- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
#МойЛук; Щойно отримав замовлення. Замовляв розмір 43 на довжину своєї стопи 282см., ширина 11см. На наш розмір 42. По розмірній сітці розмір підійшов тютелька в тютельку. До прикладу я ношу кросівки як то кажуть впритик, проте якщо бажаєте щоб нозі було вільніше то потрібно замовляти на пів розміру більші. Кросівки дуже легкі, таке враження що взагалі нічого не важать. Чудовий дизайн, дуже круто виглядають. Верх виготовлений із сітки яка добре продуваєттся, але враховуйте що це не зовсім літній варіант. Підтьоків клею, ниток що стирчать та неприємних запахів виявлено не було. Виготовлені добротно. Побачимо в подальшому як будуть носитися... Загалом рекомендую! Та ще й за таку ціну! Пума є пума....
- Достоинства:
- Зручні неначе тапки :), чудово виглядають, дуже легкі.... приємна ціна...
- Недостатки:
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 41
Відправлено в той день коли оформив замовлення. Швидка доставка. взуття якісне. Розмір 41й, при моїй ширині стопи в 90 мм сіли шикарно! Саме те що треба для літа! #МійЛук
- Достоинства:
- Легкі і стильні!
- Оксана.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Качество безупречное. В такой обуви не устаешь активно жить. Рекомендую. Удобно и легко их стирать.
- Достоинства:
- Очень качественная обувь.
- Недостатки:
- Нет.
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
Ну что могу сказать. Купил кросовки из-за самой модели, которая мне нравится и из-за хороших отзывов. Кросовки действительно хорошие, удобные, мягкие, хорошо на ноге сидят, в меру лёгкие, модель кросовок прикольная. Спустя некоторое время ношения обратил внимания на не приятный момент с накладкой с боку. Она буграми. И вроде сама накладка пришита, но боюсь долго она так не протянет. Фото бугров на накладке прилагаю...
Ну посмотрим, буду носить, надеюсь долго будут ходить...- Достоинства:
- Удобные, мягкие, хорошо на ноге сидят, в меру лёгкие, модель кросовок прикольная.
- Недостатки:
- Бугры по бокам кросовок, на накладке. При этом на обоих кросовках так. Не знаю, есть ощущения что эта накладка либо полопается, либо оторвется... Время покажет...
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 45
Очень удобные и наверное самые лёгкие из всех, что я носил. Сетка кажется тонкой. Для спортзала хороший выбор, а вот для бега взял бы что-то более прочное.
- Достоинства:
- Удобство
- Недостатки:
- Тонкая сетка
- Роман
Хочу дополнить отзыв, спустя время.
Модель неудачная, потому что сетка у больших пальцах быстро протерлась. В районе пятки также образовались дыры на внутреннем материале.
Смотрите другие модели - Богдан
Спасибо Вам за ваш отзыв спустя время
- Лоцманов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 42
Кроссовки классные. Очень легкие и мягкие, на ноге практически не ощущаются.
По размеру подошли отлично, ступня 27см брал 42р, на узкую ногу. На широкую ногу могут быть тесноваты.
Прикреплю фото с размерной сеткой на упаковке, может будет полезна кому-то.- Достоинства:
- Мягкая подошва, легкие. Цена по акции
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44.5
Кроссовки супер будто по хомякам ходишь, на столько они мягкие и удобные.
- Достоинства:
- Мягкие, удобные, лёгкие.
- Недостатки:
- Теперь хочется все свои кросовки поменять на пумовские)
- Виктория И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 44.5
Дуже класні якісні і легенькі, але промахнулись з розміром. На стельку 28.5 треба брати 46 розмір. Ми взяли 44,5 розмір.
- Недостатки:
- Не виявили
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 42
Мякі, гарні, єдине що виробник Китай, хоч в описі Вєтнам, і всі що в мене були Пума, всі Вєтнамські. Навіть не знаю , можливо підробка, хотілось бикоментар Розетка.
- Достоинства:
- Мякі, зручні
- Недостатки:
- Виробник не співпадає з описом
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 45
Брав два роки назад і дадалі ходжу, перу їх в пральній машині при 20 градусів кожнього тижня бо білі. Зараз купив другу пару.
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 42.5
Приїхали кросівки дуже швидко, ніде ніяких притензій до якості збірки нема, враження якісного та надійного взуття, досить комфортне та зручне. Але пітніє сама стопа сіточка продуваєтся а от стопі не дуже, і мінус того що не під кожну ногу в мене великий палець ніби то завеликий або в районі пальців дуже невелика висота кросівка, трішки випирає великий палець
- Достоинства:
- Комфортно ногам, стильний вигляд крутий дизайн
- Недостатки:
- Пітніє стопа, мій великий палець трохи випирає через сіточку
- Григорий Л***
У мене так само(
- kashuba.1974
У такому випадку потрібно брати на розмір більше.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 45
Красивый дизайн, лёгкие, магкая подошва и стелька из вспененного материала, очень мягко ходить, удобно, ноги лишат благодаря сетке.
- Достоинства:
- Белые, дизайн, комфорт, цена
- Недостатки:
- Белые, но если хочешь красоту, следи за ней)
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
І для повсякденного використання - теж. Ця устілка Soft... надає дуже приємні відчуття при використанні. Це важко описати, але це крута штука.
- Достоинства:
- Для бігу просто пісня.
- Недостатки:
- Невеликий недолік - це видно коли пил осідає на кросівок. ну і від дощу захист такий собі.. але все дуже дрібні придирки.
- Григор'єв В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43
#МойЛук
На довжину ноги 28 см (ширина 11 см) 43 розмір підійшов ідеально. Дуже легенькі, гарно проклеєні. Окреме дякую магазину Розетка за швидку доставку!- Достоинства:
- Легкі
- IvanОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44.5
#МійЛук
Дуже зручні та якісні кросівки- Достоинства:
- Легкість, зручність
- Недостатки:
- Остап Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Досить нормальні тапки. Брав по акційній ціні тому задоволений. Але маломірки тому беріть на розмір більші.
- Достоинства:
- Досить комфортні.
- Недостатки:
- Маломірки тому чуть не вгадав з розміром.
Маломерит
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
У мене розмір 42.5
Замовив собі 43.
Розмір підійшов ідеально, як по висоті, так і по довжині. Не тиснуть і дуже зручні та легкі.- Достоинства:
- Легкі та не паркі.
- Недостатки:
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 42
Трохи вузькі але не критично
- Ольга
І по фото видно що пальці випирають з під сіточки. А не повинні.
- kashuba.1974
Потрібно брати на розмір більше у такому випадку.
- Александ Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44
Як дивися в руках,то таке собі, а от вдягаєш на ногу, відразу все змінюється.
М'які, легенькі, зручні. Сигмент не дорогої моделі, тому в них ви не будете виглядати " по багатому" але це краще ніж якісь пласмосові купувати на ринку.
Мені сподобались, придбав бо в мене купа взуття щось для походу в зал і на пляж треба.- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Поки не виявив, але думаю якщо щоденно носити, ото на сезон їх стане.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 44
Супер легенькі та дихають, але як сідаєш в авто десь ногу об ногу так бпудняться, хоть бери і кульки на ноги одягай)
- Достоинства:
- Легкі, дихають,
- Недостатки:
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 44
Легке і зручне взуття, яким користуюсь вже 3 місяці. Дуже гарно виглядають і вцілому залишає приємне враження від ходьби у них
Соответствие по подъему
Низкий
Соответствует
- Ма М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44.5
Кайфові кроси. Що може бути краще?)
- Достоинства:
- Форма,дизайн,якість,ціна.
- Недостатки:
- Поки не зустрів
Соответствует
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Дуже гарні кросівки, на нозі сидять супер, легенькі, добре провітрюються. Лише треба брати на розмір більші, я спершу не вгадав, хоча до них ще були кросівки "PUMA" і теж брав 43 на мій 42, але вони осінні, подумав що літні підійдуть 42. Не вийшло, треба 43. Але то не псує гарні відчуття від кросівок.
- Достоинства:
- комфортні, легкі
- Недостатки:
- не виявив
Большемерит
- ДимаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Це другий відгук.
Перший був два місяці тому.
Красовки для бега супер. Бігаю два місяці.
Трошки протерся матеріална п'ятці. Легкі та зручні.
Для бігу супер. Рекомендую.- Достоинства:
- Легкі і зручні.
- Недостатки:
- Немає.
- НазарійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Дуже зручні кросівки. На вузьку ногу ідеально сіли. Акуратно зроблені. За таку вартість конкурентів немає. Розмірна сітка відповідає дійсності.
- Татьяна С*** ВолошинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 42
Швидка доставка. Рекомендую
- Достоинства:
- Легкі та зручні
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 42
Вперше купую взуття онлайн. І відразу проблемно. Розмір не підійшов. На лівій нозі трохи тисне. Брав 42, потрібно 42,5. Можливо не зовсім правильно заміряв довжину ступні. Написав у підтримку з проханням підказати процедуру обміну. Написав 10 червня, сьогодні 12, мені так ніхто і не відповів. У формі повернення є пункт "обмін", але не зрозуміло як саме це буде відбуватися. І носити не можу і відправляти назад не зрозуміло як. Так і лежать в коробці. Наступного разу надам перевагу покупці в звичайному магазині. Дуже багато клопоту.
- Достоинства:
- Якісне виконання
- Недостатки:
- не знайшов
Эксперт RozetkaДоброго дня, Валерій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- ВалерійПродавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44.5
Відправили швидко,безкоштовна доставка,до Розетки запитань немає.Дякую!
- Достоинства:
- Дуже легкі,якісно виготовлені,нозі дуже зручно,а далі покаже час.
- Недостатки:
- не виявлено
- HyperПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Круто
- Достоинства:
- Хорошие
- Недостатки:
- Анатольевич О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с белым. Размер: 47
Лёгкие как сланцы и самое главное на лето самый топ. Брал на размер больше так как в притык большой палец на ноге порвет со временем сеточку на красовках.
- Достоинства:
- Сеточка дышит нога. Удобная мягкая стелька.
- Недостатки:
- Виден немного клей спереди красовок.
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Было бы замечательно, если бы производитель менял свою продукцию на новую, при выявлении подобных дефектов...
- Достоинства:
- Лёгкие, дышащие, мягкие при ходьбе, обувь без запаха
- Недостатки:
- Где-то через месяц носки, левый кроссовок стал издавать поскрипывающий звук при ходьбе (возможно какие-то внутренние составляющие в подошве стали подвижными между собой, чего видимо, не должно было происходить)...
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
Товарищи, кто думает покупать данный товар то не сомневайтесь. Эти колёса они легкие, мягкие, стелька вообще супер. Не ходишь, а порхаешь, нога не устаёт ходить целый день. Постороннего запаха нет, ноге комфортно. Голеностоп не хлыпает, сидят как носок.
Хожу как 10 дней после покупки ежедневно, при моих 115кг подошва не сжимается ( как на остальных моделях). Я доволен!
Конечно посмотрим как дальше будет, но на данный момент колёса огонь.
Спасибо Розетке.- Достоинства:
- Легкие
Широкая
Соответствует
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 44
Отримав кросівки на добу раніше,ніж озвучили мені.Дякую працівникам Розетки-все оперативно.Розмір виявився замалий і я відправив на обмін (Новою поштою)оформивши заявку на повернення(Трекінг номер № AA733415)але в Броварах відмовилися отримувати.Додаю скрін.
Можливо я десь помилився.Допоможіть.
Дякую!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ігор! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44.5
Не в перший раз їх купую. Попередні носив 3 роки.
Дуже легкі, приємні на нозі, влітку в них не спекотно.
Думаю ця модель стане свого роду класикою, якщо не знімуть з виробництва. - Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Очень удобные. Размер совпадает
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 46
Брал ещё в прошлом году. Качество отменное. На ноге не чувствуются вообще. Но только на сухую тёплую погоду.
- Достоинства:
- Всё