Отзывы покупателей о Женские кроссовки Puma Graviton 38073870 40.5 (7UK) 26 см Alpine Snow-Puma White-Warm Beige (4067983901454)
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-розовый. Размер: 39
Зручні, легкі
- Достоинства:
- Зручні, легкі, ціна
- Недостатки:
- Подошва трохи тверда
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым и розовым. Размер: 40
Замовляла 40р, зручні, розмір відповідає. На ніжці акуратні. На даний момент ( день отримання) задоволена. Як носитимуться, покаже час.
- Достоинства:
- Швидка, безкоштовна доставка від Розетки
- Недостатки:
- Є деякі сумніви, щодо оригінальності взуття
- Галина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 39
Задоволена, якісні кросівки, зручні, легкі.
- Достоинства:
- Дуже легкі, зручні.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 37
Товар прийшов як завжди вчасно та повністю відповідає опису! Продавець просто супер!!! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Повністю відповідає опису!
Соответствует
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 37.5
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Дуже сподобались.М'які, зручні та легкі
- Недостатки:
- Не має
- Лілія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 36
Хороша якість, шви акуратні, матеріал якісний
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Размер: 39
Ідеальні кросівки, легкі, зручні, розмір відповідає, відтінок кольору більш сірий ніж бежевий , доставлені швидко
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с белым. Размер: 38
Кросівки дуже зручні, рекомендую.
- Достоинства:
- На вузьку ногу.
- Недостатки:
- Алёна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Размер: 38.5
Отличные кроссовки, идут размер в размер, на ноге смотрятся отлично, мягкие и комфортные
- Достоинства:
- Стильные и удобные
- Недостатки:
- Климчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный. Размер: 40
Красиві і якісні кросівки
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 39
Все супер розмір відповідає
- Олеся О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с зеленым. Размер: 38.5
Брала ці кросівки для сина підлітка
Модель дуже зручна. Враховуючи, що нога росте швидко, вистачило на усю теплу суху весну та на початок літа. Крепкі, практичні, гарно виглядають на нозі- Достоинства:
- ціна/якість
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Очень красивые и легкие . Рекомендую ️
- Достоинства:
- Качество
Соответствует
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38
Дуже легкі та зручні,підходять на широку ногу.дуже задоволена.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер: 36
Якщо чесно то мені не сподобалося, на вигляд дуже дешево, сірий колір і текстиль під замш - буде дуже марке, але, то на мій смак.Віддала мамі, вони звичайно зручні, доволі вільно, на середню ногу.Замовила іншу модель) чекаю інші.
- Достоинства:
- З переробленого матеріалу.
- Ревякина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 38
Кросівки зручні,
але є недолік, вони дуже маркі, капнула вода і вже розводи якщо по місто ходиш десь пил попав і вже сірі
І саме погане, що звичайною вологою серветкою не відтерти і навіть тряпка волога з милом не дуже допомагає, купила нещодавно і вже двійчи прийшлося прати.- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- ДУЖЕ МАРКІ
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
Хороші кросівки, але підошва рипить, жах
- ОленаПродавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с зеленым. Размер: 40
Не сподобались матеріали з яких вироблені кроси.
- Достоинства:
- Окрім сходства з картинкою достоїнств не побачила.
- Недостатки:
- Тканина яка імітує замшу не дуже гарної якості.
- Дмитро Т***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с белым. Размер: 37
Рвуться біля підошви, брали і на розетці і не на розетці, якась проблемна модель, але дуже зручні
- Віталія Р***
Доброго вечора. Аналогічно.