- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний трипод,якісно виготовлений, телефон тримається впевнено не випадає, у розкладеному стані тринога надійно стоїть на поверхні, як селфі палка теж чудово себе показує, довжини більш чим достатньо
Кнопка конектиться до смартфону без проблем,все працює)
Покупкою задоволений- Достоинства:
- Ціна, якість виготовлення
- Недостатки:
- Як для мене,то є невеликий нюанс - це розмір в складеному стані) Хотілося би трішки менші розміри триподу, але то не критична проблема.
Представник постачальникаДмитре, щиро дякуємо за детальний відгук та високу оцінку трипода.
Раді чути, що пристрій виправдав ваші очікування.
Нехай кожен кадр буде вдалим!
З повагою,
Команда Proove
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Висота просто космос — 1.5 метра! Це вам не дешевий трипод)) Для влогів і зйомки в повний зріст те, що треба. Також дуже стабільний, і зручно користуватися. Інтуїтивно зрозуміло, що треба робити. Телефон фіксується щільно, нарікати не можу. В цілому – раджу, особливо якщо ви блогер! Мій мастхев)))
- Достоинства:
- супер якість
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук та високу оцінку.
Раді, що Proove MegaStick повністю виправдав ваші очікування. Приємно чути, що ви оцінили його висоту, стійкість, надійну фіксацію смартфона та зручність у використанні. Саме такі характеристики роблять його чудовим вибором для зйомки контенту.
Бажаємо натхнення та приємного користування разом із Proove.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Висота просто космос — 1.5 метра! Це вам не дешевий трипод з Китаю)) Для влогів і зйомки в повний зріст те, що треба. Також дуже стабільний, і зручно користуватися. Інтуїтивно зрозуміло, що треба робити. Телефон фіксується щільно, нарікати не можу. В цілому – раджу, особливо якщо ви блогер! Мій мастхев)))
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук та високу оцінку.
Раді, що Proove MegaStick виправдав ваші очікування. Приємно чути, що ви оцінили його висоту, стійкість і надійну фіксацію смартфона. Сподіваємося, трипод і надалі допомагатиме вам створювати якісний контент.
Бажаємо приємного користування разом із Proove.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко відправили, отримала до необхідної дати. Штатив супер. Дякую!
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук і довіру до бренду Proove. Раді, що доставка була вчасною, а штатив вам сподобався. Бажаємо приємного та зручного користування.
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шатается, на улице пользоваться будет не удобно уже понятно, разочарование, не стоит этих денег, знала ба что такая шаткая- не брала бы.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за відгук і шкода, що у вас склалося таке враження.
Легка хиткість можлива при максимальному висуванні штанги — це особливість усіх телескопічних моделей великої довжини (до 1530 мм). Для більшої стабільності рекомендуємо:
• використовувати стійку на рівній поверхні
• не висувати штангу на повну довжину без потреби
• додатково фіксувати кут нахилу гвинтовими затискачами
Якщо ж вам здається, що люфт надмірний — рекомендуємо звернутися до магазину для перевірки товару.
Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.