- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 38.5
Дійсно зручні, але мені не сподобався матеріал, з якого вони зроблені : тонка резина, яка виглядає як...резина. Відмовилась в магазині. Дякую Розетці за сервіс.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Матеріал
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 39
Шикарные
Давно искала в таком цвете эту модель.
Очень удобные
На осень/зиму
Данная модель отлично сохраняет тепло зимой. - Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 38
Розмір чітко співпав замовила 24см сидять як влиті, дуже зручно і зовсім не обтяжують. Рекомендую
- Наталия А***Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 38
Купувала 2,5 місяці назад, за цей час дуже активно їх носила (дуже багато ходжу) і вони просто шикарні, не втратили вовнішній вигляд, дуже зручні і теплі, навіть в +3 в них комфортно, але і в +10 не жарко. Зручна підошва, не стоптується, не стирається, добре проклеїні. В живу виглядають класно, завсім не схожі на тонку резину, як дехто тут писав. В мене вузька нога на свій український 38.5-39 розмір взяла тут 39 і не прогадала,все підійшло ідеально.
- Достоинства:
- Якість, зовнішній вигляд, комфорт
- Недостатки:
Соответствие полноте