Отзывы покупателей о Женские кроссовки Puma Vis2K 39231802 40 (6.5UK) 25.5 см Puma White-Puma White (4099683253465)
- Жомер Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Гарні кросівки
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 36
Чудові кросівки
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Дуже гарні і зручні кросівки, відповідають розміру, бистра доставка, чудове обслуговування
Соответствие размеру
Соответствует
- Татьяна Л***
Тепер, через деякий час, хочу доповнити свій відгук
На жаль кросівки виявилися геть не зручні, постійно натирають ногу, так мені і не вдалося їх розносити :( це перші мої кросівки які я не змогла носити
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 37.5
Дуже зручні
- Злата М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38.5
Красива модель, на нозі гарно виглядають і легко чистяться
- Анастасія П***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Купила 38 розмір, підошва вся брудна ніби то хтось до мене їх вже поносив. Обидва кросівки пом'яті просто жах.
- Достоинства:
- 38 розмір
- Недостатки:
- Ніби б/у
- Аліна Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Замовлення було на 40 розмір, а по прибутті в замовленні 38 написано і приїхали по факту теж такі
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- ОксанаПродавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 36
Тиждень як купила, спочатку дуже сподобались, по квартирі походила- супер, але вот довго ходити некомфортно, підошва жорстка , не пружинить і коли знімаєш, то відчуваєш, що ступні дуже втомилися. Для кросівок це неправильно.
- Достоинства:
- Красиві, легки
- Недостатки:
- Жорстка підошва
Соответствие полноте
Средняя