Отзывы покупателей о Женские кроссовки для бега Puma Softride Mayve Wn's 31016026 36 (3.5UK) 22.5 см Seafoam-Warm White (4069161758225)

Оценка пользователей 4.63/5
  • В'ячеслав Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 37

Не понятно совсем, как минимум не соответствует описание …
    Не верная размерная сетка , на самом деле они на размер больше , я не поверил когда читал комментарии … оказалась правда больше , вопрос это точно пума ? Почему не соответствует размерная сетка ? Второе какое лето ??? Они летние ? Купил Маме - говорит даже сейчас в них оочень жарко …

Достоинства:
    Какие-то есть
    Недостатки:
    Размерная сетка не верная , жарко в них , наверно в таких можно спокойно зимой ходить …
  • Наталья Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-бежевый. Размер: 39

Чудові кросівки, м'які, зручні та дуже гарні. Я задоволена. Розмір співпадає.

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-бежевый. Размер: 39

Класні літні кросівки, якісні та стильні, легеньки (можна одягати босоніж, як шкарпатки). Повністю відповідають фото та розміру (на стопу 25 см підійшов 39 р-р, 6- на коробці). На високий під'йом не підійдуть.

Достоинства:
    Стильні, легеньки, зручні, на вигляд якісні. Дуже приваблива акційна ціна. Сервіс Розетки на вищому рівні, доставка на протязі дня. Дякую!
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с фиолетовым. Размер: 37.5

Дуууже зручні. З недоліків- не вірна розмірна сітка. У мене устілка 24,5 см. Замовила- дуже великі. Вдруге замовила з устілкою 23,5- в самий раз.

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с фиолетовым. Размер: 37

Класні ,мені сподобались.

Достоинства:
    Легкі
    Недостатки:
    Не виявила
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с фиолетовым. Размер: 39

очень круто смотрятся

• Златковська Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 40

Дуже зручні, легкі і м'які. Так як дуже багато ходжу, вони ідеальний варіант. Минулого тижня взяла салатові, і зараз добрала ще чорні тої ж моделі.

Достоинства:
    М'які і зручні
    Недостатки:
    Немає.
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 40

Чудові,дуже зручні кросівки)))

• Аліна Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 38.5

Кросівки більшомірять.Замовляла дані кросівки двічі.Перший раз р.40 (25.5 см.)на стопу 25 см. виявились величезні, наступного разу замовила свій розмір39( 25 см.) І вони всеодно виявились завеликі. Хоча зовнішній вигляд сподобався і розетка швидко доставила товар на точку видачі.

Достоинства:
    Швидка доставка і гарний зовнішній вигляд взуття.
    Недостатки:
    Більшомірять