Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Женские кеды низкие Puma Smash Platform v3 SD 39194202 37.5 (4.5UK) 23.5 см Puma Black-Puma White-Puma Gold (4065453598623)

Оценка пользователей 4.08/5
  • Пасічник О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 37

Чудові кросівки

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 39

Дуже зручне взуття, виглядає стильно, замовила вдруге одну й ту ж модель (попередня трохи втратила зовнішній вигляд) підійде на ширшу стопу, хоча в мені з моєю худшою також комфортно! Загалом якщо вам підходить взуття від puma, тоді точно рекомендую

• Віка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 35.5
    • Общее впечатление

Тримають форму навіть при активному використанні і гармонійно пасують до стилю)

• Катя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 40.5

Чудові, зручні

• Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 38.5

Виглядають дуже класно, зручні, проте до першого забруднення. Після прання можна сміливо викидати оскільки чорна полоска поплила… дуже прикро

Достоинства:
    Стильні
    Недостатки:
    Якість просто жах
    • Богдан Б***

У дружини аналогічно сталась. 2к грн за одноразове взуття? РОЗЕТКА, з вами все гаразд? Я розумію, що то питання до постачальника, проте це ви реалізуєте сміття а не одяг

• Слава

Ой,шкода((Знаєте,зараз виробники по всьому світу економлять на витратах,а це означає,що матеріал гіршої якості,не стійка фарба і т.д...Всі речі яскраві треба замочити в розчині води з оцтом чи сіллю,це закріплює фарбу...Але я реально ВПЕРШК чую,щоб замшеві кросівки прали,ви серйозно? У мене одна колега з роботи туфлі шкіряні в машинці права,а потім засмучувалася....Ви інструкцію по експлуатації читали? Є СПЕЦІАЛЬНІ пінки для замшевого взуття,нубуку,шкіри. Наносите і щіткою чистите і все... Прати в машинці чи тазіку можна кеди з котону чи джинси,і то не завжди будуть збережені...Тут збіглися два фактори- погана якісь,і неправильне використання. Світле взуття,як і білі речі,дуже в багливі у догляді...Спробуйте спеціальною піною від бруду почистити або пофарбуйте спеціальним спреєм-фарбою для замші у чорні))) ..Я нещодавно світлі замшеві туфлі так відчистила,звичайною пінкою для взуття за 60 грн,бо наступили на ногу в транспорті,ду ала,зо доведеться викинути. Успіхів вам!

• Яна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 39

Це просто жах, після другого носіння цих кедів на них залишилися сліди від штанів, добре я це розумію, АЛЕ після дощу від води в деяких місцях «злізла» фарба з замші і тепер там білі сліди, дуже неприємна ситуація, хотілось би її вирішення, адже це не рік чи хоча б місяць носіння, а ДРУГИЙ раз, додам нижче фото, тепер доведеться купувати фарбу, (а це додаткові кошти) аби перекрити білі сліди, дуже неприємно

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Облізла фарба

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 40
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

10 апреля на Розетка мною были куплены кроссовки Пума ( чек прилагаю)
    К сожалению через пару дней ношения, ткань кроссовок начала отходит от подошвы (изделие начало рваться)

Недостатки:
    порвались
    • Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие размеру

Маломерит

извините перепутала число заказ был сделан 26 апреля забрала я их 29 апреля
      Прошу магазин розетка связаться со мной для решения моего вопроса ( замена или возврат средст )

• Марія В***

Спасибо большое магазину Розетка за быстрое и положительное решение моей проблемы .

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 40.5

Зручні, теплі, стильні На осінь або ранню весну. По акції можна брати.

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 38

Дуже круті кеди

Достоинства:
    Стильні
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 39

Ідеально підійшли на широку ногу. Повномірні, зручні, гарненькі

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 39

Гарні, повномірні - підійдуть на широку ногу, на вузькій сидять вільно, я затягнула шнурки. 39 розмір стелька всередині 25.5 см. Колір світлий беж, по фото думала вони більше пудрові - але ні, більш бежеві.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 38.5

Зручні кеди . Якість гарна .

• Валерія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бежевым. Размер: 39

Купувала 39 розмір. Все підійшло. Товар відповідає фото. Устілка м'яка, як і в усіх пумах. Дуже м'який до речі і задник (думаю не натруть). Підійдуть на широку ногу. Бо не на вузьку ніжку точно.

• Валентина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 38.5

Вони ідеально сіли на ногу.Війшла на вулицю і пішов дождь..Вони не намокли,ноги були сухі..

Достоинства:
    Puma мені завжди подобалися,обувь вони виробляють качественую.
  • Ірина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с черным. Размер: 37.5

Замовила 2 пари чорні та ці, не підійшли по розміру, хотіла перезамовить інший розмір, а вони подорожчали на 400грн за 2 дня, дуже шкода що ціни так скачуть в Розетці

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    На ніжці дивляться масивно, на худу ніжку не підійдуть, через те що підошва масивна ,вони здаються огромними