Отзывы покупателей о Крем для бритья для чувствительной кожи Proraso с экстрактом зеленого чая и овса 150 мл (8004395001231)
- AI аналіз відгуків33 відгуки: 85% позитивні, 10% нейтральні, 5% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний крем
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний крем. Брав помазок, чашу, гарячу воду. Ніякої густої піни в мене не вийшло. Піна з зі звичайного балона здається густіша. Тюбик трохи придавлений, термін придатності загнутий так щоб його не було видно. Розігнув: 12 09 це що грудень 2009 року? Думаю хтось діставав його з коробки і загинав дату. Або йому вже 17 років або щось тут не те.
- Недостатки:
- Дата на кремі 12 / 09
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стягує шкіру
- Роман
Відверніть загнуту запайку де пробита дата виготовлення і усе стане зрозуміло. Там 2012 рік.
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем пахнет хорошо
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перше моє знайомство з Proraso,дуже сподобалося,надалі буду користуватися тільки цією маркою
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене дуже чутлива шкіра, після кожного гоління порізи і подразнення. З цим кремом їх майже немає а бувають випадки що взагалі немає подразнення. Лосьйон теж цієї фірми кльовий. Короче однозначно лайк.
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Italian style
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продукт залишив тільки приємне враження
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний.
- Достоинства:
- Якісний!
- Недостатки:
- Немає.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем для гоління чудовий
- Достоинства:
- Якісний
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слетела резьба на колпачке на тюбике через неделю. За это 4 звезды.
Сам крем прекрасный, пользуюсь давно уже, запах приятный, хватает надолго- Достоинства:
- Запах, заживляющий эффект, не стягивает кожу (у меня чувствительная)
- Недостатки:
- Плохое качество упаковки
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем для гоління, має приємний запах, і легко збивається в піну, невеликої кількості вистачає, щоб збити густу піну для комфортного гоління) пробував з лезами Wilkinson sword та derby premium
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний крем. Беру під небезпечну бритву.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий крем, приємний запах.
- Недостатки:
- Магазин rozetka не піклується про пакування пройшло декілька товарів просто обгорнуті плівкою.
- Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колись вже брав цей крем, але потім голився іншими. Спробую ще раз по акції. Дуже сподобався запах
- Достоинства:
- Ціна по акції, аромат
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Креми цієї фірми юзаю вже не перший рік, однозначно лайк.
- Достоинства:
- Шкіра немов у дитини, а мені 46.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперовий крем, взбивається за 20сек , піна густа і слизька але не об'ємна як коли взбиваєш мило. Гарна альтернатива для тих хто не хоче тратити багато часу на взбиття піни з мила.
- Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дивився огляд на ютуб, де його дуже хвалили, тому очікував, що буде краще. Піниться не сильно, тому доводиться видавлювати досить багато, але по акції норм. Гарний запах, великий об'єм.перший раз купуючи крем Proraso, може варто спробувати інші. Загальна оцінка 4 за повну ціну не купив би
- Достоинства:
- Акційна ціна, об'єм, запах, зовнішній вигляд і пакування, легенда
- Недостатки:
- Не густа піна, досить багато витрачається на гоління
- Юрій Я***
Брехня. Піни багато виходить, густа, мало видавлювати потрібно. Кращого немає чим цей крем. Мені хватає мінімум на рік.
- Алексей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто кращий крем для гоління!
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Взагалі відсутні
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем, взбивается очень хорошо. Скольжение очень хорошее
- Достоинства:
- Качество
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем ще не пробував, але пакування таке, що здається ніби ним хтось користувався: коробка пом'ята, тюбик здавлений і фарба пошкоджена, захисної фольги під кришкою немає (не впевнений чи вона там має бути)
- Достоинства:
- Гарний запах
- Недостатки:
- Пакування
- Тарас Р***
Деякий час користуюсь. Чудовий крем. До цього користувався кремом Nivea (білий). Цей дає трохи густішу піну і вигідніший з точки зору ціна/об'єм.
- Владислав
Багато різних кремів цієї марки мав, ніколи захисної плівки не було :(
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень качественный крем для бритья,(помазок обязательно ) использую не первый раз ,качественный для работы с условием особенно идеального скольжение для опасной бритвы/щаветки. Использую также со станком и Gillette бритвой, после использования кожа без раздражения ( хотя на всякий случай индивидуально используйте крема ) , и мягкая приятная на ощупь и запах остаётся также )
- Достоинства:
- Качество , скольжение , после использование крема
- Максим П***
Я пользуюсь без помазка, нужно просто на влажную кожу хорошо втирать крем и получится густая пенка, потом подожать 20-30сек. и сбриваться обычным станком будет прекрасно и разражения не будет.
- Дима Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволен.
- Шадьков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах не дуже
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я, раньше пользовался гелям ИНТЕЗА. Сейчас его в Украину не привозят. Поэтому нашёл замену этот крем . Что могу сказать ВЕЩЬ.
- Достоинства:
- Очень хороший
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный крем. Лёгкий запах овса, расход очень маленький, взбивается очень быстро. Не нужно "играться" с мылом из банки. Более "жирный" и лучше скользит.
Тут пишут про защитную пленку под крышкой: ни в кремах, ни в мыле, ни в лосьоне Прорасо я не видел защитную пленку. Просто картонная коробка, а внутри тара с продуктом без доп пленок и фольги. А может я уже и забыл)))- Достоинства:
- малый расход, скольжение. Не стягивает кожу после бритья. Удобно использовать и хранить.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нет защитной пленки и такие следы от нажатий.такое ощущение что им уже пользовались,а так запах приятный еще не пробовал.Оценку низкую ставлю только за то что ощущение что бу,и так не только я считаю,видел уже подобные отзывы под другими видами
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- ощущение что бу
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволен. Чуть дороже чем аналоги других производителей но тут обьем больше - тоже самое по цене
- Достоинства:
- Хорошо пенится, не быстро сохнет на коже
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пахнет приятно, взбивается помазком легко. Отличный крем
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем
- Достоинства:
- Приємно пахне, пом'якшує та заспокоює шкіру.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем для чутливої шкіри. Зменшує подразнення, почервоніння
- Достоинства:
- Зменшує почервоніння
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень качественный крем для бритья, беру уже во второй раз. Тюбика (150 мл) хватает на долго.
- Достоинства:
- Лёгкий, освежающий аромат. Не вызывает раздражения и сухости кожи.
- Володимир
Чи для цього крему потрібно помазок чи можна без нього спінити?
- Павло О***
Помазок треба
- Максим П***
Можна без помазка
- Клим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах вівсу. Нагадує літо )))
Насправді рекомендую крем прорассо, для цінувачів класичного гоління саме те що треба.- Достоинства:
- Одні плюси