Отзывы покупателей о Пуф трансформер 5 в 1 коричневый шоколадный мягкий велюровый каркасный раскладной квадратный 50 см складной лофт на колесах колесиках табуретки пуфик куб табурет стул 5в1 в одном прихожую кухню гардеробную гостиную зал офис для туалетного столика трюмо

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Серый. Высота: 49. Глубина: 50

Пуфом задоволені

• Альона Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Темно-серый. Высота: 49. Глубина: 50

Гарний куб,приємна тканини.
    Дякую.

• Марина Т***

Дуже гарна і практична річ. Залишились задоволені, все підійшло. Колір особливо сподобався. Дуже зручно, що економить місце в кімнаті ( коли приходять гості, зʼявляється аж 5 стільців). Все супер, сервіс на висоті.

• Аліна Г***

Швидка доставка, повністю задоволені якістю. Особливо порадувала наявність колісчаток і ще продавець намалював схему для зручності складання

• Мар'яна К***

Доброго вечора
    Так мені все сподобалось естетичний ,зручний і висота дуже комфортна.Я цілком задоволена цією покупкою.

• Денис М***

Просто ракета

• Олеся Б***

Просто супер.

Достоинства:
    Міцні, гарна якість. Чудовий колір
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Черный. Высота: 49. Глубина: 50

Пуф супер, рекомендую

• Ольга С***

Дуже гарна якість і швидко відправлено

Достоинства:
    Важке, зручне
  • Анна Ц***

Товаром задоволена, повністю відповідає опису

Достоинства:
    Зручно , компактно, Ганно
  • Петро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy. Ширина: 50. Цвет: Коричневый. Высота: 49. Глубина: 50

Відповідає опису. Все чудово.

• Андрій

Пуф трансформер дуже сподобався, займає мало місця, а посадити за стіл можна 5 людей. Рекомендую всім

• Андрій

Пуф просто БОМБА, якість, колір чудові, рекомендую всім

• Яніна Г***

Це просто знахідка! Пуф 5 в 1— ідеальний варіант для дому: комфортний, практичний і гарно вписується в інтер’єр та ще компактний. Я задоволена покупкою.

Достоинства:
    Якість
  • Христина Г***

Хочеться відмітити оперативність продавця, дуже швидко взяли в роботу дане замовлення, зателефонували пройтись по деталям. Приємні у спілкуванні.
    Товар приїхав гарно запакований. Самі стільці дуже гарної якості, як сама тканина так і металеві конструкції. Приємно вражені, що продавець на кожному стільки відмітив почерговість, в якому порядку який стілець складається.
    В загальному враження на найвищому рівні.

Недостатки:
    Відсутні
  • Крістіна Н***

Пуф справді 5 в 1 не просто маркетинг. Усі 5 стільців зібрані якісно, легко дістаються й складаються назад. Виглядає стильно, сірий колір універсальний. Дуже зручна річ і як пуф, і як набір стільців для гостей.

• Валентина М***

Отримала пуф
    Він просто прекрасний
    Дякую Вам за якість і чудовий пуф який мене радує щодня

Достоинства:
    200
  • Юрій Ш***

Дуже, компактний, легкий, стильний, зручний та красивий. Всім рекомендую!)

Достоинства:
    Компактний та міцний
    Недостатки:
    Не має