Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Капли ProVET Profiline инсектоакарицид для собак 4-10 кг 4 пипетки по 1.0 мл (4823082431045)

Оценка пользователей 3.78/5
  • Екатерина Ч***

Хорошие каплм. Блох, клещей нет у собаки, срок днйствия примерно 3-4 недели. Пользуемся уже больше года. Жаль что нельзя декоративных крыс им обработать, было бы удобно одной пипеткой сразу троих питомцев - пёсю и двоих крысиков.

Достоинства:
    Не вызывает аллергии, хорошо работает, не дорогой.
    Недостатки:
    Для моей собаки нету.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Trava M***
    Продавец: Rozetka

У меня тоже будьдожка, он аллергик, поэтому критически важно, чтоб не было блох. Разносит блошиный дерматит на всю спину и ничего нельзя сделать потом очень долго. Профилайном я обрабатываю уже несколько месяцев, с весны прошлого года. Очень боялась лета, которое вот только кончилось, потому что я так думаю у собаки аллергия именно на травяных блох. Но слава Богу. все прошло хорошо. Рекомендую очень эти капли

• Юрій

Капаємо собачку раз на місяць, паразитів не помічено. Ще жодного кліща не знімали, хоча живемо в лісисто-польовій місцевості)

Достоинства:
    Захищає від іксодових кліщів
  • Анатолій Т***

Все "OK"

Достоинства:
    Відсутня плата за доставку
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!

• Татьяна С***

Нормальные капли

Недостатки:
    Пока нет

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Елена

Справляется отлично, аллергии нет у собаки на них

Достоинства:
    Работают как заявлено
    Недостатки:
    Небольшой специфический запах в первый день использования

Добрий день, Елена! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Олеся Б***

Препарат працює

Недостатки:
    Дуже різкий запах
    Краще обробляти не вулиці

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Олександр Ю***

Пробовал адвантикс, но решил перейти на ети,непожалел.пол года не клещей не блох. Супер питомец Шпиц

• Катерина І***
    Продавец: Rozetka

Мы в деревне живем, недавно переехали, и клещи мой самый страшный страх. Профилайн работает. ттт за 1,5 года не сняла ни одного клеща, хотя соседи лечили собаку очень тяжело и дорого. А живем рядом, и гуляем на одном поле. Так что не думаю, что дело в везении. Теперь соседи тоже обрабатываются Профилайном. Хотя еще рано судить о каких-то результатах.

• Ирина К***

Отличные капли,нашей собаке помогли))))

• Алексей Б***

Отличные капли,обрабатывали собаке ,клещей и блох не было замечено.Йорк

Добрый день!
      Спасибо за доверие и выбор в пользу бренда Природа!
      Если Вам понадобиться совет или консультация, пожалуйста, обращайтесь!
      Желаем хорошего дня!

• Людмила

Користувалась каплями Профилайн в прошлому місяці, дві собаки пекинес та ши-тцу. Результат хороший. Замовила на наступний місяць.

Достоинства:
    3 в 1.
    Недостатки:
    Не виявила.

Добрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Юрій С***

Допомогло, вже два тижні бліх не має.

Достоинства:
    Ціна.

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Татьяна К***

Все ОК

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    не знайшла

• Людмила М***

Капли подействовали, но на очень короткий срок. Блошки исчезли недели на две, и опять появились. Одна надежда на то, что капли не очень токсичны и не травят моих питомцев. Цена не очень большая, но с учетом короткого срока действия, могли бы быть дешевле. P.s: собачки живут в доме, так, что блох прихватывают на выгуле.

Достоинства:
    Особых достоинств не вижу
    Недостатки:
    Слабо выраженное действие капель.
  • Анна

Обробили собаку. Через 3 дні після обробки скачуть блохи

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
  • Мария К***

Помогли недели на 3. Дальше блохи опять начали есть моего пёсика. Поэтому бестолковые капли. Лучше потратить лишних 50 грн и купить что-то получше

Недостатки:
    Действует до 3 недель

Добрий день, Мария!
      Ми вдячні за Ваш відгук! Щоб розібратися у цій ситуації, будь ласка, уточніть деталі, а саме:
      - чи враховували ви вагу улюбленця, при розрахунку дозування?
      - блохи лише 5% свого життя живуть на собаці, тому для більшої ефективності, рекомендується обробляти місця перебування улюбленця теж.
      Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас.
      Будемо чекати на Ваші коментарі!

• Natali X***

Для меня товар оказался напрасной тратой времени и денег

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    От блох не помогает, а клещей у нас нет пока.

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Краплі Профілайн протипаразитарні на холку для котів пройшли державну реєстрацію та обов'язкову процедуру клінічних випробувань. Ефективність препаратів проти бліх доведена та підтверджена в ході досліджень. При використанні обов’язково треба звертати увагу на дозування препаратів в залежності від ваги Вашого улюбленця. Також треба враховувати, що при виявленні блошиної інвазії у вашої тваринки слід також звернути увагу та обробити місця де тваринка перебуває (утримається, відпочиває). Це пов'язано, насамперед з особливістю життєдіяльності комахи (блохи). Блохи перебувають на тварині лише 5 % свого життя, а весь інший час у навколишньому середовищі (лежанка, килим тощо). Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!

• Юлія Щ***

Купувались на прохання військових для покинутих собачок, їх багато, тому шукала щось бюджетне. На бліх не подіяло зовсім. З кліщами краще - або нема, або знімають з шерсті (до обробки кожного дня знаходили у вушках і трохи на тілі).

Добрий день!
      - чи враховували ви вагу улюбленця, при розрахунку дозування?
      Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас.
      Будемо чекати на Ваші коментарі!

• Юлія Щ***

Я розумію, що дія залежить від багатьох факторів, але ж видно, що на кліщів діє, а на бліх ні (собаки з військовими під обстрілами, авжеж нічого навкруги не обробляється і кожна собака не зважується на вагах).

• Юлія Щ***

І ще хочу зауважити для представника. Своїй собаці даю у формі таблеток і вони діють, нічого навкруги додатково ніколи не обробляю.

• Катерина І***
    Продавец: Rozetka

Может от блошек и помогают но собаку мучают капец, всю ночь рвота, вялость

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Травит собаку
  • Люда Н***

Гроші на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Жодного результату.

Добрий день, Люда. Ми вдячні за Ваш відгук. При виявленні блошиної інвазії у вашої тваринки слід також звернути увагу та обробити місця де тваринка перебуває (утримається, відпочиває). Це пов'язано, насамперед з особливістю життєдіяльності комахи (блохи). Блохи перебувають на тварині лише 5 % свого життя, а весь інший час у навколишньому середовищі (лежанка, килим тощо). Для обробки приміщення рекомендуємо використати Інсектостоп спрей.

• Елена К***

Нашей собачке не помогло.Деньги на ветер