- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 120 x 190. Цвет: Разноцветный
Все добре
- Продавец Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 120 x 190. Цвет: Разноцветный
Гарне простирадло і упаковка)))
- Продавец Gentle sleep
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Разноцветный
Задоволені)
- Продавец Gentle sleep
- Влада Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Разноцветный
Чудове простирадло. Нормальної якості, принт точно як на фото. Дуже веселий. Дитині сподобався. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість, колір
- Продавец Gentle sleep
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Разноцветный
Ніби все не погано але майте на увазі що малюк може бути горизонтальний а не вертикального направлення як на фото.
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Принт не відповідає фото
- Продавец Gentle sleep
Дякуємо за ваш відгук
Хочемо уточнити, що принт повністю відповідає заявленому дизайну та фото виробу.
Розкрій тканини здійснюється згідно з розміром виробу, тому напрямок малюнка може бути як горизонтальним, так і вертикальним — залежно від габаритів конкретного розміру.
Якість матеріалу та сам принт залишаються незмінними
Дякуємо, що обираєте нас!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Разноцветный
дякуємо за співпрацю!
- Достоинства:
- Товар відповідає фото, швидка відправка, Рекомендуємо до співпраці! Повністю задоволені!
- Недостатки:
- відсутні.
- Продавец Gentle sleep