- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 45
На вигляд норм.,а на якість подивимось з годом...
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 44
Начали рваться на изгибе через 3 месяца, выходил в них только в магазин. Так что не советую, скорей всего подделка. У есть похожаая модель от адиков им около 3х лет, сносились только внутри. Не советую покупать данную модель
- Достоинства:
- Внешний вид
- Недостатки:
- Скорей всего подделка
Соответствие размеру
Соответствует
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Михайло
Я не маю саме ці кросівки, але за один рік взяв 2 пари з офіційного магазину в США по хорошій ціні (на осінь і літо) і після того з брендом Пума попрощався назавжди. Нажаль якість там дуже пригає, осінні кросівки в цілому нормально носились (ну бо шкіра то шкіра), а літні буквально розлізлись за 1 місяць, в сіточці з'явилась дирка в районі пальця. Тому впевнений що це оригінал і легко повіру в погану якість Пуми.
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным. Размер: 42
Це останній раз коли я купую щось від Puma, інша модель через місяць розірвалася в середині, на цих через два тижні у місцях згину потріскалися заломи. При тому що максимум куди я в них ходив магазин, кавʼярня біля дому та мусор викинути. Уникайте цього бренду як чуми, одягу це теж стосується.
- Андрій
Схожа історія була з асіксами... Брав japan S та venture 9, обидві моделі порвались всередині, хоч відходив я в них не мало, але й ціна біля 3 тисяч, що мене бентежить в порівнянні з якістю. Взяв подібні кросівки від пума, в синьому кольорі. Ходив 3 тижні без перерв, майже щодня, поки недоліків не бачу. Можливо це продавець завів паль або щось таке.
- Дар'я О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с синим. Размер: 44
Відмінні кросівки!
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 43
Гарні кросівки
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 44.5
Дуже зручні та як climacool:)))5
- Достоинства:
- Дуже зручні та егрономічні! Приемна ціна!
- Недостатки:
- Слизька підошва, але це не недолік! Зимою треба брати NorthFace або Columbia!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 40.5
Гарно виглядають, хлопцям зручно