Отзывы покупателей о Электросамокат Proove Model X-City Pro Max App Black/Orange (62388)

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый

У сім’ю купили одразу два самокати Proove, і обидва працюють чудово. Підвіска добре відпрацьовує нерівності, тому навіть на наших дорогах їздити комфортно. Гальма спрацьовують чітко. Дуже зручно, що є додаток Proove App. Потужність відчувається з перших метрів, самокат легко розганяється навіть на підйомах. Після повної зарядки проїжджаю близько 40 км, якщо їду спокійно, без різких стартів.

Достоинства:
    реальна дальність ходу, комфортна підвіска, керування через додаток, стильний дизайн
    Недостатки:
    поки не знайшов

Дмитре, доброго дня!
      Щиро дякуємо за детальний і щирий відгук
      Дуже приємно чути, що обидва ваші Proove X-City Pro Max працюють відмінно й дарують комфорт навіть на наших дорогах.
      Ми створювали цю модель саме з думкою про стабільність, потужність і стиль.
      Нехай самокати служать довго та приносять лише задоволення від кожної поїздки!

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый

Купив його в 10.05.2025.Самокат підійде всім хто готовий тягати 23кг через високі тротуари і сходинки. Запас ходу дуже різниться( якщо їхати на режимі спорт можете ділити на два. При відкритті з коробки раджу всі винти садити на фіксатор різьби та перевірити гальма бо не на всю площину диску були виставлені і терли тільки 40%-50% площі диску така ситуація і на передніх і на задніх гальмах. Якщо не брати до уваги тех. обслуговування з коробки то самокат коштує своїх грошей але наполегливо раджу провести техобслуговуваня бо через вібрації розкручуватиметься на ходу. Не вистачає функції блокування самокату через додаток.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Немає системи блокування самокату, потрібно з моменту покупки проводити тех обслуговування.

Дякуємо за відгук і детальний опис досвіду використання! Нам приємно, що самокат загалом відповідає заявленим характеристикам і виконує свої функції. Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і завжди раді отримувати коментарі, які допомагають нам покращувати наші продукти. Бажаємо вам приємних і комфортних поїздок!

• Євген
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый

Користуюсь ним майже два роки. За цей час змінював тільки шини та гальмівні колодки.Нещодавно оновив його до App-версії через офіційний сервісний центр. Всім задоволений, рекомендую. Пристрій надійний і коштує своїх грошей

Достоинства:
    Надійний
    Недостатки:

Дякуємо, Євгене, за довіру та детальний відгук!
      Раді, що самокат виправдав очікування навіть після тривалого користування.
      Нехай і далі служить надійно!

• Алексей Р***

Підкажіть, це ви робили через офф сервісний в Одесі? І які цікаві функції там з'явились

Дякуємо за ваш відгук і зацікавленість у деталях роботи!
      Усі оновлення та функціональні вдосконалення самоката Proove X-City Pro Max до версії APP були реалізовані через офіційний сервісний центр в Одесі.

Серед основних функцій додатку:

– Моніторинг заряду акумулятора та оцінка залишку ходу
      – Відображення швидкості у реальному часі
      – Bluetooth-з’єднання
      – Кнопка швидкого старту
      – Керування переднім світлом
      – Інформація про модель і прошивку
      – Дані про акумулятор і історію поїздок
      – Налаштування круїз-контролю, прогулянкового режиму, метричної системи
      – Регулювання сили рекуперативного гальмування

З будь-яких додаткових питань – ми завжди на зв’язку.

• Павло А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый

Цілком задовільно можу оцінити самокат який кожного дня довозить мене з точки в точку б. Високий кліренс та зручний в зарядці так як батарея знімається.
    Витримує вагу 110кг і тягне на всі 100

Достоинства:
    Потужний мотор та гарний запас ходу
    Недостатки:
    Хотілось би швидше

Доброго дня, Павле!
      Щиро вдячні за Ваш розгорнутий відгук та високу оцінку моделі PROOVE X-City Pro Max. Раді чути, що самокат відповідає Вашим очікуванням та справляється з щоденними поїздками.
      З повагою,
      Команда Proove