Отзывы покупателей о Упаковка Капли ProVET МЕГАСТОП для кошек 4-8 кг 1пх1.0 мл (инсектоакарицид, антигельминтик) 2 уп. (2700000041338)

• Анна С***

В нас вибаглива кішка і проблемно переносить обробки. Обробляємо кожного місяця різними краплями, в основному, іноземними. Ці краплі робить наша Україна, недорогі, працюють гарно, плямка із холки висихає швидко. Знизила 1 зірочку,бо від іксодового кліща (котрий переносить хвороби) захищає 50/50. На свої гроші—топ. В кого котики в квартирі і нікуди не виходять,то вам ці краплі підійдуть ідеально

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Марина Ш***

Сьогодні в мене померло 2 кота від них, ми перший раз користувалися цими каплями, молоді коти 1 рік, бережіть своїх тварин, не беріть ці дешеві засоби, це яд

• Таня т***

Как вы их применяли? Наружно, на холку? Сочувствую очень, но опишите, если возможно, картину. Вы обработали, и именно после этого котикам стало плохо, не смогли спасти? В клинике были, мнение врача есть?

• Роксолана

Уже на протязі всього літа бліх у кота немає капаєм раз на місяць,кліщів теж нема

• Наталія

Добре допомагає від бліх

• Валентина Г***

Чудовий дієвий препарат. Використовую кілька років.
    І кіт і кішка не реагують на нанесення, а бліх і кліщів на них немає, хоча багато часу проводять на вулиці. Думаю, що і глистів Мегастоп теж знищує, так як з апетитом проблем ніколи не виникає. І ціна приваблива.

Достоинства:
    Дієвий і недорогий
  • Олексій Т***

Придбав для обробки кота. Кіт не чухмариться, якщо брати,як засіб від бліх,то нормально. Захист від кліщів не дуже.

Достоинства:
    Якщо блохи,то порядок.
    Недостатки:
    Слабкий проти кліщів.
    • Юрій

Ці краплі від глистів,від бліх та кліщів інші краплі.

• Олексій Т***

Я і уточнив,що від кліщів не дієві. Для інших покупців,щоб розуміли ,як правильно застосовувати.