- Віктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый. Размер: 38
Очень хорошие жене понравились.
- Достоинства:
- Лёгкие и комфортные
- Недостатки:
- В дождь не желательно одеват
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с голубым. Размер: 38
Кросівки супер
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 37.5
Класні
- Достоинства:
- Легенькі
- Наталья М***
Скрипу від них немає, як у мене?
- Аліна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Размер: 38.5
Супер зручні , і ціна хороша!
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Размер: 38.5
Норм
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Размер: 40
Дуже чудові кросівки, я їх брала у відпустку до Італії, обішла в них Рим, ноги ні натирають, ні мокрі, все чудово!
- Достоинства:
- Ціна та дуже красиві
- Недостатки:
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с фиолетовым. Размер: 39
Ношу 2 місяці , прала 3 рази -все порядок підошва не відпала
- Достоинства:
- Легенькі ,комфортні , симпатичні ,Puma відповідає розмірній сітці заявленій -що не може не радувати , в зал ходить саме то
- Недостатки:
- Фактично нема , просто мені особисто не подобається випираюча заді підошва ,коли купляла казалось ,що більш менш тепер не дуже подобається ,але на якість взуття ніяк не впливає ,суто мої вподобання
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Размер: 39
Класичні- бігові.
- Достоинства:
- Зручні , легкі , літні.
- Недостатки:
- не має
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Соответствует
- Наталья М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38.5
В описі помилка,- це не бігові, а для тренувань! На устілці написано TRAIN!
Сьогодні спробувала їх в залі - чудово! Не ковзають, дуже гарна підошва, цупка до тренажерів. Рекомендую.- Достоинства:
- Не ковзають, гарний вигляд
- Недостатки:
- Скриплять трохи
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- Наталья М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38.5
Купляла в магазині. Сидять добре, м'які та комфортні, але є нюанс - підошва при ходінні скрипить на будь-якій поверхні: паркет, килим, плитка! Коли міряла в магазині, не відчула цього, бо не ходила, а вдома дуже чутно.
Не знаю, залишити їх чи повернути, бо для мене це недолік.- Достоинства:
- Гарна модель
- Недостатки:
- Скрипить