Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о ПРОФИЛАЙН шампунь глубокое очищение с алоэ для кошек 300 мл (PR242205)

• Ангеліна К***

Ціна -якість. Запах на шерсті після купання схожий на дешевий шампунь для волосся з ромашкою

• Вероника М***

Гарний шампунь за свої кошти

• Анастасия Л***

Очень хороший шампунь!

Достоинства:
    Хорошо пениться, кошка после него вкусно пахнет, удобний дозатор
    Недостатки:
    НЕТ
  • Найдьонов П***

Шампунь хороший, запах от кота отличный, но грязь не убирает

Добрий день, Павло.
      Дякуємо, що залишаєте свої відгуки. До складу шампуню входить комплекс натуральних компонентів, що м'яко видаляє бруд. Залежно від ступеня забруднення кота залежить ефективність шампуню. Якщо ви дасте більше інформації, ми зможемо відповісти більш розгорнуто. Сподіваємось на ваше розуміння і подальшу співпрацю!

• Найдьонов П***

Добрий вечір, він у мене з вулиці котик, додому узяв, і лапки та пузико забруднено котячим кормом, і це все у нього засохло і ніяк не можу його відмити

Доброго дня, Павло! Профілайн шампунь глибоке очищення з алоє містить у собі комплекс натуральних компонентів, що м'яко видаляє грязь, відновлює гідроліпідний баланс та регулює роботу сальних залоз. Відповідно до інструкції, вам потрібно рівномірно розподілити масажними рухами невелике кількість шампуню до утворення піні, не допускаючи злизування та попадання в очі та змити теплою водою. Сподіваємося, ми змогли відповісти на ваші запитання.

• Дмитрий К***

Котику подобається

Достоинства:
    Гарно пінеться
    Недостатки:
    Не має

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!