- Ортикова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40.5
Мені не сподобалися(. Якось по довжині довгі, а по ширині вузькі. Після 3 разу почав "скріпіти"лівий кросівок. Йдеш, а воно чвяк і чвяк. Нервує. Після півдня ходіння з перервами ноги втомлюються. Як на мене не вдала покупка
- Достоинства:
- Навіть не знаю. Можливо матеріал і якість пошиття.
- Недостатки:
- Вузькі, почав скріпити лівий кросівок
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Гарні, білосніжні, швидка доставка, вигідна ціна. Декілька разів вже взувала, поки все ок.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Зручні, стильні, гарні. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручні і гарні
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный с бежевым. Размер: 37.5
Дуже гарні і зручні. На мою стопу 24 см ідеально підійшов розмір 37,5. Вже не перший раз беру кросівки цього бренду і завжди в захваті від якості і зовнішнього вигляду.
- Достоинства:
- Гарні, зручні
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Зручні,гарні
- Достоинства:
- Відповідають розміру
- Недостатки:
- Кадирова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный с розовым. Размер: 39
Може, комусь буде цікаво: розмір 39 - устілка дорівнює 25,8 см. Модель дуже легка та комфортна при ходьбі. Рекомендую!
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный с розовым. Размер: 37
Мені сподобались. Прийшли швидко. Ще не носила.
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Класні якісні кроси
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Дуже комфортні для повсякденної носки
- Достоинства:
- Дуже комфортні
- Недостатки:
- Перед покупкою перевірте розмірну сітку, бо ця модель - маломіри, тож якщо у вас 38, беріть 38,5
- РаїсаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 37.5
Чудові кросівки - зручні. Сподіваюсь, що будуть гарно носитися
- Достоинства:
- Легкість, зручність
- Симона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
Дуже зручні
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Розмір 38.5 на стопу 24.5 підійшли ідеально. Розмір відповідає замірам вказаним в описі .
- Достоинства:
- Зручні.
- Недостатки:
- Об'ємна підошва позаду, але треба просто звикнути)
- Анна П***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
В цілому дуже гарні кроси. Вибрала їх бо дуже сподобались зовні, модель/форма дійсно дуже гарні. На свої 24.5см взяла 38.5см. По устілці підійшли, але на правій нозі трохи давить верхній шов...но це може бути тільки у мене така індивідуальна проблема...
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Давить верхній щов на правій нозі
- Анастасия Ч***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40.5
Замовила, приміряла, в мене 26см по устілці, і з вже іншлі моделі пума що по розміру підходить, але ця модель маломірить, тому прийдеться брати 41 повний розмір
Соответствие полноте
Средняя