Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Подгузники Pufies Fashion & Nature Junior 5 (11-16 кг) 138 шт (3800024036019)

Оценка пользователей 4.6/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46

Недостатки:
    Швидко продаються, не завжди є в наявності
  • Борис А***

• Альбіна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 138

Я беру не перший раз, влаштовує якість, немає питань до виробника по цому продукту. Але поясніть будь ласка чому завжди чую запах хімії, зверніть на це увагу, так як це впливає на рішення а чи не переходити нам на інший бренд, хоча мені ваш подобається. Чекаю відповіді.

Доброго дня!
      Дякую за Ваш відгук. При виробництві Pufies не використовується хлорний відбілювач, лосьон та віддушки. Якість кожної партії контролюється та не випускається в продаж без підтвердження відповідності всім вимогам міжнародних стандартів. За даними міжнародної лабораторії SGS весь асортимент Pufies відповідає класу А, що є найвищим класом якості в сегменті дитячої гігієни.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46

Супер, отличная цена по акции, нам помогли при аллергии. Мы довольны!

Достоинства:
    Не протекают, не пережимают, не воняют, не вызывают аллергию, не спадают, не свисают, хватает на ночь.
    Недостатки:
    Цена без акций
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 138

Неприємне враження, оскільки ніякої іграшки мʼякої немає. Підгузки не у коробці як на фото, а змотані упаковочною плівкою три менші пачки.
    Самі підгузки ще не використовували.

Недостатки:
    Товар не відповідає опису
    • Маргарита С***

Там має бути іграшка?
      Хіба на фото не рендер, щоб показати, що це упаковка з 3 шт?

• Катерина З***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 46

Хорошие памперсы . Всю ночь спали , не протекли . Не громоздкие, тоненькие . Дизайн подгузника классный. Заканчиваем уже 3ю упаковку

Достоинства:
    Не протекают, тонкие , красивые