Отзывы покупателей о Электросамокат Proove Model X-City Pro App Black/Blue (2003000225716)
- Вишневская М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Самокат ужасного качества! Никому не советую покупать! Ребенок и недели не поездил, повылетали болты, возврат никто делать не хочет ,деньги на ветер , это был подарок ребенку на день рождения, а самокат и недели не ездил, а уже разваливается!
Ездил только во дворе, что уже можно говорить о том, что с ним будет через месяц! Каждый раз отдавать на обслуживание и ждать до 28 рабочих дней?- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Данный товар и есть полным недостатком
- Вишневская М***
Забрали это чудо с сервиса, поездил ребенок один день и он начал скрипеть, шестигранники чудом на сервисе пропали, болты снова откручиваются. Полный развод на деньги.
Как и писали ранее, поездил немножко и снова на сервис, деньги за товар никто возвращать не хочет, тк на нем катались, ну да, нужно было , чтобы прям в точке выдачи он развалился ! Испорченный подарок ребенку на день рождения!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Купив цей самокат для того, щоб добиратись з дому в універ і назад.
Заряд заявлений повністю виправдав очікування. Самокат легко складається і ще він досить легкий, можна підняти по сходах якщо потрібно.
Рекомендую !- Достоинства:
- Ціна, якість, запас ходу
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді чути, що Proove X-City Pro App виправдав очікування. Самокат справді легкий, зручний у складанні та має гарний запас ходу -чудовий варіант для поїздок у місто.
Користуйтеся із задоволенням та гарних доріг!
- Шаталова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Користуюсь Proove X-City Pro вже два тижні - і я просто закохалась у цей самокат
Їздити на ньому - одне задоволення! Легко стартує, плавно набирає швидкість, а головне - дуже стабільний навіть на нерівній дорозі. Акумулятора вистачає десь на 35–40 км, якщо їхати спокійно, без постійних різких прискорень.
Підвіска справді рятує - дрібні ямки та бордюри відчуваються мінімально. Гальма спрацьовують чітко, фари яскраві, тому навіть увечері їздити комфортно. Дека широка, зручно стояти, а ручки не ковзають.
Дизайн окрема любов - виглядає сучасно, акуратно, нічого зайвого. Для мене важливо, щоб техніка була не лише зручною, а й красивою.- Достоинства:
- акум, додаток
- Недостатки:
Представник постачальникаДарʼє, доброго дня!
Дякуємо за такий теплий і детальний відгук
Нам неймовірно приємно читати, що Proove X-City Pro подарував вам саме такі емоції.
Ми й справді створювали його для комфортних і безпечних поїздок, щоб кожна поїздка приносила задоволення - як вам, так і вашому місту.
Нехай служить довго й дарує лише позитив!
- Чепурко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Катаюся вже місяць, самокат супер! Тягне навіть на підйомах, батарея тримає довго, додаток зручний для контролю швидкості та заряду
- Достоинства:
- швидкий, зручний додаток,
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаДмитре, добрий день!
Дякуємо за ваш відгук
Дуже приємно чути, що самокат Proove X-City Pro виправдав ваші очікування – і потужність на підйомах, і час роботи батареї, і зручність додатку.
Бажаємо приємних поїздок і максимум задоволення від кожного кілометра!
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
самокат всю дорого губив болти, а тепер зовсім тріснула труба
- Достоинства:
- виймається батарейка
- Недостатки:
- все рештв недоліки
Представник постачальникаІлля, дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що у Вас виникла така ситуація з електросамокатом.
Хочемо підкреслити, що модель Proove X-City Pro проходить контроль якості та розрахована на надійне використання. У подібних випадках важливо звернутися у точку покупки або в авторизований сервісний центр Proove для діагностики та розв'язання питання. Вся інформація про сервісні центри та умови гарантії вказана у гарантійному талоні та в інструкції до пристрою.
Ми впевнені у нашій техніці й готові допомогти Вам отримати належний сервіс!
- ВікторПродавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Купили такой самокат, на второй день уже все болты по откручивались, руль скрипит в том месте где батарея, тормоза пишет как на машине, короче, одно расстройство. Не рекомендую покупать такой самокат. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Раса треснула, болты откручиваться, все тарахтит,
Представник постачальникаДякуємо, Вікторе, за Ваш повторний відгук. Нам дуже шкода, що Ви знову стикаєтеся з труднощами при використанні самоката. Ми вже надавали Вам рекомендації щодо вирішення цієї ситуації, але, на жаль, не отримали від Вас підтвердження про звернення до сервісного центру.
Будь ласка, напишіть нам напряму, щоб ми могли допомогти перевірити самокат та усунути проблему або запропонувати рішення. Нам важливо, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.
- Олеся Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-красный
Катаюсь на цьому самокаті вже кілька тижнів — дуже задоволена! Легенький, як для дівчини це великий плюс — легко заносити додому або в транспорт. Їде м’яко, заряд тримає добре, виглядає стильно. Знімний акумулятор теж дуже спрощує користування. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкий, знімна батарея
- Недостатки:
- Не знайшла
- Артем С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Дуже гарний за свої гроші. Купив по знижці і максимально задоволений своїм вибором.
- Достоинства:
- Швидкість, якість збірки
Представник постачальникаАртеме, дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що електросамокат виправдав очікування — швидкість та якість збірки справді є його сильними сторонами. Бажаємо приємних і безпечних поїздок!
- Ефименко Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Купил самокат в другом магазине, но увидел на него скидку и думаю еще один подарить брату. Доволен сборкой и запасом хода. Скорость выше, чем у конкурентов. Да и бренд украинский. Рекомендую
- Достоинства:
- Скорость, запас хода, сьемный АКБ
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за детальний відгук!
Ми раді, що ви оцінили якість самокату, знімний акумулятор і запас ходу. Швидкість моделі дійсно одна з найкращих у своєму класі.Приємної експлуатації та надійних поїздок разом із Proove!