- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Средняя
Соответствие размеру
Соответствует
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 39
Гарно сидять на нозі, зручні в носці. Дуже легенькі, сітка дихаюча, а підошва гарно пружинить.
- Достоинства:
- Як для мене ,гарний варіант на літо
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 37.5
Кросівки ідеально підійшли на 37,5 на вузьку ногу. За рахунок резинки зверху добре прилягають до ноги. Зручні та легенькі.
- Достоинства:
- Підійшли на вузьку ногу
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40.5
Все чудово ! Вчора замовила, сьогодні отримала ! Купувала для занять спортом. Розмір підійшов ідеально, підбирала по довжині устілки. Кросівки супер легенькі, дихаючі, зручні, з широким носком - те, що портібно ! Буду випробовувати на практиці!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Дружині сподобались
- Достоинства:
- Легкі,чудовий варіант на літо.
- Недостатки:
- В перший день не виявлено.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Класні та дуже зручні
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Рекомендую
- Достоинства:
- Не парят
- Дарья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
Чудові ,легкі, зручні, мякі кросівки. Заміри відповідають реальним. На нозі дуже гарно виглядають. Ніякого запаху клею чи т.п.
- Достоинства:
- Puma- якість завжди радує. Ціна супер!
- Недостатки:
- Не побачила.
- Лилия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Розмір 39 відповідає розмірній сіткі. На лівому кросівку збоку маленька випуклість, але не критична, потрібно добре придивитись щоб побачити. Кросівки зручні. Гарний чорний колір. Приємно здивувало стан та пакування кросівок. Можливо й справді їх ще ніхто не приміряв, або ж продавець - молодець, після кожного клієнта приводить до ладу товар. Сподіваюсь що ця моя покупка мене не розчарує.
- Недостатки:
- Недоліки поки не виявлені. Кросівки ще в коробці
- Євгенія Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 40
Як для прогулянки, то кросівки хороші, досить зручні. Мені сподобався колір, такий же, як і на фото. Добре підходять під мій стиль. Ходити в них зручно і не жарко. Розмір заявленому відповідає
- МартаПродавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 40
Кроссовки просто огонь особенно цвет прикольный лучше чем на фото качество хорошее для занятий спортом то что надо размер соответствует таблице спасибо розетки
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Катя К***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 40
Пума ето качество
- Достоинства:
- Не дорогой нога дышыт удобны для спорта нога не потейет отлично сидят качество на уровне