Отзывы покупателей о USB-C хаб 9-в-1 Promate PrimeBase-C USB-C PD/HDMI/2xUSB 3.0/RJ45/SD/MicroSD Grey (primebase-c.grey)

Оценка пользователей 4.81/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Дуже корисна річ для тих, у кого не вистачає портів у ноутбуці. Для Asus Zenbook 14 UM3402 як раз підійшло і все працює. Крім того, через хаб можна також заряджати ноутбук. Для цього є окрепий порт PD.

Достоинства:
    Дуже зрусний хаб, багатофункціональність самої підставки, регулюємий кут нахилу
    Недостатки:
    Ціна, як на мене, завищена.
    Є аналог - Acefast E5 Plus (можливо комусь буде корисно)

• Ангеліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Дороговпртісна як для підставки, але хаб працює ідеально. Зручнр, щт відєдгується

Достоинства:
    Відєднується хаб
    Недостатки:
    Ціна завищена

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Дуже цікава річ! І портативний хаб, і складана підставка в одному пристрої. Люблю такі речі з багатьма функціями, а тут ще до того всього і дуже якісна рама з алюмінію і гарний дизайн. Можу сказати, що річ достатньо корисна та нескладна у використанні, якщо вам багато usb за один раз треба використовувати, то підійде ідеально. Я в результаті навіть довго не роздумую, все відразу під'єдную і працюю собі спокійно.

Добридень! Дякуємо за придбання продукції Promate і за ваш відгук. Бажаємо завжди відмінних результатів з товарами нашого бренду!

• Алефтина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Подставка очень помогает в работе. Отлично подошел для моего нетбука, есть куча портов, да и лан-порт - просто находка для меня. Крепкий, надежный, функциональный - это все про этот хаб-подставку. Ко всему еще и удобность на уровне. Альтернатив такому девайсу просто не увидела, хоть и искала.

Достоинства:
    Функциональность, крепкие материалы, количество входов, поддержка павер деливери.
    Недостатки:
    Нет, он просто шикарен.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Взяв цю підставку давно і вирішив перевірити чи так все, як пишуть в описі. Юзав її більше місяця і тепер можу сказати, що все працює. Всі USB-слоти працюють, читають флешки. Сумнівався в картрідері, але і тут карта пам’яті відкрилась, а вся інфа швидко була перенесена на ноут.
    Про підставку можу сказати, що вона надійна і легка. У складеному вигляді займає мінімум місця. Я кладу її в карман на сумці для ноутбука. Всі кріплення і рухомі частини тримаються і працюють за призначенням. Тому ця підставка має право на життя.

• Джулай Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Футуристичний дизайн мені таке по душі. Дійсно якісний китай, роздивився все і всюди. Матеріал хороший алюміній, антиковзанки клас. Є всі необхідні порти і кардрідер, тому якщо шукаєте шось дійсно якісне та стильне раджу звернути увагу.

• Константин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Показываю студентам презентации на каждой лекции, благодаря наличию ашдимай это делать очень удобно через хаб. Ну и стандартные юсб для передачи файлов всегда под рукой. Так же, можно подключить сетевой кабель и сделать точку доступа

Достоинства:
    Подставка + хаб 2в1

Вдячні Вам за придбання продукції Promate, і додані до відгуку фотографії. Приємного використання!

• Щедрик Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

найкраща підставка, яка в мене була! наявність хаба то взагалі мастхев, та те що його можна використовувати окремо без підставки, то дуже круто.

Достоинства:
    стильна та функціональна

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Долго думал или покупать, теперь удивляюсь почему я раньше не купил. Это лучшее решение для современого ноутбука "без портов". Я удивлен что нету аналогичный продуктов. Даная вещь просто обезательная для покупки если у вас ноутбук на столе. Если Promate выпустит версию на 4 USB - я куплю подставку еще раз! А если можно будет купить хаб отдельно, то куплю хаб тоже!

Достоинства:
    Компактный хаб, компактная подставка, очень легкая конструкция, отдельный кабель, кпопка отключения док станции!
    Недостатки:
    всего 2 USB 3.0, хотелось бы 4 порта "в два этажа", пусть даже два из них USB 2.0. Также не указано что подставка для ноутов 14"

• Роман А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Пользуюсь два месяца. Полностью доволен покупкой. практичная и легкая подставка. Хаб работает без проблем.

Достоинства:
    всем доволен
    Недостатки:
    не вижу

• Ковтун І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Люблю працювати лежачи)) з підставкою набагато зручніше, та й за столом теж, а тут ще й доволі функціональний хаб додатково, гріх було не купити))

Достоинства:
    Крута задумка що хаб можна від'єднати від підставки, маленький розмір самого хабу

• Анастатия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Современно и удобно. Подставку обычно для планшета использую, но когда ухожу на учебу - отсоединяю отдельно хаб и кладу в карман.

Достоинства:
    - можно использовать подставку и хаб отдельно - высокое качество материалов

• Денис Ж***

Хорошая вещь.
    Отлично вписалась в мои нужды.
    Благодарю.

Достоинства:
    Оптимизация пространства. Разнообразие портов. Возможность регулировки высоты подставки аж до 16 см. Разборная конструкция.
    Недостатки:
    Не самая дешевая.

• Каролина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Сначала не могла разобраться, как пользоваться отдельно хабом, ведь подставку использую только дома. Оказалось, все быстро отсоединяется, а занимает настолько мало места, что можно чуть ли не в карман положить. В хабе есть все необходимые разъемы для комфортной работы вне дома: ЮСБ, подключение к интернету и тайп си и кард ридер. Очень выручает в непредвиденных ситуациях, когда на работе проблемы с вай фаем и приходится подключать интернет через провод.

Достоинства:
    все ок, отлично работает

• Volodymyr K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Чесно кажучи, я такого раніше не бачив..Замовив собі два тижні тому, отримав за три дні на відділення Нової Пошти. До доставки претензій немає: відправлено вчасно, добре запаковано. В цілому, залишився задоволений і сервісом, і товаром.

Достоинства:
    Перше достоїнство, на що звернув увагу - незвичайний, але функціональний дизайн. Шукав аналог, але так і не нагуглив такого хабу, що б поєднувався із зручною підставкою) Хоча здається, що це є досить велика бандура, але на практиці розумієш, наскільки зручно не тягати з собою декілька адаптерів під різні роз'єми, шукати, де б поставити ноутбука, якщо користуєшся ним не в офісних/домашніх умовах і так далі. Друге, що хотілося б відокремити - підставка має пасивну охолоджувальну дію. Тобто, коли мій ноут працює в сильному темпі, він схильний до нагріванння, а це шкодить його здоров'ю. За рахунок своєї конструкції, підставка рятує ноут

• Олександра О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Вперше побачила, щоб хаб скрестили з підставкою. Хаб чудовий, всі роз'єми протестила, кожен працює, але в основному використовую кардридер, мишку підключаю та інтернет. Миттєво з'єднує, проблем не виникало. Сама підставка міцна, хоча з першого погляду так не скажеш + є пасивне охолодження, мені підходить. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    можна зняти хаб, якщо потрібно, матеріал якісний, хаб 9 в 1
    Недостатки:
    ціна як на мене завишена, але якість продукту того варта
    • петро У***

До якого порту підключаєш?