- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37
Зручні, комфортні, стильні. Рекомендую.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Якість чудова.
- Достоинства:
- Теплі, зручні.
- Недостатки:
- Дуже-дуже слизько в них ходити по мокрій, засніженій дорозі та в ожеледицю. Це просто жах.
- Оксана
Погоджуюсь! Я їх називаю ,,ковзани ,, Ходити незручно, слизькі , стукають по асфальту , як дерев'яні.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 41
Дуже задоволена покупкою. Черевики легкі,зручні, теплі та красиві. Неймовірно комфортно себе відчуваю в даній моделі взуття. Дякую.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 40
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
ношу четвертий день. поки все подобається, окрім відсутності блискавки
- Достоинства:
- гарно виглядають на нозі, зручні
- Недостатки:
- особисто мені не витачає блискавки з внутрішньої сторони. не подобається кожного разу їх розшнуровувати
- МеріОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Не рекомендую
- Достоинства:
- Відповідає фото
- Недостатки:
- На третій день носіння виліз клей
Высокий
Большемерит
+15°C
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Підошва тріснула через місяць нерегулярної носки. Жахлива якість за такі кошти!
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Размер соответствует. На ногу 24 см брала 38.5
Не промокают. Удобные. На снегу немного скользят. При активной носке каждый день, ничего не сломалось и не лопнуло. - КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40.5
Приблизно через 2 тижня носки почала відколюватися підошва
- Недостатки:
- Підошва
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Зручні, якісні. Трохи мало мірять, взяла на 0,5 розміру більше і не про гадала. Тобто ношу зазвичай 37,5 а ці брала 38 розміру і якраз.
- Галина
Не маломірять вони. В них своя розмірна сітка, яку ви не дивились.
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 36
Мені дуже сподобались ці ботіки, фасон дуже сучасний, але не агресивний «алігатор». Легкі, і це дуже важливо, коли багато часу проводиш на ногах. Зараз зима, я в них, на скользоту, звісно, їх не ризикнеш взути, а загалом тепло ноги тримають. Є «фокуси» з боку шнурків, але, я вже «навчилась» з інших марок завʼязувати на два вузли, щоб тримались.
- Достоинства:
- Легкі і модні, теплі
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Хто поверне гроші за товар, в них не можливо ходити нога повністю мокра інший ботінок сухий,лопнувша підошва , я в шоці.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Доброго дня купила у вас дані черевики ,одягнула два рази ,правий черевик повністю протікає,мокра нога,понесла в ремонт ,сказали ,що це заводський брак,лопнула підошва,як будемо вирішувати це питання,адже ціна не виправдала очікувань.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Лопнула підошва
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 41
Спочатку здалися зручними, а потім почала носити і це жах. На лівому ботинку дуже давиться внутрішній шов в районі кісточки великого пальця. Якісь брак виробництва, не очікувала такої поганої якості від бренду. Носити їх не можливо
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37.5
Придбала черевики. Після дощу взуття сильно промокало! Виявилось , що тріснула підошва!!!!! Взуття одягла лише тричі і вже лопнула підошва!!! Як так взагалі? Розетка стала продавати підробку? Жодна « підтримка» не відповідає. Не рекомендую робити покупки через розетку!!!!!!!!!
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Лопнула підошва!!!!!
Широкая
+5°C
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый. Размер: 39
Певно це на 26 см
І мабуть більше на осінь, не на зиму- Достоинства:
- Виглядає непогано.
- Недостатки:
- На дуже широку ніжку
Широкая
Большемерит
0°C
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37.5
Гарні на вигляд, по розміру підійшли згідно розмірної сітки.
Брати на пів розміра більші не варто, нога буде бовтатися.
Також підійдуть на широку ногу.
Додаю реальні фото.- Достоинства:
- Гарні, відомий бренд
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Дуже зручні. Мʼяка устілка, трішки засвободні в обʼємі передньої чатсини стопи, але під теплий носок буде нормально. На зиму підійде
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 41
Качественные, стильно выглядят, удобные в носке. Ношу около месяца. Не текут, за ними легко ухаживать. За месяц следов носки не появилось. На стопу 25,9 взяла 41 размер - сели отлично. Очень теплые.
- Достоинства:
- Внешний вид, качество, удобство.
- Недостатки:
- Не обнаружила.
- НелліОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 40
Я дуже пошкодувала що купила їх. Їх дуже важко вдягати та знімати. Але найгірше - це те, що постійно розв'язуються шнурки. В мене нема проблем з шнурками на іншому взутті, але тут вони розв'язуються кожні 5 хвилин, буду їх змінювати. Поки що носити їх неможливо.
- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
- Незручні
- Крістіна Г***
Може Ви вже купляли нові шнурки)Яку длину треба брати?
- СтеллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Зручні, легкі. Розмір трохи більшомірить.
- Лена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42
Брак, протекает подошва, я в шоке
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брачная подошва
- Игорь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 40.5
Дружині дуже сподобалися.
- Достоинства:
- Якість і стиль як завжди супер
- Недостатки:
- Антоніна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 36
Зручні, гарні
- Ирина И***
Здравствуйте.
Скажите, пожалуйста, соответствует этот размер( 36 р. 22.5 см.) размерной сетке.
И сколько см ваша ножка?
Спасибо - Антонина Х***
Размерной сетке соответствует, обычно беру 35р, нога до 22 см, но сейчас взяла чуть больше на носок
- Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Дружина в захваті ,на ногу 25.6см підійшли добре
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-розовый. Размер: 42
Фото не відповідають дійсності, вони в житті рожеві, враховуйте. Все інше наче ок, ногам зручно.
- Марія
Вони і на фото рожеві, чи якось по іншому в житті рожеві?
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37.5
........
- Достоинства:
- ........
- Недостатки:
- ........
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Отвратительно!!!! Прислали ботинки с лопнутой подошвой,обула первый раз и вступила в лужу ,нога полностью мокрая в подошве ботинка просто дырка!!!
- Юлія
Ви не помітили коли купували? Чи підошва лопнула після першого носіння?
- Яна П***
Як можна це помітити? Я оглянула ,але треба було весь протектор вигнути ,там непомітно що є брак! Я сьогодні обула їх перший раз і внутри вся нога стала мокрою! Там явно брак,бо в протекторі відсутній кусок між протекторами ,але його не побачиш поки не вступиш в калюжу!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Сказать что я в шоке -ничего не сказать !!!
Купила ботинки ,сегодня обула в дождь и была в шоке от того что вся нога мокрая ,носок промок насквозь… ну думаю мало ли ,прихожу домой и что я вижу ?!?! На подошве дырка !!!! Это вообще нормально ботинки за такие деньги не прошли и 200 метров?!?! Второй абсолютно сухой и целый!!! Кто вернет деньги или какие мои действия дальше ??? - Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 36
Загалом взуття сподобалось, тим хто багато ходить, то на щодня це ідеальний варіант! рекомендую
- Достоинства:
- Легкі і зручні
- Недостатки:
- Шнурівка
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40
Думаю на снігову, мокру погоду- чудовий варіант.
- Достоинства:
- Дуже зручні
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 39
Очень удобные
- Наталья К***
Це бежеві чи коричневі ?)
- Кароліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38.5
Дуже зручні та легкі, на 24,5 розмір 38,5 сіли добре!
На дощову погоду взагалі супер. - АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38.5
Обожнюю цю модель!
Супер зручні та теплі. Зимою теж в них ходжу.- Достоинства:
- Легкі. Теплі. Зручні.
- Ирина Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39
Гарна якість, легкі, удобні. Розмірна сітка відповідає. на 24,8 см брала 39, все чудово!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Размер: 38
Крутезні!