Отзывы покупателей о Мужские кроссовки Puma Trinity 38928912 44 (9.5UK) 28.5 см Черные с белым и салатовым (4065454968067)
- Денис Д***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Белый с серым. Размер: 41
Взуття симпатичне тагарно виглядає на нозі, на цьому переваги закінчуються, відчувається дисколмфорт при носінні в районі носка при довгому носінні, Після року експлуатації почала відклеюватися підошва, при порівнянні з рібок які в токому ж ціновому діапазоні та відслужили мені три роки то це мене мяко кажучи засмутило
- Достоинства:
- Привабливий дизайн
- Недостатки:
- Якість не відповідає ціні
- Евгений Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым и оранжевым. Размер: 42.5
Дуже комфортні , майже не знімаю їх )
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Сталося це рік тому
Замовив свій 42 (8UK) розмір 27 см за акційною ціною. Але вже при примірці відчув, що на мою вузьку стопу не підходять, ніби замалі, та й взагалі неприємні відчуття в носку. З іншої сторони, устілка і решта виконання взуття була чудовою.
Забирати не став, а на розмір більше вже не було в наявності.- Достоинства:
- Недостатки:
- Маломірять, можуть викликати дискомфорт в носку
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с голубым. Размер: 44
Кроссовки смотрятся привлекательно и аккуратно на ноге, хоть у меня 44 размер (28.5см) лёгкие даже при толстой качественной подошве, ходить удобно и комфортно, ношу и доволен
Фото не загружает (не поддерживает хорошее качество)- Достоинства:
- Красивые, качественные, не тяжёлые, комфортные
- Недостатки:
- Не обнаружено, пока что
Соответствует
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым и голубым. Размер: 43
Дуже гарна і зручна модель. В живу ще крутіші, ніж на фото.
- Тимур Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и оранжевым. Размер: 44.5
Честно говоря, они прекрасны
- валентин п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и оранжевым. Размер: 44
Норм
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 43
Непогана модель, якщо брати на розмір більші. Виявились замалі та не комфортні. Якщо ж носити на 42 розмір то доволі м'які. Лівий почав скрипіти під час першого ж носіння, такой і зоні пальців шви почали натирати
- Недостатки:
- Маломірять, лівий поскрипує після першого ж носіння
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с коричневым и черным. Размер: 41
Взяла для себе, вважаю їх повністю унісекс. Задоволена. Якісне пошиття, висока підошва, дизайн
- Достоинства:
- Стильні, зручні
- Илья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 43
Кроссовки очень неудобные, давит на мизинцы на обоих ногах, причем с левой стороны есть какой-то шарик(может быть клей) который и давит в ногу. Не рекомендую к покупке, больше покупать пуму не буду, купил две пары, одни протерлись через 2.5 месяца, вторые же крайне дискомфортные и находится в низ целый день мученик для ног.
- Достоинства:
- Исходя из недостатков, достоинств я не вижу.
- Недостатки:
- Указал выше
- Артем З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым и синим. Размер: 42.5
несоответствие размеров
- Достоинства:
- Недостатки:
- маленькие и узкие
Узкая
Маломерит
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 44.5
Кросівки супер, з пласкостопією можна спокійно носити
- Достоинства:
- Висока платформа, гарно фіксують ногу, стильні, зручний супінатор(устілка)
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый. Размер: 43
Чудові
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
"Кінь на чотирьох, та й то спотикається." Чи то підробка? Вперше залишу негативний відгук! Купив кросівки по акції, взимку, коли в них реально не походиш. Приміряв - підійшли. Ось середина березня - взув. Жах, ходити не можливо, нога права болить. Лівий в нормі, а правий виявився бракований, носити не можливо. Почав придивлятись - так, правий коротший за лівий, також правий відрізняється від лівого рівнем приклеювання бокових, так, що права п'ята зсередини відчуває бокову проклійку. Й саме пагано, що 14 днів вже давно минуло. Залишається питання чи то підробка чи заводський брак, тоді питання щодо заводської гарантії, чи є можливість заміни? Будемо питати...
- Достоинства:
- Не зміг оцінити
- Недостатки:
- Підробка або Браковані!
- Олексій
Питання вирішено. Гроші повернули!
- Дмитрий П***
Покупал аналогичные не тут,на Розетке не было нужно размера.Пока отлично и удобно. У меня была похожая проблема с другой моделью которую я покупал на Розетке а именно Puma • Кроссовки R78 натирало ноги,неудобно было ходить и давило в палец большой.Так что тут как повезет.
- Володимир У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым и синим. Размер: 42
Кросівки дуже красиві.
АЛЕ вчора я пройшовся в них по дощу. На фото те, що із ними сталося. Я уявляю, що б із ними було, якби я їх почав мити, це жесть.
Що із ними далі робити я не знаю. 10 раз подумайте перед тим, як їх купувати.
При цьому чітко видно, що на фарбі дуже економили, що і стало причиною цієї проблеми.
Якщо в когось таке ж сталося - ацетон вам в поміч та купа вати- Достоинства:
- Красиві
- Недостатки:
- Як виявилося, мочити їх не можна хаха
- Дмитро Б***
А може просто вам слід було рекомендації почитати, та користуватись засобами з догляду
- Максим К***
Прав такі в машинці і норм було
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с серым. Размер: 41
Круті і зручні кросівки
- Достоинства:
- Ллегкі і зручні
- Недостатки:
- Илья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с фиолетовым. Размер: 47
Кроссы просто топ, хожу уже год почти, хочу еще)
- Достоинства:
- Мягкие, удобные
- Недостатки:
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым и салатовым. Размер: 44
Гарні кросівки, якість супер, дуже гарно виглядають на нозі.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44.5
Класні кросівки. Для широкої стопи та високим підйомом саме те. Використовую для повсякденного носіння з весни, все літо та до теперішнього часу. За цей час зносилися тільки внутрішня обшивка кросівок, але не критично.
- Достоинства:
- Класні кросівки за свої гроші.
- Недостатки:
- Нема.
- Доктор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с серым. Размер: 46
Все сподобалося ! Дякую за якість
- Достоинства:
- Гарна якість
Соответствует
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с серым. Размер: 45
І ще,коли витягли устілку ,помітили сліди суперклею. Ймовірно їх вже ремонтували.
Гарні кроси. Але в перший же день почав скрипіти лівий кросівок. Здулася підошва під устілкою. Одразу перевірити нема можливості. Так що майте на увазі.
- Максим
Странно что оф представитель бренда ( или Розетки) которые гарантируют официальное качество молчат...
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с фиолетовым. Размер: 47
Можливо саме мені так непощастило, але це найнезручніші кроси за все моє життя.
Взяв розмір 47 - лівий крос тисне, наче справжній розмір менше вказаного. Можливо брак. Буду повертати- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Все інше
- Олександр З***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с серым. Размер: 45
Жахлива якість
- Достоинства:
- перевагою при купівлю був зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Жахлива якість, через 5 місяців використання відклеїлася підошва. Носив на відновлення 2 рази
Узкая
Маломерит
- Елена М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым и синим. Размер: 44.5
Ужас какой то, подделка китайская
- Достоинства:
- Недостатки:
- Некачественный товар
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Мирон П***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным и оранжевым. Размер: 45
Спочатку передивився багато пропозицій на різних сайтах, побачив на розетці ці кросівки щей акція різдвяний розпродаж, матеріал хороший, якісні, добре сидять на нозі нічого не тисне ну і в реальності вони набагато кращі ніж на фото, дякую Розетці та PUMA за якісний товар.
- Достоинства:
- Якість хороша
- Недостатки:
- Їх немає
- Руслан Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с серым. Размер: 42.5
Удобные и сидят на ноге отлично . Одним словом доволен покупкой
- Достоинства:
- Удобные и размер совпадает
- Недостатки:
- Пока нет