Отзывы покупателей о Наушники Proove Gaming Bliss Pro (APP) Black (649460001)
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Грала у них майже весь вечір, вуха не втомились. Звук об'ємний, а мікрофон теж виявився нормальний, друзі кажуть чути чітко.
- Достоинства:
- Комфортні
- Недостатки:
Представник постачальникаЮліє, доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені комфортом навушників, якістю звуку та роботою мікрофона.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарні навушники
Представник постачальникаОксано, доброго дня.
Дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що навушники залишили у вас позитивні враження. Бажаємо, щоб вони й надалі радували вас якісним звучанням та комфортом під час кожного використання.
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купляв для роботи, для регулярного созвону, але мікрофон РІЧАЙША ДРЯНЬ на такий мікрофон не вдалий ше треба постаратись попасти
- Достоинства:
- Вуха хороші
- Недостатки:
- Мікрофон рідкісна дрянь, мене банально не чують і не важно як ти підключаєшся
Представник постачальникаОлеже, доброго дня.
Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що виникла така ситуація з мікрофоном. Якщо співрозмовники вас не чують незалежно від способу підключення, це може свідчити про технічну несправність конкретного пристрою.
Рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки в межах гарантійного обслуговування. Гарантія на модель становить 12 місяців.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користувався навушниками з листопада 2025. Гарне звучання, довго тримають заряд, зручні. Але сьогодні тріснуло оголів'я, крихкий пластик.
- Достоинства:
- Гарний звук, стабільне підключення, довго тримають заряд.
- Недостатки:
- Крихкрий пластик оголів’я
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник постачальникаВолодимире, доброго дня.
Нам прикро, що виникла така ситуація з оголів’ям. Рекомендуємо звернутися до продавця для огляду товару та уточнення можливості гарантійного обслуговування.
Команда Proove Gaming- Володимир
Дякую за оперативне вирішення питання.
- Д_ДОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Я зазвичай граю у Fortnite і Valorant, брав із розрахунком на це. Позиціонування звуку просто топ, тепер легше грати. З’єднання стабільне, ніяких лагів. За місяць використання тільки позитивні враження.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що навушники добре показують себе у Fortnite та Valorant — точне позиціонування звуку й стабільне з’єднання справді важливі для таких ігор.
Дякуємо, що обрали Proove Gaming!
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мікрофон дуже пристойний ,голос став чистіший ніж на старій дротовій .І підсвітка прикольна.Загалом дуже задоволена
Представник постачальникаОлександро, доброго дня.
Дякуємо за відгук — раді, що якість мікрофона та звук перевершили очікування. Приємно чути, що підсвітка також додає позитивних вражень.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручні амбушури, хороший звук, посередній мікрофон.
Нажаль через місяць користування лопнула дужка (обруч).
Для прикладу RZTK MS300 вже 4 роки користуюся і там тільки амбушури потерлися.- Достоинства:
- Комплектація, звук, амбушури.
- Недостатки:
- Посередній мікрофон, крихкий пластик, не підійдуть на широку голову
Представник постачальникаІване, доброго дня.
Дякуємо за фото та відгук.
Поломка оголів’я не є типовою ситуацією для цієї моделі. Якщо тріщина або пошкодження з’явилися під час звичайного використання, рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки в межах гарантії.
Гарантійний термін на навушники становить 12 місяців.
Команда Proove Gaming- Володимир
Користуюся навушниками з листопада всім задоволений але сьогодні сталася така ж халаепа. Навушнки тріснулі в такомуж місці.
- Александра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брала в подарунок брату на день народженння. Звук об’ємний, низи глибокі, висоти не ріжуть вуха. Прога працює нормально, є купа пресетів. За два тижні використання ніяких нарікань, батарея тримає довго.
Представник постачальникаОлександро, доброго дня.
Дякуємо, що поділилися враженням — раді, що подарунок сподобався та навушники виправдали очікування. Приємно чути, що звук, автономність і робота застосунку Proove APP залишили позитивне враження.
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Баса потужні, в іграх прям вайб, дуже люблю кс, а воно для того ну просто супер! Стався ідеальний метч))
Представник постачальникаВалеріє, доброго дня.
Дякуємо за відгук — раді, що навушники виправдали очікування та добре показують себе в іграх. Потужні баси й чітке позиціонування дійсно важливі для комфортного геймінгу.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники добрі,гарний звук і мікрофон добрий,але якісь виникли труднощі з флешкою ,бо вони щось погано співпрацювали з ними:звук поганий ,шипіння в від мікрофону ,але згодом все виправилось.
Представник постачальникаІване, дякуємо за відгук!
Раді, що згодом робота гарнітури стабілізувалася та загальне враження залишилося позитивним. Дякуємо, що поділилися досвідом користування — це допомагає нам покращувати продукт.
Нехай навушники й надалі працюють без збоїв та приносять лише комфорт у використанні!
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники доставили швидко. Упаковка якісна, матеріали також приємні: пластик, тканина та кабелі виглядають добротно. Звучання хороше, затримки під час використання не помітив.
Із недоліків: комплектний аудіокабель досить короткий. Також при бездротовому підключенні через донгл або Bluetooth чутно тихий фоновий писк, а мікрофон працює слабко — голос звучить тихо.
При підключенні через кабель усе працює чудово, але основна причина покупки - саме бездротове використання, тому ці моменти трохи псують загальне враження.- Достоинства:
- Якість матеріалів, звучання, швидке підключення
- Недостатки:
- Слабкий мікрофон
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за детальний відгук.
Підключення через кабель завжди є найбільш стабільним способом передачі сигналу, оскільки аудіо передається напряму без використання радіоканалу. Це виключає вплив зовнішніх факторів — перешкод від Wi-Fi, інших бездротових пристроїв або навантаження на радіоефір.
У режимі 2.4 ГГц (через донгл) або Bluetooth сигнал передається по радіоканалу. Такий спосіб забезпечує мобільність і зручність, але теоретично може залежати від умов навколишнього середовища (кількість бездротових мереж поруч, USB-порт, відстань до приймача тощо).
Якщо різниця у якості звучання між дротовим і бездротовим режимом є суттєвою, рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки пристрою.
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цілому гарні навушники за свої гроші. Якщо підключатись до комп'ютера через шнур все чудово, писку немає, звук чіткий, мікрофон чути гарно.
Проте якщо підключатись через донгл або Bluetooth - звук як з коробки чи ванної.- Достоинства:
- Швидко підключились, зручні
- Недостатки:
- Слабкий мікрофон, писк при відсутності звуків
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за відгук.
У бездротовому режимі гарнітура не повинна давати ефект «як із коробки» або сторонні шуми. Якість звуку по донглу та Bluetooth має бути стабільною.
Якщо проблема повторюється, рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки пристрою, оскільки така поведінка не є нормальною.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через день використання , виникла проблема з підключенням, постійно мигає індикатор пошуку, а через шнур взагалі не вмикаються.
- Достоинства:
- Не можу сказати
- Недостатки:
- Не працюють
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук!
Раді, що гарнітура справно працювала спочатку. Щоб виправити ситуацію, радимо перевірити та скористатися такими кроками:
Увімкнення / вимкнення: утримуйте кнопку POWER на 2 секунди. Індикатор спочатку миготить червоним і синім, потім горить стабільно при увімкненні.
Переключення режимів:
Для Bluetooth натисніть і утримуйте кнопку M протягом 3 секунд — навушники перейдуть у режим з’єднання.
Для Dongle (2.4 ГГц) натисніть і утримуйте M ще 3 секунди, щоб перейти у відповідний режим.
Перепідключення: якщо навушники не підключаються або індикатор постійно миготить, спробуйте вимкнути та увімкнути Dongle або від’єднати Bluetooth-з’єднання та знову підключити.
Зарядка: переконайтеся, що батарея повністю заряджена. Під час зарядки червоний індикатор горить стабільно і вимикається після повного заряду.
Вимкнення підсвітки: натисніть кнопку M тричі, щоб увімкнути або вимкнути RGB-підсвітку.
Якщо ці кроки не допомагають, радимо звернутися до продавця або сервісного центру для додаткової підтримки.
З повагою, команда Proove Gaming
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топовые уши по оптимальной цене. Особенно понравилось звучание и многофункционал. Наклейки это уже особая фишка таких компаний. Приятно удивлён!
- Достоинства:
- Звук, управление, новшества, качество.
- Недостатки:
- На данном этапе отсутствуют.
Представник постачальникаРомане, дякуємо за відгук!
Раді, що навушники виправдали очікування — і по звуку, і по функціоналу. Окремо приємно, що оцінили наклейки, дрібниці теж створюють настрій.
Нехай і надалі користування приносить тільки позитивні враження!
З повагою, команда Proove Gaming
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники реально кайфові. Брав чисто для стрімів і каток ввечері, звук глибокий, баси приємні. На голові сидять плотно не давлять. За такий прайс це просто подарунок, виглядають дуже солідно
- Достоинства:
- Мікро топчик, голос не викривляє, звук добротни
- Недостатки:
Представник постачальникаМаксиме, дякуємо за відгук і за те, що обрали Proove Gaming!
Дуже приємно знати, що модель повністю виправдала ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням і нехай кожна гра проходить саме так, як задумано
- ЛераОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Взяла собі Glimmer, а хлопцю Bliss Pro бо він любить більш масивні. Звук деталізований, в шутерах кожний шерех чути. Дизайн стриманий, нічого лишнього. Заряджаються швидко через тайп-сі. Поки враження тільки позитивні та й взагалі ми вже фанати прув геймінгу. Скоро зберемо вже сетапи
Представник постачальникаЛеро, дякуємо вам за такий живий і щирий відгук!
Дуже круто, що ви взяли різні моделі під свої вподобання — це прям ідеальний варіант. Приємно чути, що звук радує деталізацією, а дизайн і швидка зарядка залишили хороше враження.
Нехай сетап тільки прокачує ваші катки, а навушники й надалі тішать стабільною роботою. Гарного геймінгу!
- AlinaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
до цього користувалась дротовими і думала навіщо переплачувати за бездрот. тепер розумію навіщо)) по-перше нічого не зважає більше і звук об'ємний. в іграх чутно звідки стріляють і це реально допомагає. додаток прикольний, поналаштовувала під себе, все круто
Представник постачальникаДобрий день, Alina!
Щиро дякуємо за такий розгорнутий та щирий відгук!
Нам дуже приємно, що бездротовий формат став для Вас приємним відкриттям, а об’ємний звук та точність позиціонування в іграх допомагають отримувати ще більше задоволення від процесу. Раді, що додаток також став корисним для персоналізації налаштувань.
Дякуємо за довіру до Proove Gaming та бажаємо яскравих перемог!
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
звук норм, баси є але не перебільшено. мікро теж ок, сидить комфортно. бездротове підключення стабільне, не відвалюється в рандомний момент як у моїх попередніх навушниках
Представник постачальникаДобрий день, Дарино!
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
Нам дуже приємно, що Ви відзначили збалансований звук, якість мікрофона та стабільність бездротового підключення.
Бажаємо приємного користування та тільки позитивних вражень!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Представник постачальникаДобрий день, Сергію!
Щиро дякуємо за високу оцінку!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники просто шикарні. Звук чистий, об'ємний, боялась, що через бездротовий режим будуть лаги, але ні, все літає плавно. Зібрані якісно, нічого не скрипить. Жалію тільки про те що не купила їх раніше. Однозначно вартують кожної копійки
Представник постачальникаДякуємо за такий емоційний і детальний відгук та за те, що обрали Proove Gaming.
Нам дуже приємно, що навушники Proove Gaming Bliss Pro виправдали ваші очікування — чистий та об’ємний звук, стабільне бездротове з’єднання і якісна збірка є для нас пріоритетом. Раді, що користування залишає лише позитивні враження.
Дякуємо за довіру до Proove Gaming. Бажаємо вам ще більше приємних моментів разом із нашою продукцією.
- Ліза В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручні, стильний дизайн, хороший звук, легкі у використанні.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що вам сподобались навушники та їхній дизайн. Бажаємо приємного користування
- Біляк М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зручні, дитині сподобались
Представник постачальникаМарія, дякуємо за вігдук та високу оцінку!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ці навушники просто вогонь Управління через додаток взагалі кайф, все під себе налаштувала швидко, ще мені сподобалось що амбушури м'якенькі і тканеві, а не як більшість суне екошкіру, яка через пів року облазить. Як на мене звук дуже якісний, налаштувала під себе і у іграх, і у прослуховуванні музики - все круто! Звук чіткий, збалансований, в іграх - дуже точний, мікро классний, мене чутни дуже чітко й добре, немає відчуття приглушенності
- Достоинства:
- звук чіткий, м'які амбушури, гарний мікро
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за такий детальний і щирий відгук! Раді чути, що вам сподобались звук, мікрофон, м’які амбушури та можливості налаштування через застосунок. Бажаємо приємних ігрових сесій та задоволення разом із Proove Gaming!
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував племіннику на подарунок. Не знаю, чому він вибрав саме це, але легше подарувати, ніж сперечатися. З цікавості вирішив їх трохи потестувати. Скажу одразу - гарнітура на любителя. В ній наче все непогане, ну, окрім звуку... Почав я звісно ж з тесту в грі, і тут гарнітура не виправдовує себе як ігрова. Тобто найкраще, що можна зрозуміти це напрям в якому знаходиться ворог, як і в будь-якій гарнітурі... а ні відстань, а ні кількість ворогу прикинути неможливо через те що звук змазаний і має відлуння. Мікрофон взагалі рідкісне сміття. Музику послухати з насолодою теж не вдалося. От наче знаєш, як повинен звучати трек, але в цій гарнітурі він звучить інакше, ну тобто навіть не звучить, а волає. Я розумію, що є люди, яким достатньо того, що навушники просто голосно кричать, але тут все перетворюється в кашу з постійним гулом, звук не здається потужним, він відчувається саме що перевантаженим.
Я так розумію, вся вартість гарнітури пішла на дизайн та підсвітку, а для звуку майже нічого не лишилося. Я б зрозумів, якби це був дизайнерський світильник чи щось таке, а от для звукового девайса це не годиться.- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Звук і мікрофон нижче середнього
Представник постачальникаДякуємо за такий розгорнутий відгук. Нам справді прикро, що звучання не виправдало ваших очікувань.
Іноді на якість звуку та мікрофона може впливати спосіб підключення - рекомендуємо під’єднувати USB-донгл безпосередньо до розʼєму на материнській платі, а не до передньої панелі корпусу. Це часто дає кращий і стабільніший результат.
Також хотіли б уточнити: чи сподобались навушники племіннику в користуванні загалом? Для нас це важливо, адже комфорт і задоволення користувача - пріоритет.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не підключаються до інтернету
Представник постачальникаДоброго дня!
Навушники не підключаються до інтернету напряму - вони працюють як аудіопристрій і підключаються до смартфона, ПК або консолі через Bluetooth / USB-донгл / AUX.
Будь ласка, підкажіть, до якого пристрою ви намагаєтесь їх підключити - ми із задоволенням допоможемо з налаштуванням.
- Москаленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Купили дитині на новий рік. Дизайн гарний, зручно сидять. Але мікрофон жах, шось шумить( купляли заради мікрофону.
Чи можливо їх обміняти? Чи на сервісний центр відправити?- Недостатки:
- Мікрофон
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності.
Рекомендуємо спочатку перевірити кілька моментів:
– якщо навушники підключені через USB-донгл, спробуйте під’єднати його безпосередньо до USB-порту на материнській платі (на задній панелі ПК), а не до роз’ємів корпусу - це часто покращує якість звуку;
– перевірте, щоб у налаштуваннях системи навушники були вибрані як основний пристрій запису та відтворення;
– за можливості спробуйте підключити навушники до іншого ПК або ноутбука, щоб виключити особливості звукової карти.
Якщо після цих дій проблема з мікрофоном залишиться, будь ласка, зверніться до підтримки Rozetka для обміну товару або звернення до сервісного центру за гарантією. Ми обов’язково допоможемо вирішити питання
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отримав сьогодні ці навушники дуже сподобалися, звук чудовий, на дотик приємні, в комплекті 2 кабелі, мікрофон працює чудово, є блютуз який можна підключити окремо, кабеля прикольні, одразу поставив на зарядку
Покупкою дуже задоволений, якщо кабель не влаштовує можна докупити довший
Мені для ноута та телефону все влаштовує- Достоинства:
- Чудові на дотик, прикольні кабеля, блютуз окремо, якісний мікрофон, звук чудовий з загоушенням постороннього шуму, для ігор чудово
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук, Ярославе!
Раді, що навушники виправдали очікування: і звук, і мікрофон, і комплектація.
Якщо захочете - до них дійсно можна докупити довший кабель, сумісність стандартна.
Бажаємо приємного користування та гарних вражень у іграх!
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер отличный звук долго держит заряд
Представник постачальникаСвітлано, доброго дня!
Дякуємо за теплий відгук
Раді, що ви задоволені звуком і автономністю навушників Proove Bliss Pro.
Приємного користування! Якщо виникнуть запитання - завжди на зв’язку
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якщо чесно то купувала їх через дизайн, але зі звуком вони також не прогадали
- Достоинства:
- стильний дизайн, хороший звук
- Недостатки:
- Недоліки не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що навушники сподобались і за дизайном, і за звучанням. Користуйтесь із задоволенням!
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший звук,зручні, мікрофон ще не перевірив,а так поки що все подобається
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що звук і зручність вам сподобалися. Сподіваємось, мікрофон також приємно здивує під час використання. Гарного користування!
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
мікрофон просто жахливий. такого конченого мікрофона я в своєму житті не бачив - шумить під час запису просто капець, плюс довжина мікрофона недостатня щоб розмістити його прямо навпроти рота, він виходить трохи збоку. короче для того хто шукає навушники для гри геймерські Не рекомендую Це просто жах, а не гарнітура. жалкую о витрачених коштах.
провід 3,5 мм дуже короткий для компьютера. може для підключення джойстиков і нормально але для ПК просто шлак а не провод хоча якість провода дуже хороша, силікон.- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- жахливий мікрофон який не підходить для геймерів і запису чогось більш-менш нормального. шипить. короткий провід для підключення 3,5 мм.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Шкода, що мікрофон не виправдав очікувань
Ця модель підходить для ігрового чату або стрімінгу. Дуже дивно що така ситуація склалась, підскажіть яке ви використовуєте підключення, коли якість звуку не виправдала ваших очікувань.
Щодо довжини кабелю 3.5 мм ми обов’язково передамо ваші зауваження команді - вони допомагають нам покращувати продукцію. Якщо потрібна порада у виборі моделі з кращим мікрофоном - із радістю допоможемо!
- Марина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Велике дякую за такий товар, швидко приїхав, дуже гарний звук, дитина задоволена
Представник постачальникаМарина, дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що навушники швидко приїхали та сподобались дитині. Гарного користування!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отримала навушники.Побігла додому одразу перевіряти.Перше, що мене трохи занепокоїло, що не змогла скачати додаток через QR код,пішла його шукати в інтернетах. Коли вже знайшла, то довго не могла додати навушники,коли все ж таки наче додала, то в додатку часто вибивало, писало- відʼєднано.Потім вирішила перевірити мікро, так як світла немає, щоб перевірити з пк,то пішла відправляти голосове повідомлення сестрі, і я дуже засмучена, бо майже не чути що я казала, і фоном шуми. Дуже сподіваюсь, що це я просто не розібралась, і завтра зі мною звʼяжеться служба підтримки і допоможе з цими питаннями. Поки не можу дати оцінки, так як не розумію, проблема в тому, що я трохи тупенька, чи то навушники прийшли не якісні/браковані.
- Достоинства:
- Подобається упаковка і самі навушники
- Недостатки:
- Поки не можу однозначно сказати.
Представник постачальникаВалентино, доброго дня!
Дякуємо, що так детально описали ситуацію - це дуже допомагає
Насамперед хочемо вас заспокоїти: за описом схоже, що проблема не у навушниках, а у моменті підключення та налаштування.
Щодо застосунку
Правильна назва додатку - Proove (для Android для iOS).
QR-код інколи може не зчитуватися через освітлення або кут, тому пошук у магазині додатків - найвірніший спосіб.
Щодо підключення навушників
Якщо додаток показує «від’єднано», найчастіше це означає, що навушники вже підключені через Bluetooth напряму до телефону, але додаток не отримав доступ.
Рекомендуємо:
Видалити навушники зі списку Bluetooth-пристроїв.
Повторно підключити, але вже через застосунок.
Переконатися, що додатку дозволено доступ до Bluetooth.
Перевірка мікрофона
Важливо: у смартфонах месенджери інколи використовують власну обробку звуку, через що мікрофон може звучати тихіше.Для точної перевірки краще зробити тест у:
– «Диктофоні»,
– телефонному дзвінку,
– або в будь-якому додатку для запису голосу.
Так ви зрозумієте, чи все ок зі звуком.
Будь ласка, не хвилюйтеся — ми обов’язково допоможемо розібратися
Навушники Bliss Pro проходять тестування на заводі, тож брак - рідкість, і за вашим описом поки що він не підтверджується.
А якщо буде зручніше, ми теж можемо підказати прямо тут - напишіть, будь ласка, який у вас телефон (Android чи iPhone), і ми підкажемо правильну послідовність дій. Також ми рекомендуємо звернутись у місце продажу для більш детальної діагностики.
Ми поруч!
- СлаваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якість очікувана. звук норм, мікрофон добре поводиться під час розмов. Бюджетні навушники, які закривають повсякденні потреби в іграх
- Достоинства:
- посадка
- Недостатки:
- розмiз навушникiв, зробив би бiльше
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що Proove Gaming Bliss Pro виправдали очікування за якістю звуку та мікрофоном - це саме те, на що ми робимо акцент у цій моделі.
Щодо розміру навушників - дякуємо за зауваження. Ваші побажання передамо команді розробки, щоб у майбутніх версіях зробити посадку ще комфортнішою для більшої кількості користувачів.
Дякуємо, що обираєте Proove! Якщо виникнуть додаткові питання чи потрібна допомога - ми завжди на зв’язку.
- РусОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Много писать не буду, звук норм, микрофон соответствует, бюджетные наушники по качеству выше чем цена. мне нравится
- Достоинства:
- посадка
- Недостатки:
- вес
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Раді, що навушники вам сподобалися і за якістю перевершили очікування. Приємно чути, що звук та мікрофон виправдали себе, а посадка стала окремою перевагою.
Якщо під час користування виникнуть питання - із радістю допоможемо!
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
звук норм! пiд клаву саме то!
- Достоинства:
- мiкрофон
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо, Тетяно!
Раді, що Bliss Pro підійшли під клаву і порадували якісним мікрофоном
Ваш відгук мотивує нас робити ще більше стильних і зручних девайсів для геймерів