- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Серый. Высота: 49. Глубина: 50
Пуфом задоволені
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Гарний куб,приємна тканини.
Дякую. - Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Дуже гарна і практична річ. Залишились задоволені, все підійшло. Колір особливо сподобався. Дуже зручно, що економить місце в кімнаті ( коли приходять гості, зʼявляється аж 5 стільців). Все супер, сервіс на висоті.
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Серый. Высота: 49. Глубина: 50
Швидка доставка, повністю задоволені якістю. Особливо порадувала наявність колісчаток і ще продавець намалював схему для зручності складання
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Доброго вечора
Так мені все сподобалось естетичний ,зручний і висота дуже комфортна.Я цілком задоволена цією покупкою. - Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Просто ракета
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Просто супер.
- Достоинства:
- Міцні, гарна якість. Чудовий колір
- Недостатки:
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Черный. Высота: 49. Глубина: 50
Пуф супер, рекомендую
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Дуже гарна якість і швидко відправлено
- Достоинства:
- Важке, зручне
- Недостатки:
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Серый. Высота: 49. Глубина: 50
Товаром задоволена, повністю відповідає опису
- Достоинства:
- Зручно , компактно, Ганно
- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Коричневый. Высота: 49. Глубина: 50
Відповідає опису. Все чудово.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Коричневый. Высота: 49. Глубина: 50
Пуф трансформер дуже сподобався, займає мало місця, а посадити за стіл можна 5 людей. Рекомендую всім
Пуф просто БОМБА, якість, колір чудові, рекомендую всім
- Яніна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Це просто знахідка! Пуф 5 в 1— ідеальний варіант для дому: комфортний, практичний і гарно вписується в інтер’єр та ще компактний. Я задоволена покупкою.
- Недостатки:
- Христина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Хочеться відмітити оперативність продавця, дуже швидко взяли в роботу дане замовлення, зателефонували пройтись по деталям. Приємні у спілкуванні.
Товар приїхав гарно запакований. Самі стільці дуже гарної якості, як сама тканина так і металеві конструкції. Приємно вражені, що продавець на кожному стільки відмітив почерговість, в якому порядку який стілець складається.
В загальному враження на найвищому рівні.- Недостатки:
- Крістіна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Пуф справді 5 в 1 не просто маркетинг. Усі 5 стільців зібрані якісно, легко дістаються й складаються назад. Виглядає стильно, сірий колір універсальний. Дуже зручна річ і як пуф, і як набір стільців для гостей.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Отримала пуф
Він просто прекрасний
Дякую Вам за якість і чудовий пуф який мене радує щодня- Достоинства:
- 200
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50
Дуже, компактний, легкий, стильний, зручний та красивий. Всім рекомендую!)
- Достоинства:
- Компактний та міцний
- Недостатки:
- Не має