- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Разноцветный
Приємна тканина. Гарний принт! Купую mirson не перший раз, завжди задоволена. Тільки у них такі веселі принти хорошої якості ;)
- Достоинства:
- Якість, принт.
- Вера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Серый
Товар дуже сподобався, якість дуже хороша. Після першого прання колір не змінився. Щиро дякую.
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що простирадло MirSon Hendri 17-0543 вам сподобалося і якість виправдала очікування.
Приємно чути, що після прання виріб зберіг колір та вигляд. Бажаємо вам затишного та комфортного користування!
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Серый
Якість гарна , візерунок цікавий. Купляю не в перший раз, рекомендую. Буду купувати ще.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за довіру та повторну покупку!
Раді, що простирадло MirSon "Hendri" вам сподобалось — і за якістю, і за дизайном.
Чекаємо на вас знову, приємних покупок і затишних ночей!
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Серый
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що простирадло MirSon "Hendri" вам сподобалося.
Дякуємо за довіру та приємну оцінку
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Серый
Якісні простирадла, гарні котики підіймають настрій! Рекомендую!
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що простирадло MirSon Hendri не тільки потішило якістю, а й подарувало гарний настрій завдяки милим котикам
Нам надзвичайно приємно, що ви рекомендуєте наш товар!
Нехай кожен день починається з посмішки :)
З повагою, команда MirSon
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Серый
Клас!
Рекомендую!!!- Достоинства:
- Якісний пошив, неперевершений малюнок і просто чудова простинка!
- Недостатки:
- Немає!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що простирадло MirSon Hendri справило на вас таке позитивне враження.
Ваші слова про якість пошиву та дизайн — найкраща мотивація для нашої команди.
Нехай користування буде приємним і комфортним щодня!
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Серый
Якісне,симпатичні котики,піднімають настрій)Ще не прала
- Достоинства:
- Красиве
- Недостатки:
- Дорогувате
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук про простирадло MirSon Бязь 17-0543 Hendri 150*220 см! Нам дуже приємно, що вам сподобався дизайн із симпатичними котиками, які дарують гарний настрій. Ми цінуємо вашу думку щодо вартості та завжди працюємо над тим, щоб якість відповідала ціні. Дякуємо за довіру до MirSon!
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Серый
Норм простирадло за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна якість матеріал
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що простирадло MirSon Бязь 17-0543 Hendri виправдало ваші очікування за співвідношенням ціна-якість. Завжди раді вашим замовленням!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Серый
Качество отличное
Представник постачальникаДякуємо за ваш чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що вам сподобалась якість простирадла — це для нас найкраща оцінка
Щоб комплект виглядав ще гармонійніше, радимо звернути увагу на постільну білизну з тієї ж серії — впевнені, вам сподобається і стиль, і комфорт:
Переглянути постільну білизну ссылка
Дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Гарного вам сну
- Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 220. Цвет: Серый
Рекомендую
- Достоинства:
- Чудова тканина, котики гарні.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Серый
Ткань плотная, рисунок красивый. Товар соответствует описанию. Брала в комплекте с наволочками. Простынь пошита неплохо, наволочки - с перекосом.
- Достоинства:
- Плотность, цвет.
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Серый
Составили комплект из пододеяльника и простыни, ждем наволочек. Расцветка очень нравится. Очень хорошо упакована. Выглядит добротно жестковато, толстоканно. После первой стирки при 30 градусах ушла жесткость, ткань стала тоньше, цвет сохранился. По акции - замечательное приобретение!
- Достоинства:
- Расцветка, ткань.
- Недостатки:
- Нет.
- bombon0808Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 240 x 260. Цвет: Серый
Купила простынь больших размеров, люблю хорошо заправлять в кровать. Довольна. Бязь ткань мне очень нравится.
- Достоинства:
- Все отлично. Хлопок 100%
- Недостатки:
- нет.
Представник постачальникаДобрый день, уважаемая Вombon! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!