Отзывы покупателей о Витамины ProVET Profiline для кошек Биотин комплекс для шерсти 180 табл. (4823082431618)
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні вітаміни !
Вигляд шерсті у котиків помітно покращилась !)
Замовила вже повторно- Достоинства:
- Мабуть смачні, бо котики швидко з'їдають
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кіт гарно їсть ці вітаміни, що радує, на результат ще очікуємо, дякую.
- Достоинства:
- Подобаються тварині
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала вітаміни, про ефективність ще не можу судити. Але не сподобалось, що баночка прийшла відкрита, це неприємно насторожує Але кішка їсть їх, сподіваюсь, все буде з нею буде добре
- Достоинства:
- Ще не знаю.
- Недостатки:
- Баночка прийшла з відкритою фольгою.
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На жаль кішка відмовляється їх їсти.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моєму котику не сподобались ці вітаміни. Доводиться підмішувати у вологий корм.
Шерсть дійсно стала шовковистою, котик став більше пити воду, це також гарно.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Смак. Запах пивних дріжджів
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудові вітаміни. Рекомендую! У мене котик британець золота шиншила, коли линяє, багато шерсті. Навесні у нього сильно полізла шерсть, прямо випадала клаптями, з'явились залисини. Ми засмутились дуже, навіть жартували що замість британця буде у нас сфінкс :)
Вирішили спробувати ці вітаміни, спочатку давали не по інструкції, по 3 вітамінки за один раз на день, котик їв з задоволенням, навіть просив ще. Пройшов тиждень не було ніякого результату. Вирішили давати йому просто, у якості смаколика, пройшов ще тиждень і ми помітили що шерсть почала випадати менше, коли пройшли весь курс лікування, у котика почали заростати залисини. наразі котик красунчик, навіть менше линяє ніж зазвичай. Тому не поспішайте робити висновки, можливо потрібен час або збільшити дозування. Нашому котику дуже допомогло. Звичайно це дуже індивідуально- Достоинства:
- смачні, котик їсть сам
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дякую. кіт просить кожен день
- ЄваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кішці дуже сподобались, їсть сама і навіть просить
У формі сердечка) - Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моїм котам подобається.
- Світлана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую!
- Світлана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щиро дякую!
- Штома А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після цих вітамінів у кота почалось блювання, втрата апетиту. Навіть воду не пив. Ледь спасли ентеросгелем. Можливо, просто співпадіння, але після того він від них втікає як тільки дістаю банку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Отруєння, кіт ледь не помер
Представник постачальникаДобрий день. Нам дуже прикро, що так сталося з Вашим котиком. Для уточнення обставин і виявлення можливих проблем просимо Вас звернутися до виробника і описати ситуацію. Дякуємо! Гарного дня!
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну зїла.п далі шо? ЧИКАМО
- Достоинства:
- Дуже гарно
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- КарлосОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Витамины ни о чем. Пропили месяц по 2 шт. Шерсть лезет еще больше. Из питания корм, вареная рыба, вареная курятина.
- Лідія
Вибачте, відповім як заводчик, який має досвід годування натуралкою. Варене м'ясо можна давати собакам, але не котам. Котам воно не приносить жодної користі, тому що у вареному м'ясі немає таурину, який просто необхідний котам. Крім того, м'ясо, це тільки називається так, а це повинен бути мікс, тобто, м'ясо-кісткова суміш. І її потрібно робити по пропорціям. Найбільше у цій суміші має бути м'язової складової, а це в першу чергу серце. Мікс, перед тим, як його давати коту, має бути промороженим щонайменше 5 діб. Надто багато писати, тут такої можливості немає. Пошукайте інформацію в інтернеті "Натуральне харчування котів", у Фейсбуці і в Телеграм навіть цілі групи присвячені цій темі є. Пошукайте. Здоров'я котику.
Представник постачальникаДобрий день! Дуже прикро що вітаміни Профілайн не підійшли вашому котику. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!
- Татьяна Л***
Повністю підтримую коментар Лідії.
Припиніть це недолуге знущання над котиком, та перестаньте давати невидотипове харчування!
Коти - облігатні хижаки, харчуються сирим м'ясом, а не вареною рибою чи куркою!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В перший день як отримав відкрив, дав своїй киці понюхати, довго принюхувалась але не захотіла. Ну думаю добре, загорнув в салфетку і поклав на столі. Шоста ранку, чую на столі рух, котяра ходить шось винюхує. Відкрив салфетку, вона накинулась і з'їла. Ввечері поклав перед нею, відразу з'їла. Подивимось чи буде результат за місяць
- Достоинства:
- Нормальна ціна
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви залишились задоволені вітамінами Profiline.
- Аліна
то чи був результат?
- Олексій С***
Конкретно в нашому випадку, результату не помітив. Скільки вона їх їла, шерсть не стала кращою і далі випадала кусками. Але можливо це індивідуально, бо раніше їй порошки від пуріни допомогли, десь рік тому, а цього разу ні те, ні інше.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Помогает
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коту сподобались, їсть сам та ще просить, результат подивимось
- Олексій С***
Доброго дня. Підкажіть, допомогло? А то я своїй киці шукаю. Спочатку давали фортіфлору від пуріни, але тепер через 2 роки не бачу від нього ефекту, від слова зовсім.
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
- Достоинства:
- Быстро
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С руки даю витамину, кошка пытается жевать, не глотает, витамин просто выпадает с рота, интерес не проявляет. Чтоб съела витамину, приходится дробить и перемешивать с едой.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітаміни подобаються усім моїм котикам.