Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Блок питания для ноутбука HP 19.5V 4.62A 90W DC 4.5*3.0 19.5V

• Радіон Г***
    Продавец: Zyntrex

Купував блок, тому що старий зламався,і ноутбук перестав працювати, як виявилось справа не тільки в блоці живлення,а і в самому ноутбуці.Точно сказати не можу, тому що ноутбук не працює,але новий блок перевірили індикатором, і живлення іде.Якщо з ремонтують ноутбук напишу точно.

• Продавец  Zyntrex

Добрий день, дякуємо Вам за відгук! :)

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zyntrex

Зарядка відповідає опису, все працює, швидко доставили

Дякуємо за відгук!

• Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zyntrex

Только что получил блок питания, пока что точно сказать ничего не могу, через 5 минут работы блок сильно нагрелся, хотя взяли на 90 Вт, а перед этим был на 65 Вт и так сильно не грелся, в общем несколько дней понаблюдаю.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Сильный нагрев
    • Продавец  Zyntrex

Вітаю! Нам прикро, що так сталось. Чекаємо декілька днів на зворотній зв'язок стосовно блоку живлення. У разі, якщо проблема залишилась - пропонуємо обміняти товар на новий, зробити знижку або повернути кошти за товар. Дякуємо за розуміння!

• андрій в***

Зарядка й*****а через 10 годин користування

• Продавец  Zyntrex

Клієнт замовив блок живлення потужністю 90W. Як виявилось потім при розмові - ноутбук в нього MSI Cyborg, якому потрібен блок живлення від 120W+. Звісно, що наш блок не витримав і згорів. Прошу бути уважними, перш ніж замовляєте товар.