- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
У сім’ю купили одразу два самокати Proove, і обидва працюють чудово. Підвіска добре відпрацьовує нерівності, тому навіть на наших дорогах їздити комфортно. Гальма спрацьовують чітко. Дуже зручно, що є додаток Proove App. Потужність відчувається з перших метрів, самокат легко розганяється навіть на підйомах. Після повної зарядки проїжджаю близько 40 км, якщо їду спокійно, без різких стартів.
- Достоинства:
- реальна дальність ходу, комфортна підвіска, керування через додаток, стильний дизайн
- Недостатки:
- поки не знайшов
Представник постачальникаДмитре, доброго дня!
Щиро дякуємо за детальний і щирий відгук
Дуже приємно чути, що обидва ваші Proove X-City Pro Max працюють відмінно й дарують комфорт навіть на наших дорогах.
Ми створювали цю модель саме з думкою про стабільність, потужність і стиль.
Нехай самокати служать довго та приносять лише задоволення від кожної поїздки!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Купив його в 10.05.2025.Самокат підійде всім хто готовий тягати 23кг через високі тротуари і сходинки. Запас ходу дуже різниться( якщо їхати на режимі спорт можете ділити на два. При відкритті з коробки раджу всі винти садити на фіксатор різьби та перевірити гальма бо не на всю площину диску були виставлені і терли тільки 40%-50% площі диску така ситуація і на передніх і на задніх гальмах. Якщо не брати до уваги тех. обслуговування з коробки то самокат коштує своїх грошей але наполегливо раджу провести техобслуговуваня бо через вібрації розкручуватиметься на ходу. Не вистачає функції блокування самокату через додаток.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Немає системи блокування самокату, потрібно з моменту покупки проводити тех обслуговування.
Представник постачальникаДякуємо за відгук і детальний опис досвіду використання! Нам приємно, що самокат загалом відповідає заявленим характеристикам і виконує свої функції. Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і завжди раді отримувати коментарі, які допомагають нам покращувати наші продукти. Бажаємо вам приємних і комфортних поїздок!
- ЄвгенПродавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Користуюсь ним майже два роки. За цей час змінював тільки шини та гальмівні колодки.Нещодавно оновив його до App-версії через офіційний сервісний центр. Всім задоволений, рекомендую. Пристрій надійний і коштує своїх грошей
- Достоинства:
- Надійний
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, Євгене, за довіру та детальний відгук!
Раді, що самокат виправдав очікування навіть після тривалого користування.
Нехай і далі служить надійно!- Алексей Р***
Підкажіть, це ви робили через офф сервісний в Одесі? І які цікаві функції там з'явились
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і зацікавленість у деталях роботи!
Усі оновлення та функціональні вдосконалення самоката Proove X-City Pro Max до версії APP були реалізовані через офіційний сервісний центр в Одесі.
Серед основних функцій додатку:
– Моніторинг заряду акумулятора та оцінка залишку ходу
– Відображення швидкості у реальному часі
– Bluetooth-з’єднання
– Кнопка швидкого старту
– Керування переднім світлом
– Інформація про модель і прошивку
– Дані про акумулятор і історію поїздок
– Налаштування круїз-контролю, прогулянкового режиму, метричної системи
– Регулювання сили рекуперативного гальмування
З будь-яких додаткових питань – ми завжди на зв’язку.
- Павло А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Цілком задовільно можу оцінити самокат який кожного дня довозить мене з точки в точку б. Високий кліренс та зручний в зарядці так як батарея знімається.
Витримує вагу 110кг і тягне на всі 100- Достоинства:
- Потужний мотор та гарний запас ходу
- Недостатки:
- Хотілось би швидше
Представник постачальникаДоброго дня, Павле!
Щиро вдячні за Ваш розгорнутий відгук та високу оцінку моделі PROOVE X-City Pro Max. Раді чути, що самокат відповідає Вашим очікуванням та справляється з щоденними поїздками.
З повагою,
Команда Proove