- Пасічник О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 37
Чудові кросівки
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 39
Дуже зручне взуття, виглядає стильно, замовила вдруге одну й ту ж модель (попередня трохи втратила зовнішній вигляд) підійде на ширшу стопу, хоча в мені з моєю худшою також комфортно! Загалом якщо вам підходить взуття від puma, тоді точно рекомендую
- Віка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 35.5
Тримають форму навіть при активному використанні і гармонійно пасують до стилю)
- Катя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 40.5
Чудові, зручні
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 38.5
Виглядають дуже класно, зручні, проте до першого забруднення. Після прання можна сміливо викидати оскільки чорна полоска поплила… дуже прикро
- Достоинства:
- Стильні
- Недостатки:
- Якість просто жах
- Богдан Б***
У дружини аналогічно сталась. 2к грн за одноразове взуття? РОЗЕТКА, з вами все гаразд? Я розумію, що то питання до постачальника, проте це ви реалізуєте сміття а не одяг
- Слава
Ой,шкода((Знаєте,зараз виробники по всьому світу економлять на витратах,а це означає,що матеріал гіршої якості,не стійка фарба і т.д...Всі речі яскраві треба замочити в розчині води з оцтом чи сіллю,це закріплює фарбу...Але я реально ВПЕРШК чую,щоб замшеві кросівки прали,ви серйозно? У мене одна колега з роботи туфлі шкіряні в машинці права,а потім засмучувалася....Ви інструкцію по експлуатації читали? Є СПЕЦІАЛЬНІ пінки для замшевого взуття,нубуку,шкіри. Наносите і щіткою чистите і все... Прати в машинці чи тазіку можна кеди з котону чи джинси,і то не завжди будуть збережені...Тут збіглися два фактори- погана якісь,і неправильне використання. Світле взуття,як і білі речі,дуже в багливі у догляді...Спробуйте спеціальною піною від бруду почистити або пофарбуйте спеціальним спреєм-фарбою для замші у чорні))) ..Я нещодавно світлі замшеві туфлі так відчистила,звичайною пінкою для взуття за 60 грн,бо наступили на ногу в транспорті,ду ала,зо доведеться викинути. Успіхів вам!
- Яна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 39
Це просто жах, після другого носіння цих кедів на них залишилися сліди від штанів, добре я це розумію, АЛЕ після дощу від води в деяких місцях «злізла» фарба з замші і тепер там білі сліди, дуже неприємна ситуація, хотілось би її вирішення, адже це не рік чи хоча б місяць носіння, а ДРУГИЙ раз, додам нижче фото, тепер доведеться купувати фарбу, (а це додаткові кошти) аби перекрити білі сліди, дуже неприємно
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Облізла фарба
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 40
10 апреля на Розетка мною были куплены кроссовки Пума ( чек прилагаю)
К сожалению через пару дней ношения, ткань кроссовок начала отходит от подошвы (изделие начало рваться)- Недостатки:
- порвались
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие размеру
Маломерит
- Марія В***
извините перепутала число заказ был сделан 26 апреля забрала я их 29 апреля
Прошу магазин розетка связаться со мной для решения моего вопроса ( замена или возврат средст ) - Марія В***
Спасибо большое магазину Розетка за быстрое и положительное решение моей проблемы .
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 40.5
Зручні, теплі, стильні На осінь або ранню весну. По акції можна брати.
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 38
Дуже круті кеди
- Достоинства:
- Стильні
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 39
Ідеально підійшли на широку ногу. Повномірні, зручні, гарненькі
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 39
Гарні, повномірні - підійдуть на широку ногу, на вузькій сидять вільно, я затягнула шнурки. 39 розмір стелька всередині 25.5 см. Колір світлий беж, по фото думала вони більше пудрові - але ні, більш бежеві.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 38.5
Зручні кеди . Якість гарна .
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 39
Купувала 39 розмір. Все підійшло. Товар відповідає фото. Устілка м'яка, як і в усіх пумах. Дуже м'який до речі і задник (думаю не натруть). Підійдуть на широку ногу. Бо не на вузьку ніжку точно.
- ВалентинаПродавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 38.5
Вони ідеально сіли на ногу.Війшла на вулицю і пішов дождь..Вони не намокли,ноги були сухі..
- Достоинства:
- Puma мені завжди подобалися,обувь вони виробляють качественую.
- ІринаПродавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 37.5
Замовила 2 пари чорні та ці, не підійшли по розміру, хотіла перезамовить інший розмір, а вони подорожчали на 400грн за 2 дня, дуже шкода що ціни так скачуть в Розетці
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- На ніжці дивляться масивно, на худу ніжку не підійдуть, через те що підошва масивна ,вони здаються огромними