наушники реально долго работают без подзарядки и при этом бысто заряжаются. Динамики громкие и с шикарными басами. Шумоподавление работает отлично для своей цены. Вот только при подключении возникают проблемы, иногда приходится подключать по 2-3 раза, так как не работает или медиа или режим звонки. Иногда бывает что наушники включаются со 2 или 3 раза. Через пол года пользования неожиданно отказались включаться, я рассчитывал на более долгий строк службы.
- Достоинства:
- Отличный звук, батарея долго держит, шумоподавление
- Недостатки:
- Танцы с бубном при подключении, не всегда включаются с первого раза, умерли через пол года
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з навушниками. Не забувайте, що на нашу продукцію 2 роки гарантії. Ви можете звернутися до СЦ Розетки для гарантійного обслуговування.
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Навушники зручні в користуванні але є великий недолі заряду вистачає лише на 1.5 години а не 35 як вказано не рекомендую
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Малий заряд батареї
Представник постачальникаШкодуємо про негативний досвід. Судячи з усього Вам попався брак. На жаль, хоч і дуже рідко, але таке може трапитися. Сподіваємося, що це не вплинуло на враження від бренду в цілому. Зверніться до СЦ Розетки для вирішення питання.
- Дмитро К***Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Покористувався я цими навушниками і скажу так собі, тримають ну десь годин 15 а не як заявлено 35 даже близько немає, а так все остальное вроді норм для таких навушників
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Батарея
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з товаром. Для гарантійного обслуговування зверніться до СЦ Розетка.
- юрий п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мультимедийная часть не работает. Автоматически не подключается. Пробовал на xiaomi 8 note.
- Достоинства:
- Качество сборки, звук
- Недостатки:
- Тяжело подключиться
Представник постачальникаДоброго дня! Судячи з усього Вам попався брак. На жаль, хоч і дуже рідко, але таке може трапитися. Сподіваємося, що це не вплинуло на враження від бренду в цілому. Зверніться до СЦ Розетки для гарантійного обслуговування.
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
10 месяцев проработали, потом один наушник стал почти неслышимым
- Достоинства:
- долго держит заряд
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Для гарантійного обслуговування зверніться до Сервісного центру Розетка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Проработали 12 дней и уже правый наушник не работает.
- Недостатки:
- Протянули 12 дней и правый наушник перестал работать
Представник постачальникаШкодуємо про негативний досвід з навушниками. Не забувайте, що на нашу продукцію 2 роки гарантії. Ви можете звернутися до СЦ Розетки для гарантійного обслуговування.